Turun Seudun Spiritualistit ry

-Ilmoittautumiset Marja-Liisa 045-8788899 tai 050-5956643.
-Yhdistyksentilinumero:FI41 4309 1820 1218 51

-Yleisötilaisuuksien peruutuksista tai muutoksista ilmoitamme tällä sivustolla. Jos ilmoittautumista edellyttäviin tilaisuuksiin tulee muutoksia, ilmoitamme niistä henk.koht. puhelimitse.
-Meediotilaisuuksiin ja Avoimiin iltoihin olet tervetullut ilmoittamatta!
Meediotilaisuuksiin on pääsymaksu! Avoimet illat ovat maksuttomia, ellei muuta mainita!
-
Huom! Saavu meediotilaisuuksiin ajoissa, OVET SULJETAAN 10 min. ennen tilaisuuden alkua.

OHJELMA syksy 2019

SYYSKUU

To 19.9. klo 18.00 AVOIN KEHITYSPIIRI 1/2, Annikki Kilpelä.
Oletko kiinnostunut kehityspiirityöskentelystä. Olet kuullut puhuttavan siitä, mutta et
ole oikein varma mitä se tarkoittaa? Tule tutustumaan ohjattuun kehityspiiriin. Mikä on piirin tarkoitus ja mitä piirin aikana tapahtuu. Ohjeita ja opastusta. Teemme myös herkkyysharjoituksia. Kaikille avoin tilaisuus. Oviraha 10 €. Konepääll.tila, Puutarhakatu 7A.

LOKAKUU

To 10.10. klo 18.00 AVOIN KEHITYSPIIRI 2/2, Annikki Kilpelä.
Jatkamme syyskuussa aloitettua harjoittelua kehityspiirityöskentelyn parissa. Käymme
läpi piirin kulkua ja sen jälkeen pidämme piirin. Teemme myös herkkyysharjoituksia. Jälkeenpäin voimme myös keskustella halukkaiden kanssa kotona kokoontuvien kehityspiirien muodostamisesta. Jos et edellisellä kerralla ehtinyt mukaan, tule nyt!
Kaikille avoin tilaisuus. Oviraha10 €. Konepääll.tila, Puutarhakatu 7A.

To 17.10. klo 18-20 MEEDIOTILAISUUS, Anu Väisänen ja Anna-Maija Usma
liput 20 €/jäsen 18 €. Taimi II, Puutarhakatu 21.

To 31.10. 18.00- MITÄ KUOLEMA ON OPETTANUT ELÄMÄSTÄ? Iltahetki Netta Nevantaustan seurassa. Kuvaus henkisen kehityksen opeista - alitajuisista rajoittavista uskomuksista irtipäästämisestä, itsensä ja muiden armahtamisesta, kuormittavista tunne-energioista vapautumisesta, mielen voimasta, paranemisesta ja sielun kuolemattomuudesta. Liput 12 € /jäsen 10 €. Konepääll.tila, Puutarhakatu 7A.

MARRASKUU

La 16.11. klo 16.00- MEEDIOTILAISUUS, Sinikka Mykkänen.
Liput 20 €/jäsen 18 €. Konepääll.tila, Puutarhakatu 7A.

Su 17.11. Yksityisistunnot, Sinikka Mykkänen 60 €/30 min. Varaa aika!

To 21.11. klo 18.30- ÄÄNIMAISEMAmatka, Hanna Mattila.
Soitan erikokoisia äänimaljoja, gongeja ja kristallimaljoja. Näistä syntyy erisävyisiä,
harmonisia ääniaaltoja, jotka vaikuttavat ihmisen kehon eri osiin ja mieleen syvällisesti. Ääniaallot johdattelevat ihmisen rentoutumisen tilaan ja sanotaankin että rentoutus äänimaljojen parissa vastaa useamman tunnin unta. Äänistä muodostuu äänimaisema matka, jossa kuljetan aistijoita välillä korkeammissa ja toisinaan hyvin matalissa sävyissä. Nämä eri ääniaaltojen soinnut muodostavat meditatiivisen tilan, jossa jokaisen oma ainutlaatuinen kyky aistia ympäröivää maailmaa ja oman kehollisuuden ihmeitä on täysin vapaata ja jokaisen omaa tilaa kunnioittavaa. Maljojen sointi vilkastuttaa kehon nestekiertoa hieronnan tavoin. Voit rentoutua istuen tai makuulla, ota oma makuualusta ja mahd. peite mukaan. Tila on rajallinen, ilmoittaudu mukaan 19.11. mennessä! Hinta 10 €. Konepääll.tila, Puutarhakatu 7A.

JOULUKUU

Su 1.12. klo 16.00- JOULUJUHLA jäsenille. Luvassa jouluista tunnelmaa yhdessäolon, joulupuuron/kahvin kera. -Satu Kekäläinen tuo meille ihastuttavat jäävalokuvat näytille ja samalla myös kertoo kuvien taustaa, miten ne ovat syntyneet -Seuran omat meediot välittävät viestejä -Arpajaiset (halutessasi voit ottaa pienen paketin mukaan arvontaan). Konepääll.tila, Puutarhakatu 7A. Muistathan ilmoittautua Marja- Liisalle, jotta tarjottavan määrä voidaan ennakoida.