Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). 


Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa mielellään korttimaksu, käteismaksu myös mahdollinen (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.


Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu aina kulloinkin voimassa olevien alueellisten määräysten mukaisesti.


Tulethan tilaisuuksimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 40 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 


Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/ 

Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN


Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA 2021

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


KESÄKUU

La 5.6. klo 12-17 Aurakuvausta ,  Martin Hansen-Haug, 50€/kuvaus (ILMOITTAUDU)

Lappilainen luontaisterapeutti, selvännäkijä ja kouluttaja Martin Hansen-Haug tekee Aurakuvausta Kristallisalilla. 

Aura Video Asema on Biopalautekuvannusjärjestelmä, joka mittaa Biopalaute-, väriterapia- ja energiahoitotietoa ihmisen tulle- ja energiakehojen eli auran mittaamiseen, analysointiin ja tarkkaan esittämiseen, Kuvan väreistä voi kertoa millainen olet, mitä ajattelet ja tunnet. Raprotti, jonka saat mukaan sisältää: Ylävartalo- ja koko aurakuvan, persoonallisuutesi värin, auran koon, chakrojen energiatasot, aura chakra tasapainon, bio-tietojesi analyysin, auran värien analyysin. Käymme läpi yhdessä koko Aura-raportin. Kesto noin 30 min.

Su 6.6. klo 10 -15 Aurakuvausta, Martin Hansen-Haug, 50€/kuvaus (ILMOITTAUDU)

Su 6.6. klo: 15.30 -16.30 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja. Tilaisuus on maksuton. (ILMOITTAUDU

Su 6.6. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Ohjaajana Ulla (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 € 

Su 6.6. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Liity Google Meetin avulla: https://meet.google.com/gxx-jmyt-cts , Juha (ILMOITTAUDU).  Vapaaehtoinen 2€.  


Pe 11.6. klo 14.30-16.30 Ykisityisistunnot, meedio Irene Naden, 30min/ 60€ (ILMOITTAUDU

Pe 11.6. klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, Irene Naden, 20€/25€ (ILMOITTAUDU

La 12.6. klo 10-18, Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast sekä Irene Naden, Kurssi täynnä!

Su 13.6. klo 10.30-15.30, Yksityisistuntoja, Irene Naden, 30min/60€ (ILMOITTAUDU

Ma  14.6. klo 10-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

HEINÄKUU

Ke 14.7. klo 10-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

ELOKUU

Ti 10.8. klo 10-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

Pe 13.8. klo 14-19 Yksityisistunnot, meedio Marjaana Kaakinen, 30 min./45€. Istunnot Kristallisalilla.

La 14.8. klo 10-16  Miten hyödyntää tietoisuutta menneistä elämistä -workshop, ohjaajana meedio ja reinkarnaatioterapeutti Marjaana Kaakinen, 70€ jäsenet/ 75€ ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU)

Workshop sisältää mm. ohjattuja meditaatioita menneisiin elämiin, niistä saadun tiedon purkamista ja käsittelemistä kirjoittamalla ja piirtämällä, mahdollisuus saada sellaista tietoa mitä voi hyödyntää tässä nykyisessä elämässä - esimerkiksi vielä mahdollisesti piilossa olevien omien taitojen ja lahjojen osalta sekä siitä miksi jotkut asiat toistuvat tässä nykyisessä elämässäsi. Workshop sisältää myös parityöskentelyä. 

Ota mukaan alunen, viltti ja tyyny meditaatioita varten sekä omat eväät. Kurssin hintaan sisältyy mahdollinen materiaali sekä teetarjoilu.


Su 15.8. klo 12-15 Yksityisistunnot, meedio Marjaana Kaakinen 30min/45€. Istunnot Kristallisalilla. (ILMOITTAUDU)

Su 15.8. klo 16-18 Yleisömeediotilaisuus, meedio Marjaana Kaakinen, 15€ jäsenet/ 18€ ei-jäsenet (ILMOITTAUDU)

La 21.8. klo 10-16, Tarot-kurssi, ohjaaja Kirsi Gren, hinta 60€ jäsenet ja 70€ ei-jäsenet (ILMOITTAUDU).

Perusteista alkaen, opetellaan helpommalla tavalla Suuren ja Pienen Arkanan kortit myös muistisääntöjen ja numerologian keinoin. Tehdään pieniä pöytäharjoituksia. Kurssimateriaaliksi tarvitaan "Uuden ajan Tarot-opas (Kirsi Gren)", jonka voi hankkia kurssilta (15e). Kurssilla tarvitaan 78 kortin perus-tarotpakka, jossa Suuri Arkana, Pieni Arkana ja Hovikortit.

Suositellaan esim. Rider Waite -kortteja tai Kosmisia tarotteja (Crowleyn kortit eivät sovellu). Kortit voi hankkia myös kurssilta käteismaksulla opettajalta. Suomenkieliset Waite-kortit voi hankkia myös kurssilta. Suomenkieliset Kosmiset-korttipakat loppumassa toimittajalta ja niitä on enää rajallisesti saatavilla. Useita englanninkielisiä pakkoja myytävänä kurssilla. Ks. lisää www.aurinkorumpu.fi

Su 22.8. klo 10-16.30, Enkelityöskentelyn peruskurssi, ohjaaja Kirsi Gren, hinta 60€ jäsenet/70 € ei-jäsenet (ILMOITTAUDU). 

Peruskurssilla aloitetaan ja aktivoidaan enkelityöskentely= enkelikanavoinnit, viestintä enkelien kanssa ja opetellaan virtauttamaan enkelienergiaa itselle ja muille. Tietoa, meditaatioita ja pikku harjoituksia yksin ja pareittain. Sopii aloittelijalle aktivoinniksi tai jo matkalla olevalle vahvistukseksi.


Ma 23.8. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. (ILMOITTAUDU). 

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Mikäli kurssille jää täyttämättömiä paikkoja, voidaan kurssille ottaa osallistujia myös yksittäisille illoille. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään henkisen tietouden kurssin tai hänellä on muita vastaavia kursseja suoritettuna. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Ti 24.8. alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. (ILMOITTAUDU). 

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa. 

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

La 28.8 klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast, kurssi täynnä!


SYYSKUU

Su 12.9. klo 10-14.30, Enkelityöskentelyn jatkokurssi, ohjaaja Kirsi Gren, hinta 45€ jäsenet/ 55€ ei jäsenet (ILMOITTAUDU). 

Jatkokurssilla viedään työskentely syvemmälle tasolle ja harjoitukset vahvemmiksi. Enkeliyhteyksien vahvistamista ja kanavoinnin laajentamista. Tietoa, meditaatioita ja harjoituksia yksin ja yhdessä. Edellyttää perusasioiden hallintaa ja jonkinlaista aloitettua enkeliyhteydenpitoa.

La 26.9. klo 10-18 HENKISEN TIEDON KURSSI ALKAA (yhteensä 4 kurssipäivää)


Kurssipäivät 26.9., 3.10., 9.-10.10. 2021, klo:10-18 Kurssin opetuksen kesto on 28 tuntia. (ILMOITTAUDU). 


Ohjaajat Outi Hjelmeroos ja Kaisu Jokisalo. Mukana myös Raija Vilppola.

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, chakrat ja energiakehot, ihmisen henkinen ja fyysinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely. Säännöllinen läsnäolo on oleellista. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.

Henkisen tietouden kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua mediaalisille perus- ja jatkokursseille, henkiparannuskursseille ja spiritualistisen filosofian kursseille.


Osallistumismaksu on 180/200 € sisältäen kurssilla tarvittavan materiaalin ja kahvin/teen. Omat eväät mukaan.


Ilmoittautuminen oulunhenkinenkehitys@gmail.com. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet. Ilmoittautuminen ja maksu 15.9.2021 mennessä.

Lisätietoja p. 044 252 2175.


LOKAKUU


Pe 22.10 klo 15-18 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU). 


Pe 22.10 klo 18.30-20 Yleisömeediotilaisuus, Tuula Jukola-Nuorteva, 18€/23€ (ILMOITTAUDU). 


La 23.10 klo 9.15-9.45 Yksityisistunto, Tuula Jukola-Nuroteva, 30min/60€ (ILMOITTAUDU). 


La 23.10 klo 10-17 Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys (workshop 1. päivä), Tuula Jukola-Nuorteva, hinta molemmilta päiviltä yhteensä 140€. Kurssi vain spiritualististen seurojen jäsenille. (ILMOITTAUDU). 

 

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys 

Päivien aikana vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen. 

La 23.10 klo 17.15-20.45 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€, (ILMOITTAUDU). 

Su 24.10 klo 9.15-10.15 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU). 

Su 24.10 klo 10.30-14.30 Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys, Tuula Jukola-Nuorteva (workshop 2. päivä) kts. ohjelma ja hinnat La 23.10 kohdalta.  (ILMOITTAUDU). 

Su 24.10 klo 15.15-16.45 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU).