Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). Ilmoitamme tilaisuuksista myös Forum24 lehden Toimintaforum palstalla tiistaisin tai torstaisin.

Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa käy käteis- ja korttimaksu (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme.

Tulethan tilaisuuksimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 35 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA KEVÄT 2021

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


Huhtikuu

Pe 9.4. klo 10-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU).

To 8.4. Vedic Art, III jatkokurssin päivä

Pe 9.4. klo 17-20 Vedic Art peruskurssi 4/6 päivä


La 10.4. klo 10-16, Vedic Art peruskurssi 5/6 päivä.


Su 11.4. klo 10-16 Vedic Art peruskurssi 6/6 päivä. 


Su 11.4. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Tilaisuuteen mahtuu mukaan viisi osallistujaa. Ohjaajana Ulla (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 € 

Su 11.4. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Tilaisuuteen mahtuu mukaan viisi osallistujaa. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Liity Google Meetin avulla: https://meet.google.com/gxx-jmyt-cts , Juha (ILMOITTAUDU).  Vapaaehtoinen 2€.  

Ke 14.4. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri viidelleILMOITTAUDU).  Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Ovimaksu 5€, Heli  

La 17.4. klo 11-15.30 Yksityisistunnot, meedio Maikku Jokela-Räsänen, 30min/50€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU).

Su 18.4. klo 11-15.30 Yksityisistunnot, meedio Maikku Jokela-Räsänen, 30min/50€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU).

Su 18.4. klo: 15-16 Henkiparannustilaisuus viidelle, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja. Tilaisuus on maksuton. (ILMOITTAUDU

Pe 23.4. klo 18-19 Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tilaisuuden henkilömäärä max. 6 Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä!
Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa. Tarja Ängeslevä, 8€/10€. (ILMOITTAUDU)