Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). Ilmoitamme tilaisuuksista myös Forum24 lehden Toimintaforum palstalla tiistaisin tai torstaisin.

Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa käy käteis- ja korttimaksu (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme.

Tulethan tilaisuuksimme terveenä ja tuoksutta!

Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 35 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA KEVÄT 2021

Aloitamme vuoden 2021 toiminnan Kristallisalilla vielä tiukoin koronarajoituksin, mutta toivottavasti kevään kuluessa jo normaaleimmissa merkeissä.

Yksilöhoitoja ja yksityisistuntoja sekä osallistujamäärältään rajoitettuja tilaisuuksia ja kursseja sekä myös joitakin etätilaisuuksia pyritään järjestämään heti tammikuun alusta lähtien.

Yleisötilaisuuksia järjestämme korona-tilanteen sallimissa rajoissa, tarkat henkilömäärät ilmoitamme sähköpostilla ja ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.

Tammikuu

Pe 8.1. klo 10-17  Prananadi reinkarnaatioterapia, Marjaana Kaakinen, 1,5h-2h/ 90€.(ILMOITTAUDU Täynnä!

Ma 11.1.  klo 9.30-16.30 Prananadi reinkarnaatioterapia, Marjaana Kaakinen, 1,5h-2h/ 90€.(ILMOITTAUDU), Täynnä!

Su 10.1. klo 12-17.30 Auragrafiatulkintoja ja yksityisistuntoja, meedio Marjaana Kaakinen, 30 min/45€. (ILMOITTAUDU),

La 16.1. ja Su 17.1. Vedic Art- I jatkokurssi- Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset klo: 10-16, Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kurssin ohjaajalle Elsi Suorsalle. el...@elsisuorsa.fi; www.elsisuorsa.fi tai 040 7003842 , Kurssille voidaan ottaa vielä max. 2 osallistujaa.

-          kurssin hinta 120 €, sisältää opetuksen

-          tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse: luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, pensseleitä, akryylivärejä, taulupohjia 3-5kpl

-          Huom!  I jatkokurssille osallistuminen edellyttää, että on osallistunut Vedic Art peruskurssille! 

Su 24.1. klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast. Kurssi täynnä!


Su 24.1. klo 19-20 Transmissio-meditaatio etänä. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Liity Google Meetin avullahttps://meet.google.com/gxx-jmyt-cts . Juha

Ma 25.1. klo 10-19, Yksityisistunnot, Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU).

Pe 29.1. klo 18-19, Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€.Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! (ILMOITTAUDU). Maksimi osallistujamäärä 8 henkilöä!
Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla.
Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni.
Ota mukaasi oma alusta ja huopa.

La 30.1.ja Su 31.1. klo: 10-16 Vedic Art- II jatkokurssi- Ganesh Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kurssin ohjaajalle Elsi Suorsalle. el...@elsisuorsa.fiwww.elsisuorsa.fi tai 040 7003842. Kurssille voidaan ottaa vielä max. 2 osallistujaa.

Helmikuu

Su 7.2. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Tilaisuuden maksimi osallistujamäärä kahdeksan (8). (ILMOITTAUDU). Tilaisuus on maksuton.

Su 7.2. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Ihmeiden oppikurssin esittelykerta: Mikä on Ihmeiden oppikurssi? Mihin se tähtää? Miten se suhtautuu uskontoihin ja muihin henkisiin teihin? Miksi opiskelisin kurssia? Mistä kurssin tieto on peräisin ja miten oppikirja on syntynyt? Esittelykerta on maksuton. Tervetuloa tutustumaan maailmankuvan ylösalaisin kääntävään kurssiin! Ulla

Su 7.2. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Juha, Vapaaehtoinen 2€. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Liity Google Meetin avullahttps://meet.google.com/gxx-jmyt-cts 

Ke 10.2. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Ovimaksu 5€, Kaija/Heli

La 13.2. klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, Maikku Jokela-Räsänen, Marja-Leena Ervast ja vieraileva meedio, (Kurssi täynnä)

Pe 19.2. klo 18-19 Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä!

Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen.Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa. Tarja Ängeslevä, 8€/10€. (ILMOITTAUDU)

Su 21.2. klo 15-16 Ääniparannus. Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min.

Su 21.2. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ovimaksu 5€. Ulla

Su 21.2. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Juha, Vapaaehtoinen 2€. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Liity Google Meetin avullahttps://meet.google.com/gxx-jmyt-cts 

Ke 24.2. klo 18-20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vaihtuvat vastuuhenkilöt. Vapaaehtoinen 2€

Su 28.2. klo: 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Tilaisuuden maksimi osallistujamäärä kahdeksan(8). (ILMOITTAUDU). Tilaisuus on maksuton.

Maaliskuu

Ke 3.3. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Ovimaksu 5€, Kaija/Heli

To 4.3., pe 5.3., la 6.3. ja su 7.3. klo 10-16 , Vedic Art III-Nimi ja muoto, Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kurssin ohjaajalle Elsi Suorsalle. el...@elsisuorsa.fiwww.elsisuorsa.fi tai 040 7003842 Kurssille mahtuu vielä muutama osallistuja!

Jatkokurssi III:lle osallistuminen edellyttää, että on osallistunut Vedic Art peruskurssille sekä 1. ja 2.  jatkokurssille.

Su 7.3. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ovimaksu 5€. Ulla

Su 7.3. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Juha, Vapaaehtoinen 2€. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Liity Google Meetin avullahttps://meet.google.com/gxx-jmyt-cts 

La 13.3. 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, Maikku Jokela-Räsänen, Marja Leena Ervast (Kurssi täynnä)

Su 14.3. 10-16 Taidekurssi, Tuija Tervaskanto/ Tarja Ängeslevä. Tarkempi kurssikuvaus myöhemmin.

Su 14. 3. klo: 17-18 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus on maksuton.

Ke 17.3. klo 18-20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vaihtuvat vastuuhenkilöt.

Vapaaehtoinen 2€

To 18.3. klo 11-18.15 Yksityisistuntoja, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan). (ILMOITTAUDU)

Pe 19.3 klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig, 20€/25€

La 20.3. klo 10-15 WORKSHOP: Muuntuneet tietoisuuden tilat yhteyden vahvistamisessa. Alan Craig ja Anu Väisänen. Haluatko oppia kuinka oma tietoisuutesi muuttuu vastaanottavaksi ja pystyt toimimaan helposti yhdessä oman korkeimman itsesi ja henkimaailman kanssa? Haluatko tuntea kuinka saat itsesi toimimaan ilman oman persoonasi asettamia estoja? Haluatko tuntea olevasi flow-tilassa, jossa kaikki on helppoa? Haluatko parantaa yhteyttäsi henkimaailmaan ja antaa oppaittesi auttaa sinua avautumaan yhteyteen heidän kanssaan? Haluatko kokea syvää yhteyttä valomaailman auttajien ja henkimaailmaan siirtyneiden kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tule mukaan Alan Craigin ja Anu Väisäsen vetämään workshoppiin! Me auttamme sinua avautumaan ja kehittämään itseäsi! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Ohjaamme sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä muuntuneesta tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen. 55€/60€ (ILMOITTAUDU). Huom! Jos osallistut myös sunnuntain workshopiin on yhteishinta kahdelta päivältä 100€/110€.

La 20.3. klo 16.30-18 Yksityisistuntoja, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan). (ILMOITTAUDU)

Su 21.3. klo 10-15 WORKSHOP: Inspiraatiopuhe ja henkimaailman rakkauden sanoma. Ohjaajina Alan Craig ja Anu Väisänen.

Päivän aikana voit avautua kanavana ja antaa sanojen virrata lävitsesi. Harjoituksissa rentoutetaan sinua ensiksi kolmella eri tasolla, jotta saat rohkeutta heittäytyä harjoituksiin.
Rentoutamme kehoa, mieleltä ja avaudumme sieluntasolla. Tällä tähdätään siihen, että voit antaa energian ja sanojen virrata ilman esteitä.
Henkimaailma haluaa auttaa meitä ihmisiä kehityksessämme ja auttaa meitä avautumaan henkisen rakkauden kanavaksi. Taivaallinen taso ja heidän viestinsä on aina täynnä rakkautta ja parantavia sanoja, jotka koskettavat montaa kuulijaa samanaikaisesti, mutta jokainen kuulija voi ymmärtää viestin koskevan juuri häntä. Käytämme harjoituksissa apuna kuvia sekä mielikuvaharjoituksia ja musiikkia. Teemme harjoituksia ryhmänä, pareittain sekä henkilökohtaisesti. Mikäli haluat tulla oppimaan lisää itsestäsi, yhteydestä korkeimpaan sieluusi ja henkimaailmaan ja haluat kokea avautumista omissa lahjoissasi, niin tule mukaan!
55€/60€ (ILMOITTAUDU) Huom! Jos osallistut myös sunnuntain workshopiin on yhteishinta kahdelta päivältä 100€/110€.

Ke 24.3. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Ovimaksu 5€, Kaija/Heli

Pe 26.3. klo 17-12 Vedic Art- peruskurssi alkaa! kurssin kesto on n. 30 oppituntia, kurssipäivät 26.3.-28.3. ja 9.4.-11.4 , Kurssipäivät molempina viikonloppuina perjantaista sunnuntaihin, perjantaina klo: 17-20, lauantaina ja sunnuntaina 10-16. Opettaja Elsi Suorsa. 330€/ koko kurssi. Ilmoittautuminen suoraan opettajalle elsi@elsisuorsa.fi, www.elsisuorsa.fi tai 358 40 700 3842

LUOVUUS ON SILTA ILOON
- Vedic Art vie luovuuden lähteelle -

17 prinsiippiä
Vedic Art on luovuuden, ilon ja riemun lähde. Se on taidemenetelmä, joka perustuu taiteen 17 prinsiippiin. Se pohjautuu ikivanhaan Vediseen tietoon ja viisauteen. Näiden perusperiaatteiden avulla voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi. Vedic Artin menetelmän on kehittänyt 1970-luvulla ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman Vedatiedon pohjalta.

Vedic Art sopii kaikille. Kurssit on tarkoitettu kaikille maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneille. Kuka vain voi saada aikaan taidetta riippumatta osaamistasostaan. Menemme oman hiljaisuuden äärelle ja kutsumme sielumme esiin. Teemme sen meditoimalla, piirtämällä ja maalaamalla-se on kutsuhuuto, joka kutsuu hiljaisuudestamme sieluamme nousemaan esiin - taide on hiljaisuuden kieli.

Vedic Art peruskurssi
kurssin kesto on n. 30 oppituntia, kurssipäivät 26.3.-28.3. ja 9.4.-11.4
-kurssipäivät molempina viikonloppuina perjantaista sunnuntaihin, perjantaina klo: 17-20, lauantaina ja sunnuntaina 10-16
Peruskurssin aikana opitaan taiteen 17 prinsiippiä
- Päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti
- Kurssin hinta 330 € (kerralla maksettuna)
- Tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse:
Luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, vesivärit, pensseleitä, akryylivärit (perusvärit), taulupohjia. Vedic Art taidekursseja pidän ajatuksella - luovuus on meissä kaikissa. Olet lämpimästi tervetullut taidekurssille!

La 27.3. klo 10-16, Vedic Art peruskurssi 2/6 päivä.

Su 28.3. klo 10-16 Vedic Art peruskurssi 3/6 päivä.

Su 28.3. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ovimaksu 5€. Ulla

Su 28.3. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Juha, Vapaaehtoinen 2€. Mahdollisuus osallistua myös etänä. Liity Google Meetin avullahttps://meet.google.com/gxx-jmyt-cts 

Huhtikuu

Pe 9.4. klo 17-20 Vedic Art peruskurssi 4/6 päivä

La 10.4. klo 10-16, Vedic Art peruskurssi 5/6 päivä.

Su 11.4. klo 10-16 Vedic Art peruskurssi 6/6 päivä.