Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). Ilmoitamme tilaisuuksista myös Forum24 lehden Toimintaforum palstalla tiistaisin tai torstaisin.

Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa käy käteis- ja korttimaksu (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 35 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/
Tule tilaisuuksiin tuoksuitta! 
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA SYKSY 2020

ELOKUU

Su 9.8 klo 17-18 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua.  

Ke 12.8 klo 18-20 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. Riitta/Kaija 

Pe 14.8 klo 12-20 Oulussa Erkki Lehtirannan HENKISEN ASTROLOGIAN TULKINTOJA Tulkinnoissa käsitellään mm. karttasi osoittamat keskeiset karmalliset läksyt, haasteet ja mahdollisuudet sekä nykyhetken astrologiset syklisi. Saat paljon henkistä ohjausta mukaasi. Varaukset syntymä- ja yhteystietoineen: oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. 60min./100e, 30min./60e. Paikka: Kristallisali, Hintantie 11, 90500 Oulu. Erkki Lehtiranta (ILMOITTAUDU

La 15.8 klo 11-18 Karma, jälleensyntyminen ja henkinen evoluutio Tämä intensiivikurssi avaa reitin henkisyyden ydinkysymyksiin ja teemoihin, jotka edellyttävät toinen toisiaan. Karma ja jälleensyntyminen kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, ja molemmilla on keskeinen vankka sijansa henkisessä kehityksessä. Kurssilla näitä teemoja tarkastellaan sekä tradition että uusien oivallusten ja löytöjen valossa. Tarkastelussa ovat mm. seuraavat ydinkohdat: 

* Mitä karma on ja mikä on paras tapa purkaa sitä?
* Mikä on jälleensyntymisen tarkoitus?
* Mitä teemme kahden inkarnaation välisenä aikana?
* Miksi synnymme sinne, minne synnymme, ja kenen kanssa?
* Miten edistää omaa ja toisten henkistä kehitystä oikealla ja viisaalla tavalla?
* Miten tietoisuutemme liittyy karmaamme ja henkiseen evoluutioomme?
* Mitkä henkiset lainalaisuudet liittyvät näihin teemoihin? 

Kurssi antaa monia konkreettisia, testattuja ja hyväksi havaittuja työkaluja omaan henkiseen työkalupakkiisi. Saat mukaasi eväitä, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia henkiseen kasvuusi ja avartumiseesi sekä kykyysi auttaa muita ihmisiä heidän taipaleellaan. 

Kurssin kouluttaja FM Erkki Lehtiranta on pitkän linjan henkisen alan pioneeri, joka on kirjoittanut 12 kirjaa henkisyyden eri alueista, pitänyt satoja kursseja näistä teemoista Suomessa ja ulkomailla sekä tavannut alan johtavia ajattelijoita.

PAIKKA: Kristallisali, Hintantie 11, 90500 Oulu. HINTA: 90 euroa/kurssi TAI 2 kurssia yht. 160 euroa, huomaa Su 16.8.2020 klo 10-16 Astraaliprojektio - suurten mahdollisuuksien maailma/ Erkki Lehtiranta. 

Sitovat ilmoittautumiset: oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. Kurssien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää 15.7.2020 mennessä. Erkki Lehtiranta (ILMOITTAUDU

Su 16.8 klo 10-16 Astraaliprojektio - suurten mahdollisuuksien maailma Astraaliprojektio eli tietoisuuden heijastaminen kehon ulkopuolelle on helppoa. Kaikki sen osaavat, sillä jokainen meistä irtautuu fyysisestä kulkuvälineestään unen aikana. Vain harvat kykenevät kuitenkin muistamaan tämän kirkkaasti ja vielä harvemmat tekemään kehosta irtautumisen täysin tietoisesti.  Se vaatii yleensä jonkin verran harjoittelua, mutta on kuitenkin mahdollista oppia. 

Tällä intensiivikurssilla avaamme astraaliprojektion tekniikoita ja mahdollisuuksia sekä teemme pieniä harjoituksia. Mitä voimme tämän työskentelyn kautta oppia?  Miten voimme sen avulla paremmin auttaa ja palvella muita? Astraaliprojektio on myös nopein tapa päästä syvän tiedon lähteelle. 

Kurssin kouluttaja FM Erkki Lehtiranta on pitkän linjan henkisen alan pioneeri, joka on kirjoittanut 12 kirjaa henkisyyden eri alueista, pitänyt satoja kursseja näistä teemoista Suomessa ja ulkomailla sekä tavannut alan johtavia ajattelijoita. 

PAIKKA: Kristallisali, Hintantie 11, 90500 Oulu. HINTA: 90 euroa/kurssi TAI 2 kurssia yht. 160 euroa, huomaa La 15.8.2020 klo 11-18 Karma, jälleensyntyminen ja henkinen evoluutio/ Erkki Lehtiranta. 

Sitovat ilmoittautumiset: oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. Kurssien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää 15.7.2020 mennessä. Erkki Lehtiranta (ILMOITTAUDU

Ke 19.8 klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Ovimaksu 5€. Heli 

Su 23.8.klo 15-16 Ääniparannus. Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min. Vapaaehtoinen maksu.

Su 23.8 klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€ 

Su 23.8 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Su 30.8. klo 14-16 Yleisömeediotilaisuus. Raija Vilppola 15€/18€

Su 30.8. klo 17-18 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua

Pe 4.9. klo 12-18 Yksityisistuntoja/auragrafitulkintoja. Marjaana Kaakinen 30min./45€ (ILMOITTAUDU). Ajat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pe 4.9. klo 18.30-20 Ohjattu menneiden elämien meditaatio, Marjaana Kaakinen 10€

La 5.9 klo 9-18.30 Reinkarnaatioterapia-yksilöaikoja, Marjaana Kaakinen 1,5-2h/90€ (ILMOITTAUDU). Ajat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Prananadi reinkarnaatio -tekniikkaa käytettäessä, asiakas ohjataan syvään rentoutuneeseen, luonnolliseen meditatiiviseen tilaan, missä asiakas voi päästä käsiksi traumaattisiin tapahtumiin jossain aikaisemmassa tai nykyisessä elämässä.

Tekniikalla työstetään jännityksiä, jotka ovat syynä mentaalisiin tai tunnepitoisiin ongelmiin, ristiriitoihin ja mahdollisesti myös fyysisiin sairauksiin. Kyseessä ei ole hypnoosi vaan se on hypnoosin kaltainen tila, jossa asiakas on täysin tietoinen siitä, mitä tapahtuu ja hänen omaa tahtoaan kunnioitetaan.

Tekniikka on täysin turvallinen. Jos henkilö ei ole valmis työstämään traumaa kokonaan, käydään läpi vain se, mitä hän siinä vaiheessa pystyy. Myöhemmin voidaan tehdä uusi reinkarnaatiokäsittely saman teeman ympärillä ja ratkaista asia lopullisesti.

Vapauttamalla itsemme ongelmien syistä, parannamme terveydentilaamme ja elämänlaatuamme.

Terapian avulla on hyvä työstää myös asioita, jotka painavat mieltä ja sydäntä. Meillä voi olla myös fyysisiä vaivoja, joiden syy saattaa löytyä jostain aiemmasta elämästä. Ennen terapiaistuntoa on hyvä keskustella, mihin asiakas hakee apua. Asiakkaan ja terapeutin väliset keskustelut ovat luottamuksellisia. Reinkarnaatioterapian tarkoituksena ei ole tyydyttää asiakkaan uteliaisuutta menneistä elämistä vaan auttaa häntä saavuttamaan tasapaino nykyisessä elämässään.

Prananadi reinkarnaatio -terapia ei sovi:

alle 18-vuotiaille

astmaatikoille (mikäli astma on paha)

epileptikoille
mielenterveysongelmista kärsiville

narkootikoille

raskaana oleville

sydänvikaisille

vakavaa silmäsairautta poteville (esim. silmänpainetauti)

mikäli käytät kolmiolääkkeitä

mikäli sairauden takia ei suositella liikuntaa

mikäli et voi maata hoitopöydällä selällään koko terapian ajan

Prananadi healing -energiahoito on tällöin oikea vaihtoehto.

Vältä alkoholin, mielellään myös tupakan ja kahvin käyttöä 48 tuntia ennen terapiaistuntoa.

Varaa riittävästi aikaa istuntoon. Se kestää normaalisti 1,5-2 tuntia, mutta voi kestää myös pidempään. Pidä mielellään kalenterisi tyhjänä istunnon jälkeen.
Marjaana Kaakinen. 90€ 
(ILMOITTAUDU

Su 6.9.klo 9-16 Reinkarnaatioterapia-yksilöaikoja 1,5-2h/ 90€ (ILMOITTAUDU). Ajat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Su 6.9. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€  

Su 6.9 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Ke 9.9 klo 18-20 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. Riitta/Kaija 

La 12.9 klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi Oulun Kristallisalilla 2020-2021

Kurssipäivät 12.-13.9., 17.10. ja 14-15.11.2020 ja 9.1., 13.2., 13.3. ja 17-18.4.2021 klo 10-18. 
Kurssin pituus on 80 tuntia.
Kurssin tavoitteena on mediaalisuuden tunnistaminen ja kehittäminen, itsetuntemuksen lisääminen, omiin henkisiin lahjoihin tutustuminen ja niiden kehittäminen. Lisätavoitteena on oman erityisalueen löytäminen. Kurssiin kuuluu yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä kotitehtäviä. Kurssista annetaan osallistumistodistus. Voit hakeutua kurssille, jos olet jonkin spiritualistisen seuran jäsen sekä olet suorittanut Henkisen tietouden kurssin. Kurssin ohjaajina ovat Maikku Jokela-Räsänen sekä Marja-Leena Ervast ja vierailevana ohjaajana Irene Nadén. 
Kurssille hakeudutaan hakulomakkeella, jonka voit tulostaa tästä linkistä tai noutaa Kristallisalilta, Hintantie 11, 90500 Oulu.
Lähetä hakemuksesi 20.7.2020 mennessä postitse Maikku Jokela-Räsänen, Ylikorvantie 8, 96300 Rovaniemi tai sähköpostilla maikkuhaniel@gmail.com . Laita kuoreen tai sähköpostin aiheeseen merkintä "Hakemus MPK 2020-2021". Kurssin ohjaajat suorittavat osallistujavalinnat, jonka jälkeen kutsu kurssille osallistujille lähetetään 15.8.2020 mennessä. Kurssi toteutuu, jos hakuehdot täyttäviä hakijoita on riittävästi (12-16 henkilöä).
Osallistumismaksu on 80 €/kurssipäivä ja siihen sisältyy kurssin ohjaus, kurssimateriaali sekä kahvit/teet kurssipäivän aikana. Omat eväät mukaan lounaalle. Kurssimaksu maksetaan aina ennen kurssipäivää. Mikäli olet estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään, kurssimaksu on silloin 40 €.
Lisätietoja kurssista saat ohjaajilta Maikku Jokela-Räsänen 040 7371066 ja Marja-Leena Ervast 040 7510293 sekä Oulun Henkinen Kehitys 044 2522175 ja oulunhenkinenkehitys@gmail.com. Maikku Jokela-Räsänen, Marja-Leena Ervast 

Su 13.9 klo 10-18 MPK Maikku Jokela-Räsänen, Marja-Leena Ervast 

ke 16.9 klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla, 5€ Heli 

La 19.9 klo 11-15 Maya-astrologia kurssi. Mayaintiaanit seurasivat tarkasti energioita, jotka saapuivat avaruuden keskuksesta aurinkokuntaamme ja auringon kautta maapallolle. Seuraamalla Tzolkin- taulukkoa, jonka José Arguellés tahdisti nykypäivään sopivammaksi 80-luvulla, opimme ennakoimaan omaan energiaan sopivammat energiat.

Kun synnyit, sait sen hetkisen vallitsevan energian, joka on maya-merkkisi.
Maya-astrologia tutustuttaa sinut haasteisiisi ja voimavaroihisi. Ymmärrät paremmin, miksi tulet toimeen joidenkin kanssa paremmin ja joidenkin kanssa yhteisymmärräs ei onnistu millään. Myös toiset ajanjaksot ovat haastavampia kuin toiset.

Kurssilla käymme jokaisen maya-merkin ja niiden vaikutukset ympäristöön ja vallitsevaan ajankohtaan. Outi Hjelmeroos. 30€/35€ (ILMOITTAUDU 

Su 20.9. klo 15-16 Ääniparannus. Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min. Vapaaehtoinen maksu.

Su 20.9. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€

Su 20.9 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Pe 25.9 klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, Irene Naden. 20€/25€ 

La 26.9 klo 10-18 Syventävä kurssipäivä MJK-kurssin käyneille. Irene Naden. 80€/80€ 

Su 27.9 klo 11-18 Yksityisistuntoja, 30 min/60€. Irene Naden (ILMOITTAUDU). Ajat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

LOKAKUU

Su 4.10. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€  

Su 4.10 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Ke 7.10 klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla, 5€. Heli. 5€ 

Pe 9.10 klo 17-20 Vedic Art peruskurssi alkaa

Kurssipäivät 9.10.-11.10. ja 30.10.-1.11.

Perjantai klo 17-20, lauantai ja sunnuntai klo 10-16

LUOVUUS ON SILTA ILOON

- Vedic Art vie luovuuden lähteelle -

17 prinsiippiä

Vedic Art on luovuuden, ilon ja riemun lähde. Se on taidemenetelmä, joka perustuu taiteen 17 prinsiippiin. Se pohjautuu ikivanhaan Vediseen tietoon ja viisauteen. Näiden perusperiaatteiden avulla voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi. Vedic Artin menetelmän on kehittänyt 1970-luvulla ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman Vedatiedon pohjalta. 

Vedic Art sopii kaikille. Kurssit on tarkoitettu kaikille maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneille. Kuka vain voi saada aikaan taidetta riippumatta osaamistasostaan, lähdemme kaikki samalta tasolta. Vedic Art herättää meissä asuvan luovuuden. Se tarjoaa mahdollisuuden tekemisen riemuun ja uuden oppimiseen, kokemuksellisella tavalla. Omat kyvyt ja ehkä piilossa oleva osaaminen tulevat pintaan. Opettajan tehtävänä on antaa impulsseja niin, että oppilaan sisäinen tieto herää. Vedic Artin prinsiipit, perusperiaatteet ovat näitä impulsseja. Menemme oman hiljaisuuden äärelle ja kutsumme sisäisen itsemme esiin. Teemme sen meditoimalla, piirtämällä ja maalaamalla - se on kutsuhuuto, joka kutsuu hiljaisuudestamme sisäisen itsemme nousemaan esiin - taide on hiljaisuuden kieli.

Vedic Art peruskurssi

- Kurssin kesto on n. 30 oppituntia

- Peruskurssin aikana opitaan taiteen 17 prinsiippiä

- Päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti

- Kurssin hinta 330 €, (2 viikonloppua pe-su)

- Tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse:

Luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, vesivärit, pensseleitä, akryylivärit (perusvärit), taulupohjia.

Vedic Art taidekursseja pidän ajatuksella - luovuus on meissä kaikissa.

Olet lämpimästi tervetullut taidekurssille!

Elsi Suorsa, Vedic Art opettaja

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: elsi@elsisuorsa.fiwww.elsisuorsa.fi, p. 040 700 3842

La 17.10 klo 10-18 MPK Maikku Jokela-Räsänen, Marja-Leeva Ervast. 80€/80€ 

Su 18.10. klo 14-16 Aloittelevat meediot. 8€/10€

Su 18.10  klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€    

Su 18.10 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Ke 21.10 klo 18-20 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. Riitta/Kaija 

La 24.10 klo 11-15 Henkiparannuksen Syventävä kurssi
Kurssipäivät ovat La 24.10.20 klo 11-15 ja Su 24.10.20 klo 11-15 yhteensä 8 tuntia 

Ohjaaja Marja-Leena Altonen. 

Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat: 

1 Ihmisen neljä ulottuvuutta
2 Ihmisen energiakenttä
3 Haraulottuvuus
4 Uudestisyntymisilmiö saman elämän aikana
5 Ydintähtiulottuvuus
6 Hara- ja ydintähtiharjoitukset
7 Ajatuksen voima
8 Transsista pähkinänkuoressa

Osallistuminen edellyttää suoritettua Henkiparannuskurssia sekä jonkin Spiritualistisen seuran jäsenyyttä. Kurssimaksu on 90€ sisältäen materiaalin ja kahvin/teen. 

Ilmoittautuminen ja maksu 14.10.20 mennessä 

Ilmoittautuminen oulunhenkinenkehitys@gmail.com Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, 

kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet. 

Lisätietoja 044 2522175

Henkiparannustilaisuus kurssin päätyttyä. Tule vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, Sunnuntaina 25.10.20 klo 15-16 

Lämpimästi tervetuloa! Marja Altonen (ILMOITTAUDU

La 24.10 klo 16.30-18.30 Elämän kulku korteissa - tietoa, apua, vastauksia. Keskustelua korteilla ja korteista, vapaaehtoinen oviraha. Marja Altonen

Su 25.10 klo 11-15 Henkiparannuksen syventävän toinen päivä. Marja Altonen

Su 25.10 klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. 

Ke 28.10 klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla, 5€ . Heli. 

Pe 30.10 klo 17-20  Vedic Art kurssipäivä, Elsi Suorsa 

La 31.10 klo 10-16 Vedic Art kurssipäivä, Elsi Suorsa 

 


MARRASKUU

Su 1.11.  klo 10-16 Vedic Art kurssipäivä, Elsi Suorsa 

Su 1.11.  klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€    

Su 1.11. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Ke 4.11 klo 18-20 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. Riitta/Kaija 

La 7.11. klo 9-12.30 Yksityisistuntoja 30min./45€ Satu Avelin (ILMOITTAUDU). Ajat annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

La 7.11 klo 13-15 Unityöpaja: Jokaisen sisällä asuu suuri viisaus ja unet ovat viestejä meiltä itseltämme meille itsellemme. Henkimaailma voi viestiä meille jotain tärkeää unitilassa, jossa viestejä on helpompi ottaa vastaan. Työpajassa käymme läpi erilaisia unityyppejä sekä opettelemme tulkitsemaan uniamme joten ottakaa mukaan kirjoittamianne unia!  Satu Avelin. 20€/25€ (ILMOITTAUDU 

Su 8.11 klo 13-15 Meediotilaisuus, viestinvälistystä ja esineluentaa Satu Avelin. 15€/18€ 

Su 8.11. klo: 16-17  Ääniparannus. Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min. Vapaaehtoinen maksu. 

La 14.11 klo 10-18 MPK. Maikku Jokela-Räsänen, Marja-Leeva Ervast. 80€ 

Su 15.11 klo 10-18 MPK. Maikku Jokela-Räsänen, Marja-Leeva Ervast. 80€

Su 15.11.klo 18.30-19.30 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua.   

Ke 18.11 klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla, 5€. Heli. 5€ 

Su 22.11. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€    

Su 22.11. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Su 29.11 klo 14.15.30 Yleisömeediotilaisuus Helga Kotola. 15€/18€

Su 29.11. klo 16.30-17.30 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua.
JOULUKUU

Ke 2.12 klo 18-20 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. Riitta/Kaija 

Su 6.12. klo 15-16 Ääniparannus, vapaaehtoinen maksu. Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min. 

Su 6.12. klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Ulla. 5€ 

Su 6.12 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha 

Ke 9.12 klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. 5€ Heli. 5€ 

Su 13.12 klo 14-16 Yleistömeediotilaisuus. Raija Vilppola. 0€/10€ 

Su 13.12 klo 16-17 joulujuhla.

Su 20.12. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua.  

Su 20.12 klo 17-18.30 Ihmeiden oppikurssi. Voit aloittaa kurssin milloin vain, omaa kirjaa ei tarvita. "Ihmeiden oppikurssi on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi korostaa soveltamista enemmän kuin teoriaa, kyseessä on käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi." Oviraha 5€. Ulla

Su 20.12 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa. Vapaaehtoinen 2€. Juha