Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita. Uusi osoite on Asemakatu 16, 90100 Oulu (1.11.2021 lähtien). Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). 


Muutokset mahdollisia! Tarkista viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuden maksetaan mielellään etukäteen yhdistyksen tilille FI2940550010085898. Jos maksetaan tilaisuudessa, silloin mielellään korttimaksu, käteismaksu myös mahdollinen. Jos tilaisuudessa on kaksi hintaa, alempi hinta on jäsenille. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu aina kulloinkin voimassa olevien alueellisten määräysten mukaisesti.


Tulethan tilaisuuksiimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Kristallisalin uudet tilat ovat aivan Oulun keskustassa Asemakatu 16:ssa, katutasossa. Tilojen välittömässä läheisyydessä on katujen vierillä sekä maksullisia että maksuttomia parkkipaikkoja. Tilat on helposti saavutettavissa myös bussilla.

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 40 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/ 
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


OHJELMA KEVÄT 2022

TAMMIKUU

Ma 17.1. klo 14-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). 

Ma 17.1. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 17.1, 7.2.,7.3.,4.4.,2.5. ILMOITTAUDU). Ryhmä täynnä!


Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Kurssin hinta on 100€ ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Tarvittaessa voidaan tehdä toisenlainen maksusuunnitelma.


Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. 


Ti 18.1. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti:18.1., 8.2., 8.3., 5.4., 3.5. (ILMOITTAUDU). 


Ryhmä on täynnä!

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Kurssin hinta on 100€ ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Tarvittaessa voidaan tehdä toisenlainen maksusuunnitelma.


HELMIKUU

Ke 2.2. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €

Ma 7.2. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Täynnä!

Ti 8.2. klo 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa. Täynnä!


To 10.2. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.


Su 13.2. klo 15-16.30 Meediotilaisuus pienryhmälle (max. 10 henkilöä), piirtävä meedio Kaisu Jokisalo 13€ jäsenet/ 15 € ei-jäsenet (ILMOITTAUDU).

To 17.2 klo 14:00-17:00 Yksityisistunnot, selvänäkötulkinnat Minna Ekman 35€/30 min. (ILMOITTAUDU).

To 17.2. klo 18:00-20:00 Kortit selvänäköisyyden tukena, peruskurssi Minna Ekman, 25 € (ILMOITTAUDU).

Minna opastaa miten kortteja voi käyttää mm selvänäköluennassa, istunnoissa. Kurssilla opetellaan tekemään tulkintoja selvänäköisesti tavallisia kortteja apuna käyttäen. Kortit ja materiaalit sisältyvät hintaan. Avoimin mielin mukaan, vaikka et olisi koskaan tulkintoja tehnyt.
Jatkokurssilla opetellaan käyttämään muita kortteja tavallisten korttien tukena. Muita kortteja voivat olla esim. Tarot-kortit, Leonardo-kortit tai muut samankaltaiset kortit. Kurssilla mahdollista myös ostaa muita korttipakkoja, jotka tukevat tulkintoja. Jos sinulla on muita korttipakkoja jo olemassa niin voit ottaa ne mukaan. Jatkokurssi mielellään puolen vuoden päästä, tai jo aiemmin asiaan perehtyneille.

Ke 23.2. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €Su 20.2. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.


MAALISKUU

Pe 4.3. klo: 18.00 (kesto 1-2 tuntia) Entisten elämien meditaatio pienryhmässä. Hinta 5€ jäsenet/ 8€ ei-jäsenet. Ohjaajat Riitta/Minna (ILMOITTAUDU

Meditaatio/ regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta. 

Mennyt elämä -meditaatio onnistuu parhaiten, kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla, mikäli käyttää rauhoittavia tai muita psyykelääkkeitä. Meditaatio tehdään istuen.

Su 6.3. klo 18-19.30 Yleisömeediotilaisuus zoomin välityksellä, Tuula Jukola-Nuorteva, 15€ jäsenet/ 18€ ei-jäsenet, maksu etukäteen yhdistyksen tilille. Saat zoom-linkin n. 1-2 vrk. ennen tilaisuutta sähköpostiisi. Maksimimäärä 20 henkilöä! (ILMOITTAUDU).

Ma 7.3. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Täynnä!

Ti 8.3. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa. Täynnä!


To 10.3. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. 


La 12.3. klo 10-16, Henkiparannuskurssi alkaa. (1/3)

Muut kurssipäivät ovat Su 13.3.2022 ja Su 20.3.2022 klo 10-16


yht. 18 tuntia. Ohjaaja: Veikko Roininen

Ohjaajaharjoittelija: Riitta Pitkänen

Osallistumismaksu on 100 € Ilmoittautuminen kurssille ja maksu Oulun Henkinen Kehitys ry:n tilille FI 2940550010085898 torstaihin 2.3. 2022 mennessä.

Maksuun sisältyy kurssilaisille oma materiaali ja kahvi/tee.
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu oheisen linkin kautta (ILMOITTAUDU) ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet.

Lue lisää: Kurssit > Henkiparannus -osiosta.

Su 13.3. klo 10-16, Henkiparannuskurssi. (2/3). Ohjaaja Veikko Roininen, ohjaajaharjoittelija Riitta Pitkänen. 

Ke 16.3. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €

Pe 18.3. klo 18-19, Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa.  


Su 20.3. klo 10-15 Henkiparannuskurssi. (3/3). Ohjaaja Veikko Roininen, ohjaajaharjoittelija Riitta Pitkänen. 


Su 20.3. klo 16.30-17.30 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua. 


To 24.3. klo 18.00 Vuosikokous. Oulun Henkinen Kehitys ry:n sääntömääräinen vuosikokous Kristallisalilla, Asemakatu 16. 

Su 27.3. klo 10.30-14.00 Yksityisistuntoja, meedio Outi Hjelmeroos 35€/30min. (ILMOITTAUDU) Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898 varaamisen yhteydessä. 

Su 27.3. klo 15-17.00 Yleisömeediotilaisuus, meedio Outi Hjelmeroos, 18€/23€. Pääasiassa Outi pitää perinteisen yleisömeediotilaisuuteen, mutta tekee tilaisuuden aikana myös piirustuksia henkimaailman tulijasta. Tilaisuuteen otetaan max 15 osallistujaa.  Maksu kortilla tai käteisellä tilaisuuden alussa. (ILMOITTAUDU)

 

Ke 30.3. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €