Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita. Uusi osoite on Asemakatu 16, 90100 Oulu (1.11.2021 lähtien). Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). 


Muutokset mahdollisia! Tarkista viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuden maksetaan mielellään etukäteen yhdistyksen tilille FI2940550010085898. Jos maksetaan tilaisuudessa, silloin mielellään korttimaksu, käteismaksu myös mahdollinen. Jos tilaisuudessa on kaksi hintaa, alempi hinta on jäsenille. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu aina kulloinkin voimassa olevien alueellisten määräysten mukaisesti.


Tulethan tilaisuuksiimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Kristallisalin uudet tilat ovat aivan Oulun keskustassa Asemakatu 16:ssa, katutasossa. Tilojen välittömässä läheisyydessä on katujen vierillä sekä maksullisia että maksuttomia parkkipaikkoja. Tilat on helposti saavutettavissa myös bussilla.

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 40 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/ 
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


SYKSY 2022

ELOKUU

Su 14.8. klo 13-15 Luento ja keskustelua aiheesta Allan Kardecin tutkimus tuonpuoleisesta, Pekka Kaarakainen, Allan Kardecin ystävät ILMOITTAUDU Ovimaksu 5 € jäsenet/ 8 € ei-jäsenet. Paikan päällä

Kristallisalilla saatavana kattava valikoima tuonpuoleista sekä sen vaikutusta käsittelevää kirjallisuutta. Suunnitteilla on myös tämän luentotilaisuuden jatkoksi toteuttaa syksyn aikana Pekka Kaarakaisen luentosarja etäyhteyksien avulla. TILAISUUS ON TÄYNNÄ!

Su 14.8. klo 16-17 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. ILMOITTAUDU.Saavu ennen tilaisuuden alkua.


Ma 15.8. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja zoomin kautta aloittelijoille ja hieman edistyneimmille Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 15.8., 12.9., 24.10., 14.11.,12.12. ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

KURSSI TÄYNNÄ!


Ti 16.8. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 16.8., 13.9., 25.10, 15.11. ja 13.12.(ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin tai omaa vastaavat taidot. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. 


Ke 24.8. klo 10-18 Yksityisistuntoja, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi. Istunnot puhelimitse. 30 min/ 60€, 45 min. 80€.  Maksu etukäteen yhdistyksen tilille. (ILMOITTAUDU). 


Ke 24.8.  klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Pe 26.8. klo: 18.00 (kesto noin tunnin) Entisten elämien meditaatio pienryhmässä. Hinta 5€ jäsenet/ 8€ ei-jäsenet. Ohjaaja Riitta/Minna (ILMOITTAUDU

Meditaatio/ regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta. 

Mennyt elämä -meditaatio onnistuu parhaiten, kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän meditaatioon ei voi tulla, mikäli käyttää rauhoittavia tai muita psyykelääkkeitä. Meditaatio tehdään istuen.


SYYSKUU

Su 4.9. klo 14-16 Yleisömeediotilaisuus, meedio Raija Vilppola 18€ jäsenet /23€ ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU).Syksyn ensimmäinen meediotilaisuus on Kristallisalilla, Asemakatu 16.

Ti 6.9. klo 18.00 alkaen Rentoutusta zoomin kautta, Minna Moilanen. Hinta 5 €/8 €. (ILMOITTAUDU). Intuitiivisia rentoutuksia, joihin voit osallistua mukavasti kotonasi. Tarvitset vain nettiyhteyden, läppärin tai kännykän sekä kuulokkeet. Rentoutus kestää 30-60 minuuttia. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. Linkki tilaisuuteen lähetetään n. 1vrk. ennen tilaisuutta.

Pe 9.9. klo 18-20 Rumpupiiri, Kaija Järvenpää. 10€ jäsenet/ 12 € ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU). 

Tervetuloa shamanistiseen rumpupiiriin. Aloitamme illan puhdistamalla tilan ja energiakenttämme suitsukkeilla. Muodostamme oman heimopiirin ja kutsumme paikalle henkioppaamme.

Jokaisessa piirissä on oma teema, jota käsitellään yhdessä rumpumatkojen ja seremonioiden kautta. Tule mukaan kokemaan yhdessä rummuttamisen tunnelma.

 

Su 11.9. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ma 12.9. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 15.8., 12.9., 24.10., 14.11.,12.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan, mutta mikäli kurssi ei täyty heti elokuussa, voi kurssille ilmoittautua myös myöhemmin ja silloin maksat vain ne osallistumiskerrat jolloin olet mukana. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä

Ti 13.9. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 16.8., 13.9., 25.10, 15.11. ja 13.12.(ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan, mutta mikäli kurssi ei täyty heti elokuussa, voi kurssille ilmoittautua myös myöhemmin ja silloin maksat vain ne osallistumiskerrat jolloin olet mukana.  Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin tai omaa vastaavat taidot. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Ke 14.9.  klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla.(ILMOITTAUDU Ovimaksu 5 €.

La 17.9. klo 9-16 Aurakuvauksia, Outi Hartikainen. Kuvaus ja tulkinta 30min./60€. (ILMOITTAUDU) AURAKUVAUS SISÄLTÄÄ: -Energiakentän mittauksen -3D analyysit energiakenttäsi värähtelyistä, laajuudesta sekä sen väreistä -Tietoa energiakeskustesi eli chakrojesi tilasta ja niiden vaikutuksesta hyvinvointiisi -Kattavan raportin tulkintoineen persoonallisuustyypistäsi, vahvuuksistasi, haasteistasi ym.. -Hyviä vinkkejä kuinka vahvistaa energiaasi ja hoitaa chakrojasi AURAKUVAUS ON TIETOISUUTTA AVAAVA JA MAHTAVA ITSETUNTEMUKSEN VÄLINEN! Aurakuvaukset tekee ja tulkitsee Outi Hartikainen, joka on hyvinvointialan yrittäjä ja energiahoitaja Oulusta. Kaikki on energiaa! Aura on ihmisiä, eläimiä, kasvia, puita, kiviä, kaikkea ympäröivä energiakenttä, joka ilmenee eri sähkömagneettisina värähtelytaajuuksina. Ihmisen aura on kolmiulotteinen, soikion muotoinen ja sen koko, muoto, värit ja värien kirkkaus kertovat tiettyjä asioita fyysisestä, emotionaalisesta, mentaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnistasi. Muun muassa stressi, negatiivisuus, tukahdetut tunteet, huonot elintavat aiheuttavat energiakehossamme ja ajan myötä myös fyysisessä kehossamme energiatukoksia ja -vajetta. Mitä terveempi olet fyysisesti ja henkisesti, sitä värähtelevämpi energiasi on ja sitä kauemmaksi aurasi ulottuu fyysisestä kehostasi. Mitä elinvoimaisempi aurasi on, sitä enemmän sinulla on energiaa toimia. Mitä voimakkaampi aurasi on, sitä vähemmän sinuun vaikuttavat ulkopuoliset voimat, esimerkiksi negatiiviset ihmiset ja arjen haastavat tilanteet. Värit ja niiden sijainti aurassa tarkoittavat eri asioita. Hyvinvointiisi ja terveyteesi merkittävästi vaikuttava energiakenttä väreineen antaa hyödyllistä tietoa muun muassa persoonallisuudestasi, terveydentilastasi, tunteistasi ja vahvuuksistasi. Voit itse monin tavoin vahvistaa, puhdistaa ja tasapainottaa energioitasi sekä hoitaa chakrojasi.

To 22.9. 11-18.15 Yksityisistuntoja, meedio Anu Väisänen 45min/80€. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. (ILMOITTAUDU

To 22.9. 11-18.15 Yksityisistuntoja, meedio Alan Craig 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan). Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. (ILMOITTAUDU

Pe 23.9. klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, Anu Väisänen ja Alan Craig, hinta 23€ jäsenet/25€ ei-jäsenet. Paikka: Kajaaninkatu 17 Scandic Hotel Station, kokoushuone 1 (ILMOITTAUDU

La 24.9. klo 9-15 workshop: Ymmärrä selväaistejasi, Anu Väisänen. Workshopin aikana käymme läpi meedio Anu Väisäsen ohjaamana selväaisteja sekä lisäämme ymmärrystä energian laajentamisesta. Opit myös kuinka voit harjoittaa itseäsi selkeästi ja ohjatusti myös jatkossa. Päivän aikana tehdään harjoituksia ja opitaan teoriaa. 70 € jäsenet/ 75 € ei-jäsenet. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898.  (ILMOITTAUDU). 

Su 25.9. klo 9-15 workshop: Meedio tunteiden tulkki, Alan Craig. Workshopin aikana meedio Alan Craig auttaa sinua syventämään mediaalista aistimistasi. Hän opettaa sinua käyttämään selvätuntoa siten, että saat yhdessä selvänäkemisen kanssa tuntuvamman yhteyden henkimaailmaan. Harjoituksissa käytetään apuna muuntunutta tietoisuutta.

Alan puhuu englantia. Workshop tulkataan, tulkkina Anu Väisänen. Päivä sopii sinulle, joka jo tiedät perusteet henkienergiaan yhdistymisestä. 70 € jäsenet/ 75 € ei-jäsenet. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898.  (ILMOITTAUDU.)

Su 25.9. klo 16-18 Luento ja keskustelua aiheesta Tuonpuoleisen positiivinen ja negatiivinen vaikutus ihmisen elämässä. Mitä jokaisen olisi tästä hyvä tietää? Pekka Kaarakainen, Allan Kardecin ystävät ( ILMOITTAUDU ) Tilaisuus zoomin kautta. Maksu 5 € jäsenet/ 8 € ei-jäsenet maksetaan etukäteen Oulun Henkinen Kehitys ry:n tilille FI2940550010085898. Zoom-linkki lähetetään n. 1-2 vrk etukäteen.

Ti 27.9. klo 18.00 alkaen Rentoutusta zoomin kautta, Minna Moilanen. Hinta 5 €/8 €. (ILMOITTAUDU). Intuitiivisia rentoutuksia, joihin voit osallistua mukavasti kotonasi. Tarvitset vain nettiyhteyden, läppärin tai kännykän sekä kuulokkeet. Rentoutus kestää 30-60 minuuttia. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. Linkki tilaisuuteen lähetetään n. 1vrk. ennen tilaisuutta.

Pe 30.9. Yksityistulkintoja 14-18.45, numerologi Airi Oja. 60min/85 €. (ILMOITTAUDU.) "Olen tehnyt numerologisia tulkintoja n. 25 vuotta. Teen myös uni- ja tarot-tulkintoja. Jalat pysyvät maassa, sillä minulla on viisi lasta ja kahdeksan lastenlasta. Yksityisistunnossa katson nimen ja syntymäajan perusteella elämänsuunnitelmaa, ja päivänpolttamiin kysymyksiin löytyy useimmiten vastaus tarotkorteilta. " Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898.  


LOKAKUU

La 1.10 klo 10-16 Numerologian kurssi 1/4, numerologi Airi Oja. 70€/päivä/opiskelija. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. (ILMOITTAUDU.)

"Numerologian kurssilla ensimmäisenä viikonloppuna käydään läpi
numeroiden merkitystä ja tutustutaan syntymäajan tarkoitukseen sekä
lasketaan elämänvaiheita ja -jaksoja. Toinen viikonloppu käytetään nimien
laskemiseen, sekä tarkastellaan yhteisvaikutusta syntymäajan kanssa.
Kokonaisuus vasta kertoo enemmän siitä, mikä lienee elämän tarkoitus.
Tarkoituksena on, että kaikki oppivat, ja pääsevät hyödyntämään oppejaan
omassa elämässään. Ei tarvitse olla matemaatikko voidakseen ymmärtää
numerologiaa."

La 2.10. klo 10-16 Numerologian kurssi 2/4, numerologi Airi Oja. 

Su 2.10. klo 17-18 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU)

Ke 5.10.  klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla.(ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Pe 7.10 .klo 15-17 Yksityisistuntoja (neljä aikaa), meedio Tuula Jukola-Nuorteva. 30min/65€. Istunnot maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. (ILMOITTAUDU).

Pe 7.10 klo 18.30-20 Yleisömeediotilaisuus Tuula Jukola-Nuorteva hinta 23€ jäsenet/25€ ei-jäsenet. Kristallisali, Asemakatu16 (ILMOITTAUDU

La 8.10. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi 1/15. alkaa. Kurssiohjaajina toimivat Tuula Jukola-Nuorteva ja Satu Avelin.

Muut kurssipäivät syksyllä ovat Su 9.10/ 19-20.11./ 10-11.12.2022.

Kevään 2023 kurssipäivät ovat 14-15.1./ 11-12.2./ 12.3. / 15-16.4./27.-28.5 klo 10-18. Kurssin kesto 120 tuntia.

Kurssin tavoitteena on vahvan mediaalisuuden kehittäminen, terveen itseluottamuksen ja selkeän ilmaisukyvyn vahvistaminen viestien välittämisessä, omien henkisten lahjojen voimistaminen, ryhmän vertaistuen hyödyntäminen opiskelijan kasvussa, omien taitojen rohkea ilmaiseminen ja henkisten lainalaisuuksien harjoitteleminen ja hallittu käyttö.


Kurssi sisältää mm. monipuolisia herkkyysharjoituksia, alustuksia, keskusteluja, esiintymisharjoituksia, monipuolisia kotitehtäviä ja kurssityön.

Kurssin suorittaneet saavat osallistumistodistuksen. 


Pääsyvaatimukset Voit hakea kurssille, jos olet jonkin spiritualistisen seuran jäsen, olet suorittanut Mediaalisen peruskurssin sekä mahdollisuuksien mukaan ollut kehityspiirissä mukana. Kurssi toteutuu, mikäli riittävästi (10-16) hakuehdot täyttäviä hakijoita jättää hakemuksensa 15.9. 2022 mennessä.

 

Osallistumismaksu on 90 €/päivä, joka maksetaan ennen kurssipäivää. Maksuun sisältyy ohjaus (kaksi ohjaajaa läsnä jokaisella kerralla), kurssimateriaali sekä kahvi/tee. Otathan maksukuitin mukaan. Kurssipäivä maksetaan, vaikka olisit estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään. Palauta hakemus 15.9. 2022 mennessä joko skannattuna osoitteeseen oulunhenkinenkehitys@mail.com tai postitse Kristallisalille osoitteeseen Oulun Henkinen Kehitys ry., Asemakatu 16 LH 3, 90100 Oulu. 

Merkitsethän kuoreen tai viestin aiheeksi 'Hakemus MJK 2022-2023'. Ohjaajat suorittavat osallistujavalinnan. Hakulomakkeen löydät tästä HAKULOMAKE

Voit myös pyytää hakulomakkeen sähköpostilla osoitteesta oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai noutaa tapahtumapäivinä Kristallisalilta. Saat kirjallisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiin. 

La 8.10.klo 18.15- 19.45 Yksityisistuntoja (kolme aikaa), meedio Tuula Jukola-Nuorteva. 30min/65€. Istunnot maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. (ILMOITTAUDU). 

Su 9.10. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi 2/15 Ohjaajana Tuula Jukola-Nuorteva ja Satu Avelin.

Su9.10.klo 18.15- 19.45 Yksityisistuntoja (kolme aikaa), meedio Tuula Jukola-Nuorteva. 30min/65€. Istunnot maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. (ILMOITTAUDU).

Pe 14.10 klo 14-17 Yksityisistuntoja Minna Ekman, 30min/35€. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 940550010085898. (ILMOITTAUDU). "Olen Minna ja minulla on vahva yhteys henkimaailmaan, jolla voin auttaa sinua elämän haasteissa. Teen tulkintoja selvännäköisesti sekä mediaalisella tasolla, käyttäen kortteja apuna. Käyn läpi mennyttä, jolla on vaikutusta tähän hetkeen, nykytilannetta ja tulevaa n. vuodeksi. Tiedot tulevat minulle näkyinä ja viesteinä, jotka välitän eteenpäin kuulijalle. Tulkinta kestää 30 min. "

Pe 14.10 klo 18-20 Rumpupiiri, Kaija Järvenpää. 10 €jäsenet/12 € ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU). 

Tervetuloa shamanistiseen rumpupiiriin. Aloitamme illan puhdistamalla tilan ja energiakenttämme suitsukkeilla. Muodostamme oman heimopiirin ja kutsumme paikalle henkioppaamme.

Jokaisessa piirissä on oma teema, jota käsitellään yhdessä rumpumatkojen ja seremonioiden kautta. Tule mukaan kokemaan yhdessä rummuttamisen 

La 15.10. klo 11-13 Workshop: Kortit selvänäön tueksi, Minna Ekman. Hinta 30€ sisältää myös korttipakan. (ILMOITTAUDU). Kurssilla opetellaan tekemään tulkintoja selvänäköisesti tavallisia kortteja apuna käyttäen. Tule mukaan avoimin mielin, vaikka et olisi koskaan tulkintoja tehnyt. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. 

La 15.10 klo 14-16 Workshop: Kortit selvänäön tueksi jatkokurssi, Minna Ekman. Hinta 30 € (ILMOITTAUDU). Jatkokurssilla opetellaan käyttämään muita kortteja tavallisten korttien tukena. Muita kortteja voivat olla esim.  Tarot-kortit, Lenormand-kortit tai muut samankaltaiset kortit. Kurssilla mahdollista myös ostaa muita korttipakkoja jotka tukevat tulkintoja. Jos sinulla on jo olemassa muita korttipakkoja, niin voit ottaa ne mukaan kurssille. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. 

Su 16.10 klo 11-13.30 Workshop: Uskalla Elää! Visiokalenteri-workshop!, Minna Ekman. Kurssin kesto 2,5 h ja hinta 45€ (sisältää kalenterin ja ohjauksen). (ILMOITTAUDU). Kurssin tarkoitus on keskittyä hetkeksi unelmoimaan ja luomaan oma visiokartta vuodeksi. Visiokartta tehdään kalenteriin, jossa luodaan unelmat ja visiot kuukausi kerrallaan, sekä tehdään koko vuoden ns. Unelmakartta.
Visiokalenteri on uskomaton työkalu saavuttaa kaikki se mitä toivot. Se on paljon enemmän kuin leikkaa-liimaa menetelmä ja voit täydentää kalenteria aina kun siltä tuntuu. Kurssin aikana käydään läpi, miten kalenteria käytetään ja myös muita työkaluja, joita kalenterissa sinulle tarjotaan. 
Uskalla elää, on oma projektini, jota hyödynnän paljon myös elämäntaitovalmennuksissa ja sillä on saavutettu uskomattomia tuloksia. 

Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. 

Su 16.10 klo 14.30-18.00 Yksityisistuntoja Minna Ekman, 30min/35€. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 940550010085898. (ILMOITTAUDU). "Olen Minna ja minulla on vahva yhteys henkimaailmaan, jolla voin auttaa sinua elämän haasteissa. Teen tulkintoja selvännäköisesti sekä mediaalisella tasolla, käyttäen kortteja apuna. Käyn läpi mennyttä, jolla on vaikutusta tähän hetkeen, nykytilannetta ja tulevaa n. vuodeksi. Tiedot tulevat minulle näkyinä ja viesteinä, jotka välitän eteenpäin kuulijalle. Tulkinta kestää 30 min. 


Ma 17.10. klo 12, 14 ja 16. Yksityisistunnot, meedio Kaisu Jokisalo 30min/35€, Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). Kaisu on piirtävä meedio ja hänen välittämänsä kuvat henkimaailmaan siirtyneistä saat ennen varsinaista istuntoa valintasi mukaan joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. (ILMOITTAUDU). 

Ti 18.10. klo 18.00 alkaen Rentoutusta zoomin kautta, Minna Moilanen. Hinta 5 €/8 €. (ILMOITTAUDU). Intuitiivisia rentoutuksia, joihin voit osallistua mukavasti kotonasi. Tarvitset vain nettiyhteyden, läppärin tai kännykän sekä kuulokkeet. Rentoutus kestää 30-60 minuuttia. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. Linkki tilaisuuteen lähetetään n. 1vrk. ennen tilaisuutta.

Pe 21.10 klo 18.00 (kesto noin tunnin) Entisten elämien meditaatio pienryhmässä. Hinta 5€ jäsenet/ 8€ ei-jäsenet. Ohjaaja Riitta /Minna (ILMOITTAUDU

Meditaatio/ regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta. 

Mennyt elämä -meditaatio onnistuu parhaiten, kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän meditaatioon ei voi tulla, mikäli käyttää rauhoittavia tai muita psyykelääkkeitä. Meditaatio tehdään istuen. 

La 22.10. klo 10-18 Henkisen tietouden kurssi alkaa. Kurssipäivä 1/4. Ohjaajat Kaisu Jokisalo ja Outi Hjelmeroos. Hinta 180€ jäsenet/ 200€ ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU). Kurssimaksu maksetaan 30.9.2022 mennessä yhdistyksen tilille Aktia FI2940550010085898. Maksuun sisältyy kurssilla tarvittava materiaali ja kahvi/tee. Omat eväät. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Muut kurssipäivät 23.10 ja 29.-30.10.2022 klo 10-18 Kristallisali, Asemakatu 16, LH 3 Oulu.  Kurssin opetuksen kesto on 28 tuntia. 

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, chakrat ja energiakehot, ihmisen henkinen ja fyysinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely. Säännöllinen läsnäolo on oleellista. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä. Henkisen tietouden kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua mediaalisille perus- ja jatkokursseille sekä henkiparannuskursseille.


Su 23.10. klo 10-18 Henkisen tietouden kurssi 2/4, ohjaajat Kaisu Jokisalo ja Outi Hjelmeroos.

Su 23.10. klo 16-18 Luento ja keskustelua aiheesta Mitä jokaisen olisi hyvä tietää meediokyvystä? Pekka Kaarakainen, Allan Kardecin ystävät (ILMOITTAUDU) Tilaisuus zoomin kautta. Maksu 5 € jäsenet/ 8 € ei-jäsenet maksetaan etukäteen Oulun Henkinen Kehitys ry:n tilille FI2940550010085898. Zoom-linkki lähetetään n. 1-2 vrk etukäteen.

Ma 24.10. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 15.8., 12.9., 24.10., 14.11.,12.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan, mutta mikäli kurssi ei täyty heti elokuussa, voi kurssille ilmoittautua myös myöhemmin ja silloin maksat vain ne osallistumiskerrat, jolloin olet mukana. . Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä

Ti 25.10. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 16.8., 13.9., 25.10, 15.11. ja 13.12.(ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan, mutta mikäli kurssi ei täyty heti elokuussa, voi kurssille ilmoittautua myös myöhemmin ja silloin maksat vain ne osallistumiskerrat, jolloin olet mukana.  Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin tai omaa vastaavat taidot. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Ke 26.10.  klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija.

Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.(ILMOITTAUDU).

Pe 28.10. klo 18-20 Rahameditaatio, meedio ja selvänäkijä Outi Hjelmeroos.

10€ jäsenet, 12€ ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU). Meillä kaikilla on jotakin puhdistettavaa raha-asioissa tai jokainen meistä toivoo vielä parempaa taloudellista tilannetta. Illan aikana teemme kolme eri meditaatiota, jossa käymme tarkistamassa oman henkisen raha-asenteemme sekä puhdistamassa uskomuksemme. Meditaatiot kestävät max. 30 min. Meditaatioiden jälkeen puramme yhdessä saamamme tiedon, jotta puhdistus ja vastaanottokykymme parantuisivat. Tilaisuus kestää 2h. Osallistujamäärä 4-12. Ohjaaja Outi Hjelmeroos on käynyt Oulussa mediaaliset kurssit ja on työskennellyt meediona ja selvänäkijänä useamman vuoden. Hän asuu tällä hetkellä Keminmaalla.

La 29.10 klo 10-18 Henkisen Tietouden kurssi 3/ 4. Ohjaajat Kaisu Jokisalo ja Outi Hjelmeroos.

Su 30.10 klo 10-18 Henkisen Tietouden kurssi 4/4. Ohjaajat Kaisu Jokisalo ja Outi Hjelmeroos.


MARRASKUU

Pe 4.11 . klo 18-19, Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 10€/12€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa. Max. 8 osallistujaa.

Su 6.11. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ti 8.11. klo 18.00 alkaen Rentoutusta zoomin kautta, Minna Moilanen. Hinta 5 €/8 €. (ILMOITTAUDU). Intuitiivisia rentoutuksia, joihin voit osallistua mukavasti kotonasi. Tarvitset vain nettiyhteyden, läppärin tai kännykän sekä kuulokkeet. Rentoutus kestää 30-60 minuuttia. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 940550010085898. Linkki tilaisuuteen lähetetään n. 1vrk. ennen tilaisuutta.

Pe 11.11. Yksityistulkintoja 14-18.45, numerologi Airi Oja. 60min/85 €. (ILMOITTAUDU.) "Olen tehnyt numerologisia tulkintoja n. 25 vuotta. Teen myös uni- ja tarot-tulkintoja. Jalat pysyvät maassa, sillä minulla on viisi lasta ja kahdeksan lastenlasta. Yksityisistunnossa katson nimen ja syntymäajan perusteella elämänsuunnitelmaa, ja päivänpolttamiin kysymyksiin löytyy useimmiten vastaus tarotkorteilta. " Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898.  

La 12.11. klo 10-16 Numerologia 3/4. numerologi Airi Oja.

Su 13.11. klo 10-16 Numerologia 4/4. numerologi Airi Oja 

Ma 7.11. klo 12, 14 ja 16 . Yksityisistunnot, meedio Kaisu Jokisalo 30min/35€, Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). Kaisu on piirtävä meedio ja hänen välittämänsä kuvat henkimaailmaan siirtyneistä saat ennen varsinaista istuntoa valintasi mukaan joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. (ILMOITTAUDU). 

To 10.11. klo 18-19.30 Lempeä yin-jooga ja äänimaljarentoutus. Tarja Ängeslevä. Hinta 10€ jäsenet/12€ ei-jäsenet. Rauhallinen ja lempeä yin-jooga parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Yin-joogan avulla voimme lisätä energian virtausta kehossamme.Harjoituksissa ei tarvita aikaisempaa kokemusta yin-joogasta.  Joogan jälkeen rentoudumme ja palaudumme vielä äänimaljojen soinnuissa. Ota mukaan oma makuualusta ja huopa. Max.6 osallistujaa. 

Ma 14.11. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 15.8., 12.9., 24.10., 14.11.,12.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan, mutta mikäli kurssi ei täyty heti elokuussa, voi kurssille ilmoittautua myös myöhemmin ja silloin maksat vain ne osallistumiskerrat, jolloin olet mukana. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä

Ti 15.11. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 16.8., 13.9., 25.10, 15.11. ja 13.12.(ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan, mutta mikäli kurssi ei täyty heti elokuussa, voi kurssille ilmoittautua myös myöhemmin ja silloin maksat vain ne osallistumiskerrat, jolloin olet mukana.  Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin tai omaa vastaavat taidot. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. 

Ke 16.11.  klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU).Ovimaksu 5 €.

Pe 18.11. klo 18.00- 20 Yleisömeediotilaisuus, meedio Satu Avelin. Hinta 23€/25€, Kristallisali, Asemakatu 16. (ILMOITTAUDU).

La 19.11.klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi 3/15. Ohjaajat Tuula Jukola-Nuorteva ja Satu Avelin.

Su 20.11. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi 4/15. Ohjaajat Tuula Jukola-Nuorteva ja Satu Avelin. 

Pe 25.11 klo 18-20 Rumpupiiri, Kaija Järvenpää. 10€ jäsenet/ 12 € ei-jäsenet. (ILMOITTAUDU). 

Tervetuloa shamanistiseen rumpupiiriin. Aloitamme illan puhdistamalla tilan ja energiakenttämme suitsukkeilla. Muodostamme oman heimopiirin ja kutsumme paikalle henkioppaamme.

Jokaisessa piirissä on oma teema, jota käsitellään yhdessä rumpumatkojen ja seremonioiden kautta. Tule mukaan kokemaan yhdessä rummuttamisen tunnelma.


Su 27.11. klo 15-17 Yhdistyksen joulukahvit ja harjoittelijoiden yleisömeediotilaisuus. Tilaisuus on maksuton.  Max. 15 osallistujaa. Joulukahvit järjestetään myös 4.12. Ilmoittaudu jompaankumpaan tilaisuuteen (ILMOITTAUDU). Tervetuloa.

Ti 29.11. klo 18.00 alkaen Rentoutusta zoomin kautta, Minna Moilanen. Hinta 5 €/8 €. (ILMOITTAUDU). Intuitiivisia rentoutuksia, joihin voit osallistua mukavasti kotonasi. Tarvitset vain nettiyhteyden, läppärin tai kännykän sekä kuulokkeet. Rentoutus kestää 30-60 minuuttia. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. Linkki tilaisuuteen lähetetään n. 1vrk. ennen tilaisuutta.


JOULUKUU

To 1.12. klo 18-19.30 Lempeä yin-jooga ja äänimaljarentoutus Tarja Ängeslevä. Hinta 10€ jäsenet/12€ ei-jäsenet. Rauhallinen ja lempeä yin-jooga parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Yin-joogan avulla voimme lisätä energian virtausta kehossamme.Harjoituksissa ei tarvita aikaisempaa kokemusta yin-joogasta.  Joogan jälkeen rentoudumme ja palaudumme vielä äänimaljojen soinnuissa. Ota mukaan oma makuualusta ja huopa. Max.6 osallistujaa. 

Su 4.12. klo 13-14 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Su 4.12. klo 15-17 Yhdistyksen joulukahvit ja yleisömeediotilaisuus, jossa meediona Kaisu Jokisalo. Tilaisuus on maksuton. Max. 15 osallistujaa. Joulukahvit järjestetään myös 27.11. Ilmoittaudu jompaankumpaan tilaisuuteen (ILMOITTAUDU). Tervetuloa.

Ke 7.12.  klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija.

Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla.(ILMOITTAUDU) . Ovimaksu 5 €.

Pe 9.12 . klo 18-19, Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 10€/12€ (ILMOITTAUDU). Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa. Max. 8 osallistujaa.

La 10.12 klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi 5/15. Ohjaajat Tuula Jukola-Nuorteva ja Satu Avelin.

Su 11.12. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi 6/15. Ohjaajat Tuula Jukola-Nuorteva ja Satu Avelin.

Ma 12.12. klo 12, 14 ja 16 . Yksityisistunnot, meedio Kaisu Jokisalo 30min/35€, Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). Kaisu on piirtävä meedio ja hänen välittämänsä kuvat henkimaailmaan siirtyneistä saat ennen varsinaista istuntoa valintasi mukaan joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. (ILMOITTAUDU)

Ma 12.12. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. 

Ti 13.12. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Ti 20.12. klo 18.00 alkaen Rentoutusta zoomin kautta, Minna Moilanen. Hinta 5 €/8 €. (ILMOITTAUDU). Intuitiivisia rentoutuksia, joihin voit osallistua mukavasti kotonasi. Tarvitset vain nettiyhteyden, läppärin tai kännykän sekä kuulokkeet. Rentoutus kestää 30-60 minuuttia. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille FI 2940550010085898. Linkki tilaisuuteen lähetetään n. 1vrk. ennen tilaisuutta.