Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita. Uusi osoite on Asemakatu 16, 90100 Oulu (1.11.2021 lähtien). Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). 


Muutokset mahdollisia! Tarkista viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuden maksetaan mielellään etukäteen yhdistyksen tilille FI2940550010085898. Jos maksetaan tilaisuudessa, silloin mielellään korttimaksu, käteismaksu myös mahdollinen. Jos tilaisuudessa on kaksi hintaa, alempi hinta on jäsenille. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu aina kulloinkin voimassa olevien alueellisten määräysten mukaisesti.


Tulethan tilaisuuksiimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Kristallisalin uudet tilat ovat aivan Oulun keskustassa Asemakatu 16:ssa, katutasossa. Tilojen välittömässä läheisyydessä on katujen vierillä sekä maksullisia että maksuttomia parkkipaikkoja. Tilat on helposti saavutettavissa myös bussilla.

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 40 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/ 
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


OHJELMA KEVÄT 2022

TOUKOKUU

Ma 2.5.  klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Täynnä!

Ti 3.5. klo 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa. Täynnä! 

Su 8.5. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua. 

Ti 10.5. klo 18.00 (n. 1,5 tuntia) Voimaannuttava rentoutuminen, Minna Moilanen. Jäsenet 5€, muut 8€.  Ohjattu rentoutuminen, mahdollinen mielikuvamatka tai positiivisiin asioihin keskittyminen ja ohjattu virkistyminen. Ota mukaan oma makuualusta ja päänalunen. Max. 6 osallistujaa. (ILMOITTAUDU).

 Ke 11.5. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €

To 12.5. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDUKahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. 

Pe 13.5. klo 18-19, Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa. 

Su 15.5. klo 15-16 Ääniparannus, vapaaehtoinen maksu. (ILMOITTAUDU) Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min.

To 19.5 klo 18-19.15 Lempeä yin-jooga ja äänimaljarentoutus. Tarja Ängeslevä. Hinta 8€ jäsenet/10€ ei-jäsenet. Rauhallinen ja lempeä yin-jooga parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Yin-joogan avulla voimme lisätä energian virtausta kehossamme.Harjoituksissa ei tarvita aikaisempaa kokemusta yin-joogasta.  Joogan jälkeen rentoudumme ja palaudumme vielä äänimaljojen soinnuissa. Ota mukaan oma makuualusta ja huopa. Max.6 osallistujaa. 

Pe 20.5. klo 12-18 Yksityisistuntoja tai auragrafeja, meedio Marjaana Kaakinen. 55€/30 min. (ILMOITTAUDU)

La 21.5. klo 10-16 Kirjoita ja piirrä henkimaailman tulijoita (workshop), Marjaana Kaakinen. Kurssin hinta 70€ jäsenet /80€ ei jäsenet, hinta sisältää materiaalit ja teetarjoilun (ILMOITTAUDU

Workshopissa: Toimimme yhteistyössä henkimaailman kanssa, jolloin kaikki osaavat kirjoittaa ja piirtää - jos epäilet niin tulet varmasti yllättymään, positiivisesti. Luovuus lisää iloa, ja ne yhdessä vahvistavat yhteyttä henkimaailmaan.

Teemme ohjattuja meditaatioita, jonka jälkeen harjoittelemme henkimaailman ihanassa ohjauksessa inspiraatio- ja automaattikirjoittamista erilaisista aiheista.

Piirrämme myös yhdessä henkimaailman kanssa. Opetan yksinkertaisen tekniikan, jonka avulla osaat piirtää henkimaailman vieraiden kasvokuvia. Käytämme kuivapastelliliituja piirtämisessä, ja työstämme värejä sormin. Voimme myös piirtää auragrafeja tai pyytää henkimaailmassa olevia taiteilijoita piirtämään kanssamme.

Ota mukaan omat eväät ja pieni pyyhe suojaamaan vaatteitasi. Ohjaajana toimii meedio Marjaana Kaakinen.

Su 22.5. klo 10-15 Yksityisistuntoja tai auragrafeja, meedio Marjaana Kaakinen. 55€ /30 min. (ILMOITTAUDU).

Su 22.5. klo 16-18, Yleisömeediotilaisuus, meedio Marjaana Kaakinen. 18€/23€. (ILMOITTAUDU).

Ti 24.5. klo 18.00 (n. 1,5 tuntia) Voimaannuttava rentoutuminen, Minna Moilanen. Jäsenet 5€, muut 8€.  Ohjattu rentoutuminen, mahdollinen mielikuvamatka tai positiivisiin asioihin keskittyminen ja ohjattu virkistyminen. Ota mukaan oma makuualusta ja päänalunen. Max. 6 osallistujaa. (ILMOITTAUDU).

Pe 27.5. klo: 18.00 (kesto 1-2 tuntia) Entisten elämien meditaatio pienryhmässä. Hinta 5€ jäsenet/ 8€ ei-jäsenet. Ohjaajat Riitta/Minna (ILMOITTAUDU

Meditaatio/ regressioterapia on itse koettava mielikuvamatka, jonka terapeutti ohjaa. Siinä asiakas ottaa vastaan alitajunnan kautta välittyvää tietoa omasta menneestä elämästään. Terapeutti ohjaa ensin kehollisen rentoutuksen sekä opastaa asiakasta eteenpäin matkan aikana. Menneiden elämien tiedot voivat palvella meitä nykyajassa, auttavat ymmärtämään nykyelämän haasteita, varsinkin jos ongelman syy ei ole selvinnyt tämän elämän asioista. Joskus jopa keholliset tuntemukset voivat juontaa juurensa menneiden elämien voimakkaista tunnekokemuksista ja jos ovat aikanaan jääneet selvittämättä, saattavat seurata vielä tämän elämän puolelle. Menneistä saatamme myös tunnistaa tämän elämän ihmisiä, joiden kanssa käymiseen tarvitsisimme selvennystä tämän elämän kautta. 

Mennyt elämä -meditaatio onnistuu parhaiten, kun asiakas on rauhallisessa elämäntilanteessa ja suhteellisen levollisessa mielentilassa. Mikäli elämässä on menossa voimakas kriisi tai väsymystila, kannattaa regressioterapia siirtää parempaan ajankohtaan. Mieli ei väsyneenä jaksa hakea vastauksia. Tähän terapiaan ei voi tulla, mikäli käyttää rauhoittavia tai muita psyykelääkkeitä. Meditaatio tehdään istuen.


Su 29.5. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ma 30.5. klo 12, 14 ja 16 . Yksityisistunnot, meedio Kaisu Jokisalo 30min/35€, Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). Kaisu on piirtävä meedio ja hänen välittämänsä kuvat henkimaailmaan siirtyneistä saat ennen varsinaista istuntoa valintasi mukaan joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. (ILMOITTAUDU).


KESÄKUU

Ke 1.6. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään henkisiä herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €

Ma 6.6. klo 10-18 Yksityisistuntoja, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi. Istunnot puhelimitse. 30 min/ 60€, 45 min. 80€. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille. (ILMOITTAUDU)

To 9.6. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDUKahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. 

Su 12.6. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.