Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). 


Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa mielellään korttimaksu, käteismaksu myös mahdollinen (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.


Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu aina kulloinkin voimassa olevien alueellisten määräysten mukaisesti.


Tulethan tilaisuuksimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 40 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 


Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/ 

Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN


Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA 2021

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


LOKAKUU

Pe 22.10 klo 15-18 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU). 

Pe 22.10 klo 18.30-20 Yleisömeediotilaisuus, Tuula Jukola-Nuorteva, 18€/23€ (ILMOITTAUDU). 

La 23.10 klo 9.15-9.45 Yksityisistunto, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min/60€ (ILMOITTAUDU). 

La 23.10 klo 10-17 Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys (workshop 1. päivä), Tuula Jukola-Nuorteva, hinta molemmilta päiviltä yhteensä 140€. Kurssi vain spiritualististen seurojen jäsenille. (ILMOITTAUDU).

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys

Päivien aikana vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

La 23.10 klo 17.15-20.45 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€, (ILMOITTAUDU).

Su 24.10 klo 9.15-10.15 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU).

Su 24.10 klo 10.30-14.30 Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys, Tuula Jukola-Nuorteva (workshop 2. päivä) kts. ohjelma ja hinnat La 23.10 kohdalta.  (ILMOITTAUDU).

Su 24.10 klo 15.15-16.45 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU).

Su 24.10. klo 18.00-19.00, Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

MARRASKUU

Ke 3.11. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

5.11. klo 17- 20, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, alkaa (1/6 pvä), opettaja Elsi Suorsa, Lisätietoa ja ilmoittautumiset suoraan opettajalta el...@elsisuorsa.fi  tai www.elsisuorsa.fi tai 358 40 700 3842Kurssipäivät 5.11.-7.11 ja 19.11-21.11

Perjantai klo 17-20, lauantai-sunnuntai klo 10-16

LUOVUUS ON SILTA ILOON

- Vedic Art vie luovuuden lähteelle -

17 prinsiippiä

Vedic Art on luovuuden, ilon ja riemun lähde. Se on taidemenetelmä, joka perustuu taiteen 17 prinsiippiin. Se pohjautuu ikivanhaan Vediseen tietoon ja viisauteen. Näiden perusperiaatteiden avulla voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi. Vedic Artin menetelmän on kehittänyt 1970-luvulla ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman Vedatiedon pohjalta.

Vedic Art sopii kaikille. Kurssit on tarkoitettu kaikille maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneille. Kuka vain voi saada aikaan taidetta riippumatta osaamistasostaan, lähdemme kaikki samalta tasolta. Vedic Art herättää meissä asuvan luovuuden. Se tarjoaa mahdollisuuden tekemisen riemuun ja uuden oppimiseen, kokemuksellisella tavalla. Omat kyvyt ja ehkä piilossa oleva osaaminen tulevat pintaan. Opettajan tehtävänä on antaa impulsseja niin, että oppilaan sisäinen tieto herää. Vedic Artin prinsiipit, perusperiaatteet ovat näitä impulsseja. Menemme oman hiljaisuuden äärelle ja kutsumme sisäisen itsemme esiin. Teemme sen meditoimalla, piirtämällä ja maalaamalla - se on kutsuhuuto, joka kutsuu hiljaisuudestamme sisäisen itsemme nousemaan esiin - taide on hiljaisuuden kieli.

Vedic Art peruskurssi

- Kurssin kesto on n. 30 oppituntia

- Peruskurssin aikana opitaan taiteen 17 prinsiippiä

- Päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti

- Kurssin hinta 330 €, (2 viikonloppua pe-su)

- Tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse:

Luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, vesivärit, pensseleitä, akryylivärit (perusvärit), taulupohjia.

Vedic Art taidekursseja pidän ajatuksella - luovuus on meissä kaikissa.


Olet lämpimästi tervetullut taidekurssille! 


La 6.11. klo 10-16, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (2/6 pvä), Elsi Suorsa 

Su 7.11. klo 10-16, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (3/6 pvä), Elsi Suorsa

Ma 8.11. klo 12, klo 14 ja klo 16 Yksityisistunnot, meedio Kaisu Jokisalo 30min/35€, Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). Kaisu on piirtävä meedio ja hänen välittämänsä kuvat henkimaailmaan siirtyneistä saat ennen varsinaista istuntoa valintasi mukaan joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. (ILMOITTAUDU)

To 11.11 klo 11-18.15 Yksityisistuntoja, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan) (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

Pe 12.11.klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig, 20€/25€, tulkkaus Anu Väisänen (ILMOITTAUDU)

La 13.11. klo 10-15 WORKSHOP: Muuntuneet tietoisuuden tilat yhteyden vahvistamisessa. Alan Craig ja Anu Väisänen. Haluatko oppia kuinka oma tietoisuutesi muuttuu vastaanottavaksi ja pystyt toimimaan helposti yhdessä oman korkeimman itsesi ja henkimaailman kanssa? Haluatko tuntea kuinka saat itsesi toimimaan ilman oman persoonasi asettamia estoja? Haluatko tuntea olevasi flow-tilassa, jossa kaikki on helppoa? Haluatko parantaa yhteyttäsi henkimaailmaan ja antaa oppaittesi auttaa sinua avautumaan yhteyteen heidän kanssaan? Haluatko kokea syvää yhteyttä valomaailman auttajien ja henkimaailmaan siirtyneiden kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tule mukaan Alan Craigin ja Anu Väisäsen vetämään workshoppiin! Me auttamme sinua avautumaan ja kehittämään itseäsi! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Ohjaamme sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä muuntuneesta tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen. 55€/60€ (ILMOITTAUDU). Huom! Jos osallistut myös sunnuntain workshopiin on yhteishinta kahdelta päivältä 100€/110€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille).

La 13.11. klo 16.30-18 Yksityisistuntoja, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan) (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

Su 14.11. klo 10-15 WORKSHOP: Inspiraatiopuhe ja henkimaailman rakkauden sanoma. Ohjaajina Alan Craig ja Anu Väisänen.

Päivän aikana voit avautua kanavana ja antaa sanojen virrata lävitsesi. Harjoituksissa rentoutetaan sinua ensiksi kolmella eri tasolla, jotta saat rohkeutta heittäytyä harjoituksiin.

Rentoutamme kehoa, mieleltä ja avaudumme sieluntasolla. Tällä tähdätään siihen, että voit antaa energian ja sanojen virrata ilman esteitä.

Henkimaailma haluaa auttaa meitä ihmisiä kehityksessämme ja auttaa meitä avautumaan henkisen rakkauden kanavaksi. Taivaallinen taso ja heidän viestinsä on aina täynnä rakkautta ja parantavia sanoja, jotka koskettavat montaa kuulijaa samanaikaisesti, mutta jokainen kuulija voi ymmärtää viestin koskevan juuri häntä. Käytämme harjoituksissa apuna kuvia sekä mielikuvaharjoituksia ja musiikkia. Teemme harjoituksia ryhmänä, pareittain sekä henkilökohtaisesti. Mikäli haluat tulla oppimaan lisää itsestäsi, yhteydestä korkeimpaan sieluusi ja henkimaailmaan ja haluat kokea avautumista omissa lahjoissasi, niin tule mukaan! 55€/60€ (ILMOITTAUDU) Huom! Jos osallistut myös sunnuntain workshopiin on yhteishinta kahdelta päivältä 100€/110€(maksu etukäteen yhdistyksen tilille).

Su 14.11. klo 18.00-19.00, Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU). Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ke 17.11. klo 18-20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.
Pe 19.11. klo: 17-20 Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (4/6 pvä), Elsi Suorsa

La 20.11. klo 10-16 , Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (5/6 pvä), Elsi Suorsa

Su 21.11. klo 10-16, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (6/6 pvä), Elsi Suorsa

Ke 24.11. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Pe 26.11. klo 18-19 Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa.

28.11. klo 15-17 Yleisömeediotilaisuus, meedio Raija Vilppola. Yhdistys järjestää kaksi samansisältöistä tilaisuutta (28.11. ja 12.12), joihin sinulla on mahdollisuus tulla jompaankumpaan. Tilaisuus on samalla yhdistyksen uusiin tiloihin tutustuminen ja 40-vuotisjuhlavuoden päätöstilaisuus. Yhdistys tarjoaa kakkukahvit kaikille meediotilaisuuden jälkeen klo 17-18. Tilaisuus on yhdistyksen jäsenille maksuton, muille 10€. Tilaisuuteen otetaan 15 henkilöä (ILMOITTAUDU)


Su 28.11. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.

Ma 29.11. klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. Ryhmä on täynnä!

Ti 30.11. 18- 20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. Ryhmä on täynnä!

JOULUKUU

La 4.12 klo 10-16, Vedic Art- I jatkokurssi- Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset, Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kurssin ohjaajalle Elsi Suorsalle el...@elsisuorsa.fi tai www.elsisuorsa.fi tai 040 7003842 

LUOVUUS ON SILTA ILOON- Vedic Art vie luovuuden lähteille

I Jatkokurssi- Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset

-   kurssilla kerrataan taiteen 17 prinsiippiä

-   prinsiippien tuomaa syvää kokemusta ja tuntemusta syvennetään piirtämällä ja maalaamalla

-  kurssin kesto kaksi (2) päivää, 4.12. ja 5.12., lauantai- sunnuntai

-  kurssiaika molempina päivinä klo: 10-16

-  päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti

-  kurssin hinta 120 €, sisältää opetuksen

-  tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse: luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, pensseleitä, akryylivärejä, taulupohjia 3-5kpl

-  Huom!  I jatkokurssille osallistuminen edellyttää, että on osallistunut Vedic Art peruskurssille!

Su 5.12. klo 10-16 Vedic Art-I jatkokurssi, Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset 2. kurssipäivä, Elsi Suorsa


Su 5.12. klo 13-14.30, Spiritualismin perusteet, luento zoomin välityksellä. Tea Holm, hinta 8€/10€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU). Luennolla, jossa mahdollisuus myös keskusteluun, käydään läpi spiritualismin seitsemän periaatetta.

Su 5.12. klo 15-16.30 Spiritualistisen filosofian jatkoluento zoomin välityksellä. Tea Holm, hinta 8€/10€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU). Luennolla, jossa mahdollisuus myös keskusteluun, käydään läpi spiritualismia ja maailman uskontoja.

Luennoitsijana molemmissa tilaisuuksissa toimii teologian maisteri ja filosofian tohtori uskontotieteestä, uskonnonopettaja ja tietokirjailija Tea Holm.

Su 5.12. klo 17.30-18.30 Ääniparannus, vapaaehtoinen maksu. (ILMOITTAUDU) Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min.

Su 5.12. klo 10-16 Vedic Art-I jatkokurssi, Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset 2. kurssipäivä, Elsi Suorsa

Ke 8.12. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.

10.12. klo 18-19. Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous,hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa.

Su 12.12. klo 15-17 Yleisömeediotilaisuus, meedio Raija Vilppola. Yhdistys järjestää kaksi samansisältöistä tilaisuutta (28.11. ja 12.12), joihin sinulla on mahdollisuus tulla jompaankumpaan. Tilaisuus on samalla yhdistyksen uusiin tiloihin tutustuminen ja 40-vuotisjuhlavuoden päätöstilaisuus. Yhdistys tarjoaa kakkukahvit kaikille meediotilaisuuden jälkeen klo 17-18. Tilaisuus on yhdistyksen jäsenille maksuton, muille 10€. Tilaisuuteen otetaan 15 henkilöä (ILMOITTAUDU)

Ma 13.12. klo 12, klo 14 ja klo 16 Yksityisistunnot, meedio Kaisu Jokisalo 30min/35€, Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). Kaisu on piirtävä meedio ja hänen välittämänsä kuvat henkimaailmaan siirtyneistä saat ennen varsinaista istuntoa valintasi mukaan joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. (ILMOITTAUDU)


Ma 13.12. klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. Ryhmä on täynnä!

Ti 14.12. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. Ryhmä on täynnä!

Ke 15.12. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Su 19.12. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.