Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). 


Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa mielellään korttimaksu, käteismaksu myös mahdollinen (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.


Kristallisalilla noudatamme viranomaisten antamia suosituksia Koronaviruksen tarttumisen ehkäisemiseksi. Huolehdimme turvaetäisyyksistä, maskin käytöstä ja käsihygieniasta kaikissa tilaisuuksissamme. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu aina kulloinkin voimassa olevien alueellisten määräysten mukaisesti.


Tulethan tilaisuuksimme terveenä ja tuoksutta!


Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 40 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 


Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/ 

Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN


Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA 2021

Kaikissa tilaisuuksissa noudatetaan käsihygieniasta, maskien käytöstä ja turvaetäisyyksistä annettuja ohjeistuksia. Yhdistys tarjoaa maskit toimintoihin osallistujille. Muuttuvan koronatilanteen vuoksi ilmoitamme tulevista ohjelmista noin kuukautta ennen tilaisuutta.


HEINÄKUU

Ke 14.7. klo 10-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)
ELOKUU

Su 8.8. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ti 10.8. klo 10-19 Yksityisistunnot, näkijä Anuirmeli Sallamo-Lavi, 30min/60€, 45min/80€. Istunnot etänä puhelimitse (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

Pe 13.8. klo 14-19 Yksityisistunnot, meedio Marjaana Kaakinen, 30 min./45€. Istunnot Kristallisalilla. (ILMOITTAUDU)

La 14.8. klo 10-16 Miten hyödyntää tietoisuutta menneistä elämistä workshop, ohjaajana meedio ja reinkarnaatioterapeutti Marjaana Kaakinen, 70€ jäsenet/ 75€ ei-jäsenet (maksu etukäteen yhdistyksen tilille).
(ILMOITTAUDU)

Workshop sisältää mm. ohjattuja meditaatioita menneisiin elämiin, niistä saadun tiedon purkamista ja käsittelemistä kirjoittamalla ja piirtämällä, mahdollisuus saada sellaista tietoa mitä voi hyödyntää tässä nykyisessä elämässä - esimerkiksi vielä mahdollisesti piilossa olevien omien taitojen ja lahjojen osalta sekä siitä miksi jotkut asiat toistuvat tässä nykyisessä elämässäsi. Workshop sisältää myös parityöskentelyä.

Ota mukaan alunen, viltti ja tyyny meditaatioita varten sekä omat eväät. Kurssin hintaan sisältyy mahdollinen materiaali sekä teetarjoilu.

Su 15.8. klo 12-15 Yksityisistunnot, meedio Marjaana Kaakinen 30min/45€. Istunnot Kristallisalilla. (ILMOITTAUDU)
Su 15.8. klo 16-18 Yleisömeediotilaisuus, meedio Marjaana Kaakinen, 15€ jäsenet/ 18€ ei-jäsenet (ILMOITTAUDU)

La 21.8. klo 10-16, Tarot-kurssi, ohjaaja Kirsi Gren, hinta 60€ jäsenet ja 70€ ei-jäsenet (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU).

Perusteista alkaen, opetellaan helpommalla tavalla Suuren ja Pienen Arkanan kortit myös muistisääntöjen ja numerologian keinoin. Tehdään pieniä pöytäharjoituksia. Kurssimateriaaliksi tarvitaan "Uuden ajan Tarot-opas (Kirsi Gren)", jonka voi hankkia kurssilta (15e). Kurssilla tarvitaan 78 kortin perus-tarotpakka, jossa Suuri Arkana, Pieni Arkana ja Hovikortit.

Suositellaan esim. Rider Waite -kortteja tai Kosmisia tarotteja (Crowleyn kortit eivät sovellu). Kortit voi hankkia myös kurssilta käteismaksulla opettajalta. Suomenkieliset Waite-kortit voi hankkia myös kurssilta. Suomenkieliset Kosmiset-korttipakat loppumassa toimittajalta ja niitä on enää rajallisesti saatavilla. Useita englanninkielisiä pakkoja myytävänä kurssilla. Ks. lisää www.aurinkorumpu.fi

Su 22.8. klo 10-16.30, Enkelityöskentelyn peruskurssi, ohjaaja Kirsi Gren, hinta 60€ jäsenet/70 € ei-jäsenet (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU).

Peruskurssilla aloitetaan ja aktivoidaan enkelityöskentely= enkelikanavoinnit, viestintä enkelien kanssa ja opetellaan virtauttamaan enkelienergiaa itselle ja muille. Tietoa, meditaatioita ja pikku harjoituksia yksin ja pareittain. Sopii aloittelijalle aktivoinniksi tai jo matkalla olevalle vahvistukseksi.

Su 22.8. klo 17.30- 18.30 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ma 23.8. klo 18-20 alkaen Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12.(ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Mikäli kurssille jää täyttämättömiä paikkoja, voidaan kurssille ottaa osallistujia myös yksittäisille illoille. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään henkisen tietouden kurssin tai hänellä on muita vastaavia kursseja suoritettuna. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Ti 24.8. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12.(ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille. Kurssin voi maksaa myös kerralla, jolloin koko summa 100 € tulee maksaa ennen ensimmäistä harjoitusiltaa.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona ja henkisten taitojen ohjaajana jo yli 20 vuotta suomessa ja Englannissa. Meediona Tuula Jukola-Nuorteva välittää viestejä rakastavasta henkimaailmasta. Kursseilla tai työpajoissa ohjatessaan hänen mielestään ohjaajan tärkein tehtävä on yhteistyössä henkimaailman kanssa saada osallistujat loistamaan turvallisessa, arvostavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Ke 25.8. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

La 28.8 klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, kurssipäivä 7/10, Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast, kurssi täynnä!

Su 29.8. klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, kurssipäivä 8/10 Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast, kurssi täynnä.

Su 29.8 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.

SYYSKUU

Pe 3.9. klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, meedio Irene Naden. Hinta jäsenet 20€/ei jäsenet 25€. (ILMOITTAUDU)

La 4.9. klo 11-17.30 Yksityisistunnot, meedio Irene Naden. Hinta 30min/ 60€. (ILMOITTAUDU)

Su 5.9. klo 13 -17, Oulun Henkinen Kehitys 40-vuotta. Spiritualisitinen jumalanpalvelus Irene Naden, juhlatilaisuus kutsuvieraille.

Su 5.9. klo 18-19 Ääniparannus, vapaaehtoinen maksu. (ILMOITTAUDU) Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min.

Su 12.9. klo 10-14.30, Enkelityöskentelyn jatkokurssi, ohjaaja Kirsi Gren, hinta 45€ jäsenet/ 55€ ei jäsenet (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU).

Jatkokurssilla viedään työskentely syvemmälle tasolle ja harjoitukset vahvemmiksi. Enkeliyhteyksien vahvistamista ja kanavoinnin laajentamista. Tietoa, meditaatioita ja harjoituksia yksin ja yhdessä. Edellyttää perusasioiden hallintaa ja jonkinlaista aloitettua enkeliyhteydenpitoa.

Su 12.9. klo 16-17 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ke 15.9. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Pe 17.9. klo 18-20, Yleisömeediotilaisuus, meedio Kaisu Jokisalo 13€ jäsenet/ 15 € ei-jäsenet (ILMOITTAUDU)

La 18.9 klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, kurssipäivä 9/10, Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast, kurssi täynnä!

Su 19.9. klo 10-18 Mediaalinen peruskurssi 2020-2021, kurssipäivä 10/10 Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast, kurssi täynnä!

Ma 20.9. klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Mikäli kurssille jää täyttämättömiä paikkoja, voidaan kurssille ottaa osallistujia myös yksittäisille illoille. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään henkisen tietouden kurssin tai hänellä on muita vastaavia kursseja suoritettuna. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.

Ti 21.9. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.


Ke 22.9. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.

Pe 24.9. klo 18-19 Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous,hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa.

Su 26.9. klo 10-18 HENKISEN TIETOUDEN KURSSI ALKAA (yhteensä 4 kurssipäivää)

Kurssipäivät 26.9., 3.10., 9.-10.10. 2021, klo:10-18 Kurssin opetuksen kesto on 28 tuntia. (ILMOITTAUDU).

Ohjaajat Outi Hjelmeroos ja Kaisu Jokisalo. Mukana myös Raija Vilppola.

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, chakrat ja energiakehot, ihmisen henkinen ja fyysinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely. Säännöllinen läsnäolo on oleellista. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.

Henkisen tietouden kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua mediaalisille perus- ja jatkokursseille, henkiparannuskursseille ja spiritualistisen filosofian kursseille.

Osallistumismaksu on 180/200 € sisältäen kurssilla tarvittavan materiaalin ja kahvin/teen. Omat eväät mukaan.

Ilmoittautuminen oulunhenkinenkehitys@gmail.com. Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet. Ilmoittautuminen ja maksu 15.9.2021 mennessä. Lisätietoja p. 044 252 2175.

Su 26.9 klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.
LOKAKUU

Su 3.10 klo 10-18, Henkisen tietouden kurssi (2/4), Outi Hjelmeroos, Kaisu Jokisalo, mukana Raija Vilppola.

Su 3.10. klo 18.30-19.30, 5.12. klo 17.30-18.30 Ääniparannus, vapaaehtoinen maksu. (ILMOITTAUDU) Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min.

La 9.10 klo 10-18, Henkisen tietouden kurssi (3/4), Outi Hjelmeroos, Kaisu Jokisalo, mukana Raija Vilppola.

Su 10.10 klo 10-18, Henkisen tietouden kurssi (4/4), Outi Hjelmeroos, Kaisu Jokisalo, mukana Raija Vilppola.

Ma 11.10. klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Mikäli kurssille jää täyttämättömiä paikkoja, voidaan kurssille ottaa osallistujia myös yksittäisille illoille. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään henkisen tietouden kurssin tai hänellä on muita vastaavia kursseja suoritettuna. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.

Ti 12.10. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.

Ke 13.10 klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

To 14.10 klo 18-20, Yleisödemonstraatio (transsiparannus tilaisuus), Steven Upton, (tulkkina Anuirmeli Sallamo-Lavi), hinta viikonlopun kurssille osallistujille 20€, muut 28€ (ILMOITTAUDU). 

Pe 15.10. klo 10-17, Yksityisistunnot, transsiparannus, Steven Upton (tulkkina Anuirmeli Sallamo-Lavi), 30min/80€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU)

La 16.10 klo 10-17 Transsiparannuskurssi 1/2, Steven Upton.  Kurssin hinta on kahdelta päivältä yhteensä 250 €. (ILMOITTAUDU)

Tervetuloa Steven Uptonin henkiparannuskurssille Ouluun 16.-17.10. Kumpanakin päivänä opiskellaan klo 10-17.

Kyseinen transsiparannuskurssi on jatkoa Anuirmeli Sallamo-Lavin pitämälle kurssille Henkiparantaminen Steven Uptonin mukaan. Englannin spiritualistisen kirkon pappi, Minister Steven Upton ja Sallamo-Lavi ovat tunteneet toisensa yli kaksikymmentä vuotta ja työskennelleet yhdessä niin Englannissa kuin eri puolilla Suomea. Uptonin henkiparannusmetodin oppiminen edellyttää ymmärrystä siitä, että ihminen ei paranna, vaan parantajana toimiva meedio on pelkkä välikäsi. Periaatteen hyväksyminen mahdollistaa kulloinkin tarvittavan tilan (lue: sen, kuinka syvästi tai kevyesti tietoisuus muuntuu hoidettavan tarpeita vastaavaksi) ja parantavan energian virtaamisen lävitseen siihen mitenkään puuttumatta.

Minister Steven Uptonin ohjaamalla ja Anuirmeli Sallamo-Lavin tulkkaamalla kurssilla perehdytään viikonlopun mittaan mm. henkiparannusprosessin aikaiseen multitaskaukseen, medikaaliseen selvätuntoon ja sijaisistuntoihin. Tärkeää on myös opetella syventämään virittäytyneisyyden tilaa ja päästä entistä tiiviimpään yhteyteen parantajahenkien kanssa.

Kurssille osallistuminen edellyttää metodin tuntemista, jonka on voinut hankkia joko Anuirmelin kurssilla tai Steven Uptonin kurssilla. Kurssille voi hakeutua myös, jos on suorittanut spiritualististen yhdistysten henkiparannuskurssin. Tällöin tulee kuitenkin tutustua etukäteen Steven Uptonin metodiin. Yhdistys voi järjestää tällaisen perehdytystilaisuuden ennen kurssia, jos halukkaita on. Metodiin tutustuminen ja harjoittelu kuuluu kurssihintaan ja toteutetaan Oulun Henkisen Kehityksen toimesta. Tilaisuuden kesto on noin 2 tuntia.

Tervetuloa tietoisuutta muuntavalle ja mahdollisesti muullakin tavoin transformatiiviselle matkalle henkiparantamisen maailmaan!

Kurssin hinta on kahdelta päivältä yhteensä 250 €. Kurssimaksusta tulee maksaa varaamisen yhteydessä 100 € Oulun Henkisen Kehityksen tilille FI 2940550010085898. Varausmaksu palautetaan peruuntumisen yhteydessä vain erittäin painavista syistä. Loput kurssimaksusta (150€) tulee suorittaa 8.10. mennessä. Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, kaikki maksetut kurssimaksut palautetaan.

Steven Upton pitää yleisödemonstraation (parannustilaisuuden) torstaina 14.10. klo 18-20. Kristallisalilla. Kurssille osallistuvat voivat osallistua demonstraatioon hintaan 20 €/hlö, muu yleisö 28 €/hlö. Myös yksityisistuntoja varattavissa kurssin järjestäjältä.

Su 17.10 klo 10-17 Transsiparannuskurssi 2/2, Steven Upton.  (ILMOITTAUDU) Kurssin hinta on kahdelta päivältä yhteensä 250 €.

Ke 20.10. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.

Pe 22.10 klo 15-18 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU). 

Pe 22.10 klo 18.30-20 Yleisömeediotilaisuus, Tuula Jukola-Nuorteva, 18€/23€ (ILMOITTAUDU). 

La 23.10 klo 9.15-9.45 Yksityisistunto, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min/60€ (ILMOITTAUDU). 

La 23.10 klo 10-17 Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys (workshop 1. päivä), Tuula Jukola-Nuorteva, hinta molemmilta päiviltä yhteensä 140€. Kurssi vain spiritualististen seurojen jäsenille. (ILMOITTAUDU).

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys

Päivien aikana vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

La 23.10 klo 17.15-20.45 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€, (ILMOITTAUDU).

Su 24.10 klo 9.15-10.15 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU).

Su 24.10 klo 10.30-14.30 Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys, Tuula Jukola-Nuorteva (workshop 2. päivä) kts. ohjelma ja hinnat La 23.10 kohdalta.  (ILMOITTAUDU).

Su 24.10 klo 15.15-16.45 Yksityisistunnot, Tuula Jukola-Nuorteva, 30min./60€ (ILMOITTAUDU).

Su 24.10. klo 18.00-19.00, Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU).  Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Pe 29.10 klo 17- 20, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, alkaa (1/6 pvä), opettaja Elsi Suorsa, Lisätietoa ja ilmoittautumiset suoraan opettajalta el...@elsisuorsa.fi  tai www.elsisuorsa.fi tai 358 40 700 3842

Kurssipäivät 29.10.-31.10. ja 19.10.-21.11.

Perjantai klo 17-20, lauantai-sunnuntai klo 10-16

LUOVUUS ON SILTA ILOON

- Vedic Art vie luovuuden lähteelle -

17 prinsiippiä

Vedic Art on luovuuden, ilon ja riemun lähde. Se on taidemenetelmä, joka perustuu taiteen 17 prinsiippiin. Se pohjautuu ikivanhaan Vediseen tietoon ja viisauteen. Näiden perusperiaatteiden avulla voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi. Vedic Artin menetelmän on kehittänyt 1970-luvulla ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman Vedatiedon pohjalta.

Vedic Art sopii kaikille. Kurssit on tarkoitettu kaikille maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneille. Kuka vain voi saada aikaan taidetta riippumatta osaamistasostaan, lähdemme kaikki samalta tasolta. Vedic Art herättää meissä asuvan luovuuden. Se tarjoaa mahdollisuuden tekemisen riemuun ja uuden oppimiseen, kokemuksellisella tavalla. Omat kyvyt ja ehkä piilossa oleva osaaminen tulevat pintaan. Opettajan tehtävänä on antaa impulsseja niin, että oppilaan sisäinen tieto herää. Vedic Artin prinsiipit, perusperiaatteet ovat näitä impulsseja. Menemme oman hiljaisuuden äärelle ja kutsumme sisäisen itsemme esiin. Teemme sen meditoimalla, piirtämällä ja maalaamalla - se on kutsuhuuto, joka kutsuu hiljaisuudestamme sisäisen itsemme nousemaan esiin - taide on hiljaisuuden kieli.

Vedic Art peruskurssi

- Kurssin kesto on n. 30 oppituntia

- Peruskurssin aikana opitaan taiteen 17 prinsiippiä

- Päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti

- Kurssin hinta 330 €, (2 viikonloppua pe-su)

- Tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse:

Luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, vesivärit, pensseleitä, akryylivärit (perusvärit), taulupohjia.

Vedic Art taidekursseja pidän ajatuksella - luovuus on meissä kaikissa.

Olet lämpimästi tervetullut taidekurssille!

La 30.10 klo 10-16, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (2/6 pvä), Elsi Suorsa

Su 31.10 klo 10-16, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (3/6 pvä), Elsi Suorsa

Su 31.10. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.

MARRASKUU

Ke 3.11. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Pe 5.11. klo 18-19. Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous,hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa. 

To 11.11 klo 11-18.15 Yksityisistuntoja, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan) (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

Pe 12.11.klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig, 20€/25€, tulkkaus Anu Väisänen (ILMOITTAUDU)

La 13.11. klo 10-15 WORKSHOP: Muuntuneet tietoisuuden tilat yhteyden vahvistamisessa. Alan Craig ja Anu Väisänen. Haluatko oppia kuinka oma tietoisuutesi muuttuu vastaanottavaksi ja pystyt toimimaan helposti yhdessä oman korkeimman itsesi ja henkimaailman kanssa? Haluatko tuntea kuinka saat itsesi toimimaan ilman oman persoonasi asettamia estoja? Haluatko tuntea olevasi flow-tilassa, jossa kaikki on helppoa? Haluatko parantaa yhteyttäsi henkimaailmaan ja antaa oppaittesi auttaa sinua avautumaan yhteyteen heidän kanssaan? Haluatko kokea syvää yhteyttä valomaailman auttajien ja henkimaailmaan siirtyneiden kanssa? Mikäli vastauksesi on kyllä, niin tule mukaan Alan Craigin ja Anu Väisäsen vetämään workshoppiin! Me auttamme sinua avautumaan ja kehittämään itseäsi! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Ohjaamme sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä muuntuneesta tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen. 55€/60€ (ILMOITTAUDU). Huom! Jos osallistut myös sunnuntain workshopiin on yhteishinta kahdelta päivältä 100€/110€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille).

La 13.11. klo 16.30-18 Yksityisistuntoja, meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. 45min/80€. Alan Craigin istunnot tapahtuvat englanniksi, yhdistyksestä voi pyytää avustajaa englannin kielessä (sisältyy istunnon hintaan) (maksu etukäteen yhdistyksen tilille). (ILMOITTAUDU)

Su 14.11. klo 10-15 WORKSHOP: Inspiraatiopuhe ja henkimaailman rakkauden sanoma. Ohjaajina Alan Craig ja Anu Väisänen.

Päivän aikana voit avautua kanavana ja antaa sanojen virrata lävitsesi. Harjoituksissa rentoutetaan sinua ensiksi kolmella eri tasolla, jotta saat rohkeutta heittäytyä harjoituksiin.

Rentoutamme kehoa, mieleltä ja avaudumme sieluntasolla. Tällä tähdätään siihen, että voit antaa energian ja sanojen virrata ilman esteitä.

Henkimaailma haluaa auttaa meitä ihmisiä kehityksessämme ja auttaa meitä avautumaan henkisen rakkauden kanavaksi. Taivaallinen taso ja heidän viestinsä on aina täynnä rakkautta ja parantavia sanoja, jotka koskettavat montaa kuulijaa samanaikaisesti, mutta jokainen kuulija voi ymmärtää viestin koskevan juuri häntä. Käytämme harjoituksissa apuna kuvia sekä mielikuvaharjoituksia ja musiikkia. Teemme harjoituksia ryhmänä, pareittain sekä henkilökohtaisesti. Mikäli haluat tulla oppimaan lisää itsestäsi, yhteydestä korkeimpaan sieluusi ja henkimaailmaan ja haluat kokea avautumista omissa lahjoissasi, niin tule mukaan! 55€/60€ (ILMOITTAUDU) Huom! Jos osallistut myös sunnuntain workshopiin on yhteishinta kahdelta päivältä 100€/110€(maksu etukäteen yhdistyksen tilille).

Su 14.11. klo 18.00-19.00, Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi, vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. (ILMOITTAUDU). Saavu ennen tilaisuuden alkua.

Ke 17.11. klo 18-20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.
Pe 19.11. klo: 17-20 Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (4/6 pvä), Elsi Suorsa

La 20.11. klo 10-16 , Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (5/6 pvä), Elsi Suorsa

Su 21.11. klo 10-16, Vedic Art-peruskurssi, Luovuus on silta iloon, (6/6 pvä), Elsi Suorsa

Ke 24.11. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Pe 26.11. klo 18-19 Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla. Tarja Ängeslevä, 8€/10€ (ILMOITTAUDU).  Tule rentoutumaan tiibetiläisten äänimaljojen soinnuissa ja värähtelyissä! Sointukylpy on kestoltaan tunnin, jossa pienen alkumeditaation jälkeen nautitaan itse sointukylvystä (45 min.) ja lopuksi palaudutaan lempeästi tähän hetkeen. Osallistujat makaavat alustojen päällä huovan alla tai istuvat tuolilla. Maljoja soitetaan lattiatasolla. Äänimaljarentoutuksen eli sointukylvyn kokemukset ovat yksilöllisiä, mutta hyötyjä ovat mm. syventynyt rentous, hiljentynyt mieli sekä parempi yöuni. Ota mukaasi oma alusta ja huopa.

Su 28.11. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.

Ma 29.11. klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Mikäli kurssille jää täyttämättömiä paikkoja, voidaan kurssille ottaa osallistujia myös yksittäisille illoille. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään henkisen tietouden kurssin tai hänellä on muita vastaavia kursseja suoritettuna. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.

Ti 30.11. 18- 20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille

JOULUKUU

Su 5.12. klo 13-14.30, Spiritualismin perusteet, luento zoomin välityksellä. Tea Holm, hinta 8€/10€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU). Luennolla, jossa mahdollisuus myös keskusteluun, käydään läpi spiritualismin seitsemän periaatetta.

Su 5.12. klo 15-16.30 Spiritualistisen filosofian jatkoluento zoomin välityksellä. Tea Holm, hinta 8€/10€ (maksu etukäteen yhdistyksen tilille) (ILMOITTAUDU). Luennolla, jossa mahdollisuus myös keskusteluun, käydään läpi spiritualismia ja maailman uskontoja.

Luennoitsijana molemmissa tilaisuuksissa toimii teologian maisteri ja filosofian tohtori uskontotieteestä, uskonnonopettaja ja tietokirjailija Tea Holm.

Su 5.12. klo 17.30-18.30 Ääniparannus, vapaaehtoinen maksu. (ILMOITTAUDU) Parannusenergiaa välitetään mm. ihmisäänen tai rummun avulla. Tule ennen tilaisuuden alkua. Kesto 30-60 min.

Ke 8.12. klo 18- 20, Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Keskustelussa mukana johtokunnan jäseniä. Tilaisuuden kesto 1-2 tuntia. (ILMOITTAUDU) Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€.

La 4.12 klo 10-16, Vedic Art- I jatkokurssi- Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset, Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan kurssin ohjaajalle Elsi Suorsalle el...@elsisuorsa.fi tai www.elsisuorsa.fi tai 040 7003842 

LUOVUUS ON SILTA ILOON- Vedic Art vie luovuuden lähteille

I Jatkokurssi- Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset

-   kurssilla kerrataan taiteen 17 prinsiippiä

-   prinsiippien tuomaa syvää kokemusta ja tuntemusta syvennetään piirtämällä ja maalaamalla
-  kurssin kesto kaksi (2) päivää, 14.12. ja 15.12., lauantai- sunnuntai
-  kurssiaika molempina päivinä klo: 10-16
-   päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti
-   kurssin hinta 120 €, sisältää opetuksen
-  tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse: luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, pensseleitä, akryylivärejä, taulupohjia 3-5kpl
-  Huom!  I jatkokurssille osallistuminen edellyttää, että on osallistunut Vedic Art peruskurssille!

Su 5.12. klo 10-16 Vedic Art-I jatkokurssi, Kosmiset viivat ja prinsiippien täydennykset 2. kurssipäivä, Elsi Suorsa

Su 12.12. klo 15-17 Yleisömeediotilaisuus, meedio Raija Vilppola. Tilaisuus on samalla yhdistyksen 40-vuotisjuhlavuoden päätöstilaisuus. Yhdistys tarjoaa kakkukahvit kaikille meediotilaisuuden jälkeen klo 17-18. Tilaisuus on yhdistyksen jäsenille maksuton, muille 10€.

Ma 13.12. klo 18-20 Psyykkisten ja mediaalisten taitojen harjoitusiltoja aloittelijoille zoomin kautta Tuula Jukola-Nuortevan ohjauksessa. Harjoitusiltojen tavoitteena on avautua turvallisesti opettajan ohjauksessa henkimaailman hyviin energioihin ja vahvistaa intuition käyttöä.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa maanantaisin klo: 18-20 seuraavasti: 23.8., 20.9., 11.10, 29.11. ja 13.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Mikäli kurssille jää täyttämättömiä paikkoja, voidaan kurssille ottaa osallistujia myös yksittäisille illoille. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään henkisen tietouden kurssin tai hänellä on muita vastaavia kursseja suoritettuna. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.

Ti 14.12. 18-20 alkaen Mediaalisia harjoitusiltoja zoomin kautta edistyneimmille Tuula-Jukola Nuortevan ohjauksessa.

Harjoitusiltojen tavoitteena on vahvistaa mediaalisen viestinvälityksen kykyä opettajan johdolla.

Harjoituspäivät ovat kerran kuukaudessa tiistaisin klo: 18-20 seuraavasti: 24.8., 21.9., 12.10, 30.11. ja 14.12. (ILMOITTAUDU).

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä ja heidän odotetaan sitoutuvan kaikkiin viiteen harjoitusiltaan. Osallistujan tulee olla suorittamassa tai suorittanut vähintään mediaalisen peruskurssin. Harjoitusillan hinta on 20 € ja se tulee maksaa ennen tilaisuutta Oulun Henkisen Kehityksen tilille.

Ke 15.12. klo 18-20, Avoin meditaatio- ja kehityspiiri, Heli/Kaija. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. (ILMOITTAUDU). Ovimaksu 5 €.

Su 19.12. klo 19-20 Transmissio-meditaatio. Juha, Vapaaehtoinen 2 €, (ILMOITTAUDU).   Transmissio-meditaatio on Mestareiden ohjauksessa, vähintään kolmen hengen ryhmissä tapahtuvaa palvelustyötä, jolla kanavoidaan energiaa Mestareiden parhaaksi katsomiin paikkoihin. Transmissio on kaikille yli 12-vuotiaille terveille henkilöille soveltuva tapa omalta osaltaan edesauttaa yhteistä hyvää ja samalla itse kehittyä tavalla ja nopeudella, joka on ennen ollut saavuttamattomissa.