Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu, jos tilaisuudessa lukee niin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). Ilmoitamme tilaisuuksista myös Forum24 lehden Toimintaforum palstalla tiistaisin tai torstaisin.

Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa käy käteis- ja korttimaksu (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 35 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla 

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/
Tule tilaisuuksiin tuoksuitta! 
Voit ilmoittautua tilaisuuksiin tästä linkistä ILMOITTAUTUMINEN

OHJELMA KEVÄT 2020

KESÄKUU
Ti 2.6. klo 18 Vuosikokous jäsenille. Vuosikokous jäsenille Kristallisalilla (Hintantie 11).Tiloissa huomioidaan kokoontumista koskevat koronaviruksesta johtuvat rajoitukset. Kokoukseen järjestetään myös etäyhteysmahdollisuus. Voit myös tulla mukaan, jos haluat samalla liittyä jäseneksi. Kokouksen asialistalla sääntömääräiset asiat sekä kiinteistön myynti ja sääntöjen muutos.

Pe 5.6 klo 13-18 Yksityisistuntoja 30 min/45€.  Marjaana Kaakinen (ILMOITTAUDU

Pe 5.6 klo 18.30-19.30 Parantavien energioiden ja täydenkuun meditaatio. Marjaana Kaakinen. 5 €

La 6.6 klo 10-16 Opi piirtämään helposti henkimaailman vieraita. HUOM! Myös pelkkään lauantaihin voi osallistua, kurssimaksu on silloin 20 € vähemmän.

Et tarvitse entuudestaan mitään taitoja ainoastaan iloisen ja avoimen mielen, niin yllätyt kuinka helposti opit piirtämään yksinkertaisen tekniikan avulla henkimaailman vieraista kasvokuvia. Käytämme pastelliliituja ja sormia apuvälineinä. Harjoittelemme myös viestien välittämistä henkimaailmasta näiden kuvien avulla. Ohjaajana toimii meedio, energiahoitaja ja reinkarnaatioterapeutti Marjaana Kaakinen, joka hurahti piirtämiseen ilman mitään aikaisempaa taitoa ruotsalaisen meedion Mia Ottossonin kurssilla.

Sunnuntaina ehdimme piirtää vielä muutaman kuvan ennen kuin rakennamme henkitaidenäyttelyn, joka on nähtävillä ennen sunnuntain yleisömeediotilaisuutta. Kurssilaisilla on halutessaan mahdollisuus välittää viesti ja/tai kertoa piirtämästään kuvasta yleisön edessä. Haasta itsesi - Marjaana on tarvittaessa tukenasi. Hän välittää myös viestejä kasvokuvien avulla.

Kurssiaikataulu on lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 10-13. Näyttely on avoinna klo 14 alkaen ennen meedioitilaisuutta, joka on klo 15-17.

Kurssin hinta on 90/100 € sisältäen kahvi- ja teetarjoilun molempina päivinä sekä kurssimateriaalit ja osallistumisen yleisömeediotilaisuuteen. Ota mukaan omat eväät - energiaa menee paljon. Jos sinulla on pehmeät pastelliliidut, ota ne mukaasi. Marjaanalta voi myös ostaa jonkin verran pastelliliituja, jotta pääset piirtämisen alkuun, sillä se vie mennessään.  Marjaana Kaakinen (ILMOITTAUDU

Su 7.6 klo 10-13 Työpaja: Kuvia ja viestejä henkimaailmasta, osa 2. Marjaana Kaakinen

Su 7.6 klo 14-15 Näyttely henkimaailman kuvista. Lämpimästi tervetuloa katsomaan mitä henkimaailman taidetta kurssilaiset ovat viikonlopun piirtämiskurssin aikana luoneet. Meediotilaisuudessa on kurssilaisilla niin halutessaan mahdollisuus tuoda viesti ja/tai kertoa piirtämästään henkimaailman kuvasta. Muuten viestejä välittää meedio Marjaana Kaakinen, myös piirtämiensä kasvokuvien kera. Maksuton. Marjaana Kaakinen

Su 7.6 klo 15-17 Yleisömeediotilaisuus & näyttely - viestin välitystä kuvien kera. Saliin otetaan 30 osallistujaa. Paikan varanneet tulevat vähintään 30 min ennen paikalle. Varaa paikka oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. Marjaana Kaakinen. 15€/18€.

Ke 17.6 klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus. Saliin otetaan 30 osallistujaa. Paikan varanneet tulevat vähintään 30 min ennen paikalle. Varaa paikka oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. Outi Hjelmeroos. 15€/18€

ELOKUU

Pe 14.8 klo 12-20 Oulussa Erkki Lehtirannan HENKISEN ASTROLOGIAN TULKINTOJA Tulkinnoissa käsitellään mm. karttasi osoittamat keskeiset karmalliset läksyt, haasteet ja mahdollisuudet sekä nykyhetken astrologiset syklisi. Saat paljon henkistä ohjausta mukaasi. Varaukset syntymä- ja yhteystietoineen: oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. 60min./100e, 30min./60e. Paikka: Kristallisali, Hintantie 11, 90500 Oulu. Erkki Lehtiranta (ILMOITTAUDU

La 15.8 klo 11-18 Karma, jälleensyntyminen ja henkinen evoluutio Tämä intensiivikurssi avaa reitin henkisyyden ydinkysymyksiin ja teemoihin, jotka edellyttävät toinen toisiaan. Karma ja jälleensyntyminen kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, ja molemmilla on keskeinen vankka sijansa henkisessä kehityksessä. Kurssilla näitä teemoja tarkastellaan sekä tradition että uusien oivallusten ja löytöjen valossa. Tarkastelussa ovat mm. seuraavat ydinkohdat: 

* Mitä karma on ja mikä on paras tapa purkaa sitä?
* Mikä on jälleensyntymisen tarkoitus?
* Mitä teemme kahden inkarnaation välisenä aikana?
* Miksi synnymme sinne, minne synnymme, ja kenen kanssa?
* Miten edistää omaa ja toisten henkistä kehitystä oikealla ja viisaalla tavalla?
* Miten tietoisuutemme liittyy karmaamme ja henkiseen evoluutioomme?
* Mitkä henkiset lainalaisuudet liittyvät näihin teemoihin? 

Kurssi antaa monia konkreettisia, testattuja ja hyväksi havaittuja työkaluja omaan henkiseen työkalupakkiisi. Saat mukaasi eväitä, joilla on kauaskantoisia vaikutuksia henkiseen kasvuusi ja avartumiseesi sekä kykyysi auttaa muita ihmisiä heidän taipaleellaan. 

Kurssin kouluttaja FM Erkki Lehtiranta on pitkän linjan henkisen alan pioneeri, joka on kirjoittanut 12 kirjaa henkisyyden eri alueista, pitänyt satoja kursseja näistä teemoista Suomessa ja ulkomailla sekä tavannut alan johtavia ajattelijoita.

PAIKKA: Kristallisali, Hintantie 11, 90500 Oulu. HINTA: 90 euroa/kurssi TAI 2 kurssia yht. 160 euroa, huomaa Su 16.8.2020 klo 10-16 Astraaliprojektio - suurten mahdollisuuksien maailma/ Erkki Lehtiranta. 

Sitovat ilmoittautumiset: oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. Kurssien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää 15.7.2020 mennessä. Erkki Lehtiranta (ILMOITTAUDU

Su 16.8 klo 10-16 Astraaliprojektio - suurten mahdollisuuksien maailma Astraaliprojektio eli tietoisuuden heijastaminen kehon ulkopuolelle on helppoa. Kaikki sen osaavat, sillä jokainen meistä irtautuu fyysisestä kulkuvälineestään unen aikana. Vain harvat kykenevät kuitenkin muistamaan tämän kirkkaasti ja vielä harvemmat tekemään kehosta irtautumisen täysin tietoisesti.  Se vaatii yleensä jonkin verran harjoittelua, mutta on kuitenkin mahdollista oppia. 

Tällä intensiivikurssilla avaamme astraaliprojektion tekniikoita ja mahdollisuuksia sekä teemme pieniä harjoituksia. Mitä voimme tämän työskentelyn kautta oppia?  Miten voimme sen avulla paremmin auttaa ja palvella muita? Astraaliprojektio on myös nopein tapa päästä syvän tiedon lähteelle. 

Kurssin kouluttaja FM Erkki Lehtiranta on pitkän linjan henkisen alan pioneeri, joka on kirjoittanut 12 kirjaa henkisyyden eri alueista, pitänyt satoja kursseja näistä teemoista Suomessa ja ulkomailla sekä tavannut alan johtavia ajattelijoita. 

PAIKKA: Kristallisali, Hintantie 11, 90500 Oulu. HINTA: 90 euroa/kurssi TAI 2 kurssia yht. 160 euroa, huomaa La 15.8.2020 klo 11-18 Karma, jälleensyntyminen ja henkinen evoluutio/ Erkki Lehtiranta. 

Sitovat ilmoittautumiset: oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175. Kurssien toteutuminen edellyttää vähimmäisosallistujamäärää 15.7.2020 mennessä. Erkki Lehtiranta (ILMOITTAUDU

LOKAKUU

Pe 9.10 klo 17-20 Vedic Art peruskurssi alkaa

Kurssipäivät 9.10.-11.10. ja 30.10.-1.11.

Perjantai klo 17-20, lauantai ja sunnuntai klo 10-16

LUOVUUS ON SILTA ILOON

- Vedic Art vie luovuuden lähteelle -

17 prinsiippiä

Vedic Art on luovuuden, ilon ja riemun lähde. Se on taidemenetelmä, joka perustuu taiteen 17 prinsiippiin. Se pohjautuu ikivanhaan Vediseen tietoon ja viisauteen. Näiden perusperiaatteiden avulla voit kehittää omaa luovuuttasi ja kehittyä kokonaisvaltaisesti omana itsenäsi. Vedic Artin menetelmän on kehittänyt 1970-luvulla ruotsalainen kuvataiteilija Curt Källman Vedatiedon pohjalta. 

Vedic Art sopii kaikille. Kurssit on tarkoitettu kaikille maalaamisesta ja piirtämisestä kiinnostuneille. Kuka vain voi saada aikaan taidetta riippumatta osaamistasostaan, lähdemme kaikki samalta tasolta. Vedic Art herättää meissä asuvan luovuuden. Se tarjoaa mahdollisuuden tekemisen riemuun ja uuden oppimiseen, kokemuksellisella tavalla. Omat kyvyt ja ehkä piilossa oleva osaaminen tulevat pintaan. Opettajan tehtävänä on antaa impulsseja niin, että oppilaan sisäinen tieto herää. Vedic Artin prinsiipit, perusperiaatteet ovat näitä impulsseja. Menemme oman hiljaisuuden äärelle ja kutsumme sisäisen itsemme esiin. Teemme sen meditoimalla, piirtämällä ja maalaamalla - se on kutsuhuuto, joka kutsuu hiljaisuudestamme sisäisen itsemme nousemaan esiin - taide on hiljaisuuden kieli.

 

Vedic Art peruskurssi

- Kurssin kesto on n. 30 oppituntia

- Peruskurssin aikana opitaan taiteen 17 prinsiippiä

- Päivä rytmittyy opetuksen, piirtämisen ja maalaamisen mukaisesti

- Kurssin hinta 330 €, (2 viikonloppua pe-su)

- Tarvittavat materiaalit kurssilaiset hankkivat itse:

Luonnoslehtiö A3, muistiinpanovälineet, lyijykynä, vesivärit, pensseleitä, akryylivärit (perusvärit), taulupohjia.

Vedic Art taidekursseja pidän ajatuksella - luovuus on meissä kaikissa.

Olet lämpimästi tervetullut taidekurssille!

Elsi Suorsa, Vedic Art opettaja

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: elsi@elsisuorsa.fiwww.elsisuorsa.fi, p. 040 700 3842

La 24.10 klo 11-15 Henkiparannuksen Syventävä kurssi
Kurssipäivät ovat La 24.10.20 klo 11-15 ja Su 24.10.20 klo 11-15 yhteensä 8 tuntia 

Ohjaaja Marja-Leena Altonen. 

Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat: 

1 Ihmisen neljä ulottuvuutta
2 Ihmisen energiakenttä
3 Haraulottuvuus
4 Uudestisyntymisilmiö saman elämän aikana
5 Ydintähtiulottuvuus
6 Hara- ja ydintähtiharjoitukset
7 Ajatuksen voima
8 Transsista pähkinänkuoressa

Osallistuminen edellyttää suoritettua Henkiparannuskurssia sekä jonkin Spiritualistisen seuran jäsenyyttä. Kurssimaksu on 90€ sisältäen materiaalin ja kahvin/teen. 

Ilmoittautuminen ja maksu 14.10.20 mennessä 

Ilmoittautuminen oulunhenkinenkehitys@gmail.com Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, 

kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet. 

Lisätietoja 044 2522175

Henkiparannustilaisuus kurssin päätyttyä. Tule vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, Sunnuntaina 25.10.20 klo 15-16 

Lämpimästi tervetuloa! Marja Altonen (ILMOITTAUDU

La 24.10 klo 16.30-18.30 Elämän kulku korteissa - tietoa, apua, vastauksia. Keskustelua korteilla ja korteista, vapaaehtoinen oviraha. Marja Altonen

Su 25.10 klo 11-15 Henkiparannuksen syventävän toinen päivä. Marja Altonen

Su 25.10 klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, hoito on avuksi vaikka sinulla ei olisi fyysisiä vaivoja, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua.