Oulun Henkinen Kehitys ry

Tilaisuudet

Tilaisuudet Kristallisalilla, ellei toisin mainita: Hintantie 11, 90500 Oulu. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ilmoittaudu tähdellä (*) merkittyihin tilaisuuksiin, jotta sen toteutuminen voidaan varmistaa ja mahdolliset materiaalimäärät osataan varata. Ilmoittautuminen sekä tiedustelut oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175 (soita tai tekstaa klo 9-21). Ilmoitamme tilaisuuksista myös Forum24 lehden Toimintaforum palstalla pääsääntöisesti torstaisin.

Muutokset mahdollisia: Tarkasta viimeisin ohjelma Facebookista tai kotisivuilta www.henkinenkehitys.fi/. Tilaisuuksissa käy käteis- ja korttimaksu (alempi hinta on jäsenille). Tilinumero mahdollista ennakkomaksua varten on FI2940550010085898. Kurssit voidaan erikseen sovittaessa maksaa myös osissa.

Miten löydän Kristallisalille

Jäsenyys

Jäsenyys on vapaaehtoinen (vuosimaksu 35 €). Jäsenet saavat alennuksia tilaisuuksiin sekä Henkinen Kehitys -lehden vuosikerran. Voit hakea jäsenyyttä täyttämällä hakulomakkeen netissä tai ota yhteyttä ja pyydä jäsenhakemus tai tulosta se tästä: JÄSENHAKEMUS! Jäsenkaavakkeen voit täyttää myös tilaisuuksien yhteydessä! Sen voi joko postittaa yhdistykselle tai lähettää skannattuna sähköpostilla!

Facebook

Facebook-sivumme löytyvät osoitteesta https://fi-fi.facebook.com/oulunhenkinenkehitys/

OHJELMA syksy 2018

Tule tilaisuuksiin tuoksuitta! 
Ilmoittautua voit tästä linkistä https://www.henkinenkehitys.fi/lomake.html?id=26867

  

  

SYYSKUU 

La, su 1.-2.9. klo 10-16 Henkinen auttaja ja tulkitsija koulutus, vuokralaisena Juha Korhonen 

  

Su 2.9. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 2.9. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

  

Ke 5.9. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Juha 5€ 

  

*Pe 7.9. Yksityisistuntoja, á 30 min, varaa aika! Irene Náden. 55€ 

  

Pe 7.9. klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, Irene Náden. 17€/20€ 

  

La-Su 8.-9.9. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi (kurssi täynnä)


*Ma ja Ti 10.-11.9. Astrologisia tulkintoja, 15 min/20€, 30min/40€, 45min/60€, 60min/€80€, varaa aika johanna.karpov@dnainternet.net tai 041-5021669.


*Ti 11.9. klo 18-20:30 Sielun oppiläksy astrologisesti, Johanna Karpov 
Tiedätkö millaisia asioita sielusi tällä hetkellä opiskelee? Astrologisella kartalla planeetat kuvastavat persoonamme eri tekijöitä, mm. Kuu kuvastaa sielua, Aurinko henkeä. Henki meissä on täydellinen ja täysin turvassa, sielun puolestaan tulee kasvaa ja kehittyä erilaisten kokemusten kautta. Sisäinen ns. Progressiivinen kuu kiertää eläinradan ts. kaikki merkit 27 vuodessa. Tiedätkö missä merkissä sinun progressiivinen kuu on?  Tule kuuntelemaan kuinka progressiivisen kuun merkkisijainti vaikuttaa elämääsi tällä hetkellä. 

Workshopissa opit 
-lukemaan progressiivisen kuun listausta, josta näet progressiivisen kuun merkkisi 100 vuoden ajalta 
-osaat tuoda oikeita asioita elämääsi, sillä opit ymmärtämään sielusi tarpeita 

Elämästäsi tulee erityinen ja erittäin mielenkiintoinen matka sisimpääsi! 

Osallistumismaksu 25/30€/hlö (sis. Progressiivisen kuun listauksen). Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ilmoita syntymätietosi (pvm, kloaika ja paikkakunta) viimeistään 8.9.  

  

*Pe 14.9. klo 18-19 Äänimaljameditaatio. Ensimmäinen kerta sisältää visualisoinnin, joka vahvistaa ja tasapainottaa chakroja. Äänimaljameditaatiossa maljojen harmoninen sointi yhdistyy mindfulness-harjoituksiin. Ohjaan ensin osallistujat sanallisesti ja maljoja soittaen rentoutuneeseen tilaan. Kuuntelemalla äänimaljojen ja gongin lempeää sointia, tuntemalla niiden värähtelyn ja visualisoimalla ohjatulla meditaatiolla voimistamme ja tasapainoitamme chakroja sekä parannamme niiden yhteistoimintaa ja keskinäistä harmoniaa. Äänimaljameditaation päättää lyhyt hiljaisuus ja palaaminen tähän hetkeen. 

Meditaation aikana voit maata alustalla (ota mukaasi jumppa-alusta, tyyny ja viltti) tai istua mukavassa asennossa tuolilla. Ohjaajalla on mukanaan muutamia alustoja/vilttejä/tyynyjä niitä tarvitseville. 

Tämä meditaatio sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. 

Äänimaljameditaation hinta on 15€ (jäsenet 12€), myös pankkikortti käy. Sari Lehtola 

  

Su 16.9. klo 13-16 Hoitopäivä. Hoitojen varaus paikan päällä, tule nauttimaan! Tilaisuudessa kerätyt rahat käytetään kristallisalin ylläpitoon. Hoitoja on seuraavasti: Elina Saariniemi: Energeettinen jäsenkorjaus tai Energiakehohoito, Sari Lehtola: Chakrojen tasapainottaminen eteerisillä öljyillä tai Äänimaljahieronta, Heli Ylikorkala: Intialainen päänhieronta, Pirkko Kandelberg: Korva- tai vartaloakupunktio, Päivi Airisniemi: Äänienergiahoito, Orvokki Lehtelä: Enkelienergiahoito, Juha Leskinen: Paranemisen avain tai chakrojen aktivointia jalokivillä. Maksu tuntemusten ja varojen mukaan! :) Arvontaa, kahvitarjoilu. 

  

Su 16.9. klo 13-17 Kirjasto auki 

  

Su 16.9. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 16.9. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

  

*Ma 17.9. klo 18-20 Avoin enkelityöskentelyryhmä/hoitoilta.  Ryhmä pitää sisällään hoitoja enkeleiltä ja kanavoituja meditaatioita enkelienergioissa, Arkkienkeleiden tehtävien esittelyä, heidän antamaa sanallista ohjausta "onlinena", kotiharjoitteita jne. Osallistujat saavat työkaluja ja ohjausta omaan henkilökohtaiseen yhteistyöhön enkeleiden kanssa. Sari toimii ryhmän ohjaajana ja kanavana. Ryhmä kokoontuu kuukausittain. Ryhmän ajan olemme enkeleiden rakkaudellisessa läsnäolossa ja sinua autetaan yhdistymään omien auttajaenkeleiden kanssa. Oviraha 20€ (15€ jäsenet, työttömät, opisk., eläk.) Sari Kauranen 

  

Ke 19.9. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Heli. 5€ 

  

To 20.9. klo 18-19:30 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu.  

  

Pe 21.9. klo 18-19:30 Mitä on äänihoito? Miksi se on tehokasta?  Michael Schirmer. 8€ 

  

*La 22.9. klo 11-17 Äänihoidon peruskurssi: 

Parantavan Äänen peruskurssi on tarkoitettu kaikille oman äänensä kansaa työskenteleville ja/tai oman äänensä potentiaalin kehittämisestä kiinnostuneille! Jokaisen meistä äänessä piilee suuri voima, voima joka jää enimmäkseen käyttämättä. Tämän "uinuvan" voiman aktivoimisesta on kyse kurssilla (ja Äänihoitajakoulutuksessa). Saamme viitteitä äänemme parantavasta potentiaalista mm. itkiessämme sekä laulaessamme esim. kehtolauluja tai huutaessamme kivusta. 

Usein on omassa äänenkäytössä myös esteitä, joiden syy on piiloutunut jonnekin syvälle, ehkäpä tietoisesti tavoittamattomissa. Kurssin yhtenä tarkoituksena on antaa työkaluja tutkia ja kehittää omaa ääntään joko yksin tai ryhmässä. Harjoitteet juontavat juurensa alkuperäiskansojen tavoista käyttää ääntä sekä ajan myötä kehittyneistä perinteistä kuten itkulaulu, harmoninen laulu, tiibetiläinen ylä-äänilaulu. Vaikka laulusta puhutaan, ei kurssille osallistuminen edellytä laulutaitoa taikka "lauluääntä". Oman äänen aktivoinnista on kysymys. Tervetuloa löytämään omasi!    

Peruskurssin ohjelma: 
-Kehon asento äänityöskentelyssä *Hengitystekniikka 
-Keskittyminen/Intentio-Focus *Kehoresonanssi 
-Hoitointentioharjoituksia   *Ääni ja meditaatio/rukous 
-Vokaalilaulua-ääntelyä *Ylä-äänitekniikan perusteet 
Ohjaajana Michael Schirmer (kurssi suomenkielinen). 50€/55€ 

  

*La 22.9. klo 18-20 Yksityisäänihoitoja, ~30 min á 55€, Michael Schirmer 

  

*Su 23.9. klo 10-16 Äänihoidon syventävä kurssi: 
-Puhdistautuminen ääni-intentiolla ja mudrilla 
-Oman instrumentin (ääni/keho/mieli) virittäminen hoitamiseen 
-Äänityöskentely chakrojen kanssa 
-Eheytymisestä ja palvelun periaatteesta teoriaa ja käytäntöä 
-Hoitava-Eheyttävä Äänipiiri 
Kurssi sopii kaikille ääntään/tietoisuuttaan työstäneille, niin aloitteleville kuin kokeneemmille konkareille. Kurssilla käydään lisäksi läpi ääni-värähtelyteoriaa ja miten se toimii käytännössä sekä kurssilaisista itsestään nousevia teemoja. 
Ohjaajana Michael Schirmer (kurssi suomenkielinen). 50€/55€ 

  

Su 23.9. klo 17-18 Äänihoitotilaisuus, Michael Schirmer. 15€/20€ 

  

*To 27.9. klo 18-19 Äänimaljameditaatio. Tällä kerralla äänimaljojen harmonisiin  

ääniin yhdistyy "Kuunjumalatar"- mindfullnessharjoitus. Äänimaljameditaation hinta on 15€ (jäsenet 12€), myös pankkikortti käy. 

Äänimaljameditaatiossa maljojen harmoninen sointi yhdistyy mindfulness-harjoituksiin. Ohjaan ensin osallistujat sanallisesti ja maljoja soittaen rentoutuneeseen tilaan. Kuuntelemalla äänimaljojen ja gongin lempeää sointia, tuntemalla niiden värähtelyn ja visualisoimalla ohjatulla meditaatiolla voimistamme ja tasapainoitamme chakroja sekä parannamme niiden yhteistoimintaa ja keskinäistä harmoniaa. Äänimaljameditaation päättää lyhyt hiljaisuus ja palaaminen tähän hetkeen. 

Meditaation aikana voit maata alustalla (ota mukaasi jumppa-alusta, tyyny ja viltti) tai istua mukavassa asennossa tuolilla. Ohjaajalla on mukanaan muutamia alustoja/vilttejä/tyynyjä niitä tarvitseville. 

Tämä meditaatio sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Äänimaljameditaation hinta on 15€ (jäsenet 12€), myös pankkikortti käy. Ohjaajana Sari Lehtola 

  

*La 29.9. klo 10-17 ENERGIATERAPEUTTI - hoitaja ja opastaja KOULUTUS OULU, vuokralaisena Kirsi Gren 

*Su 30.9. klo 9:30-15:30 ENERGIATERAPEUTTI - hoitaja ja opastaja KOULUTUS OULU, vuokralaisena Kirsi Gren 

  

Su 30.9. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 30.9. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

  

LOKAKUU 

Ke 3.10. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Heli. 5€ 

  

To 4.10. klo 18-20 Spiritualistinen filosofian esittely. Oviraha 5€. Veikko Roininen 

  

La 6.10. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi (kurssi täynnä) 

  

Su 7.10. klo 14-15:30 Yleisömeediotilaisuus, Raija Vilppola. 12€/15€ 

  

Su 7.10. klo 16-17 Henkiparannustilaisuus, kaikille avoin, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. 


Pe-Su 12.-14.10. Steven Uptonin vierailu peruuntunut! 

Steven on ensi kerran Suomessa Lahdessa 12.-20.1.2019 ja pitää siellä transsiparannuskurssin. Ilmoittautumiset Hannalle sähköpostitse hannaleena777@gmail.com


  

Su 14.10. klo 17:15-18:45 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 14.10. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

  

*Ma 15.10. klo 18-20 Avoin enkelityöskentelyryhmä/hoitoilta.  Ryhmä pitää sisällään hoitoja enkeleiltä ja kanavoituja meditaatioita enkelienergioissa, Arkkienkeleiden tehtävien esittelyä, heidän antamaa sanallista ohjausta "onlinena", kotiharjoitteita jne. Osallistujat saavat työkaluja ja ohjausta omaan henkilökohtaiseen yhteistyöhön enkeleiden kanssa. Sari toimii ryhmän ohjaajana ja kanavana. Ryhmä kokoontuu kuukausittain. Ryhmän ajan olemme enkeleiden rakkaudellisessa läsnäolossa ja sinua autetaan yhdistymään omien auttajaenkeleiden kanssa. Oviraha 20€ (15€ jäsenet, työttömät, opisk., eläk.) Sari Kauranen 

  

Ke 17.10. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Heli. 5€ 

  

To 18.10. klo 18-19:30 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu.  

  

La 20.10. klo 10-17 Nähdään Ilon Valkeissa! 

  

Su 21.10. klo 14-14:45 Kirjasto avoinna 

  

Su 21.10. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, kaikille avoin, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. 

  

*La-su 27.-28.10. klo 10-16 Henkiparannuskurssi, päivät 1/3 ja 2/3, 90€ koko kurssi Veikko Roininen 

  

Su 28.10. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 28.10. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

Ke 31.10. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Heli. 5€ 

  

MARRASKUU 


*To 1.11. klo 18-20 Työpaja: Löydä Sisäinen loisteesi - Yhteys Pyhyyteen itsessäsi, Marjut Moisala, 25€ 


Pe 2.11. klo 19-20:30 Kehostapoistuminen. Mistä on kyse, miksi sitä pitäisi tavoitella, onko se vaarallista? Tule tutustumaan tähän kiehtovaan ilmiöön, jonka voi myös itse kokea kohtuullisen helposti.  Juha Leskinen. 7€/10€ 

  

*La 3.11. klo 12-16 Henkiparannuksen syventävä kurssi, 1/2, Marja Altonen. 80€ 

*Su 4.11. klo 11-15 Henkiparannuksen syventävä kurssi, 2/2, Marja Altonen 

  

Su 4.11. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, kaikille avoin, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. 

  

Su 4.11. klo 16:15-17 Kirjasto avoinna 

  

*Pe 9.11. klo 11-15 Yksityisistuntoja, á 30 min Irene Náden. Ajat arvotaan kiinnostuneiden kesken viikkoa ennen. 55€ 

  

*Pe 9.11. klo 18-20 Yleisömeediotilaisuus, Irene Náden. 17€/20€ 

  

La 10.11. klo 10-18 Mediaalinen jatkokurssi (kurssi täynnä) Irene Náden, Raija Vilppola, ohjaajaharjoittelijat: Maikku Jokela-Räsänen ja Marja-Leena Ervast 

  

Su 11.11. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 11.11. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

  

Ke 14.11. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Heli. 5€ 

  

To 15.11. klo 18-19:30 Keskusteluja henkisyyteen liittyvistä aiheista, kokemuksista, kysymyksistä! Kahvitarjoilu. Vapaaehtoinen 2€. 

  

*La 17.11. klo 10-17 ENERGIATERAPEUTTI - hoitaja ja opastaja KOULUTUS OULU, vuokralaisena Kirsi Gren 

*Su 18.11. klo 12-18 Kehostapoistumiskurssi. Mistä on kyse, miksi sitä pitäisi tavoitella, onko se vaarallista? Tule tutustumaan tähän kiehtovaan ilmiöön työpajassa, jossa poistetaan ilmiöön liittyviä pelkoja ja harjoitellaan tekniikoita, joilla omakohtainen kokemus on mahdollinen. Hinta sisältää välipalan ja materiaalin kotiharjoitteluun. Juha Leskinen. 30€/35€ 

  

*Ma 19.11. klo 18-20 Avoin enkelityöskentelyryhmä/hoitoilta.  Ryhmä pitää sisällään hoitoja enkeleiltä ja kanavoituja meditaatioita enkelienergioissa, Arkkienkeleiden tehtävien esittelyä, heidän antamaa sanallista ohjausta "onlinena", kotiharjoitteita jne. Osallistujat saavat työkaluja ja ohjausta omaan henkilökohtaiseen yhteistyöhön enkeleiden kanssa. Sari toimii ryhmän ohjaajana ja kanavana. Ryhmä kokoontuu kuukausittain. Ryhmän ajan olemme enkeleiden rakkaudellisessa läsnäolossa ja sinua autetaan yhdistymään omien auttajaenkeleiden kanssa. Oviraha 20€ (15€ jäsenet, työttömät, opisk., eläk.) Sari Kauranen 

  

*Su 25.11. klo 10-15 Henkiparannuskurssi, 3/3 Veikko Roininen 

  

Su 25.11. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, kaikille avoin, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. 

  

Su 25.11. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 25.11. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha 

  

Ke 28.11. klo 18-20 Avoin meditaatio- ja kehityspiiri. Tervetuloa kokeilemaan ja kehittämään herkkyyksiäsi erilaisten harjoitteiden avulla. Heli. 5€ 

  

*To 29.11. klo 18-19 Äänimaljameditaatio. Tämä kerta sisältää visualisoinnin, joka vahvistaa ja tasapainottaa chakroja. Äänimaljameditaatiossa maljojen  harmoninen sointi yhdistyy mindfulness-harjoituksiin. Ohjaan ensin osallistujat sanallisesti ja maljoja soittaen rentoutuneeseen tilaan. Kuuntelemalla äänimaljojen ja gongin lempeää sointia, tuntemalla niiden värähtelyn ja visualisoimalla ohjatulla meditaatiolla voimistamme ja tasapainoitamme chakroja sekä parannamme niiden yhteistoimintaa ja keskinäistä harmoniaa. Äänimaljameditaation päättää lyhyt hiljaisuus ja palaaminen tähän hetkeen. 

Meditaation aikana voit maata alustalla (ota mukaasi jumppa-alusta, tyyny ja viltti) tai istua mukavassa asennossa tuolilla. Ohjaajalla on mukanaan muutamia alustoja/vilttejä/tyynyjä niitä tarvitseville. 

Tämä meditaatio sopii kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. 

Äänimaljameditaation hinta on 15€ (jäsenet 12€), myös pankkikortti käy. Sari Lehtola 

JOULUKUU 

Su 2.12. klo 14-14:45 Kirjasto avoinna 

  

Su 2.12. klo 15-16 Henkiparannustilaisuus, kaikille avoin, maksuton. Saavu ennen tilaisuuden alkua. 

  

Pe 7.12. klo 19-20 Sydänrakkauden meditaatio, Seppo Laaksonen. 10€ 

  

*La 8.12. klo 11-17 Way Of Love - WALO kurssipäivä 1, kuvaus tulossa Seppo Laaksonen. 45€/50€ 

*Su 9.12. klo 10:30-16:30 Way Of Love - WALO kurssipäivä 2, kuvaus tulossa Seppo Laaksonen. 45€/50€ 

  

Su 9.12. klo 17-18:30 Ihmeiden oppikurssi. Iltojen sisältö vaihtelee. "Ihmeiden oppikurssi on itse asiassa enemmän kuin kirja: se on itseopiskeltava ajattelumalli, jonka mukaan tie rakkauteen ja sisäiseen rauhaan löytyy anteeksiannon avulla. Kurssi sanoo korostavansa soveltamista enemmän kuin teoriaa ja kokemusta enemmän kuin teologiaa. Kyseessä on siis käytännön ja jokapäiväisen elämän kurssi. Ennen kaikkea se on mielen muutoksen kurssi. Sen päämääränä onkin poistaa esteet rakkauden läsnäolon tieltä.", Ulla. 2€ 

  

Su 9.12. klo 19-20 Transmissio-meditaatio, vapaaehtoinen 2€, Juha


*To 13.12. Klo 18-20 Työpaja: Chakrat ja elementit tasapainoon! Työpaja perustuu Tiibetiläiseen sielunpalautusmenetelmään ja sisältää sekä teoriaa että harjoituksia. Marjut Moisala, 25€  

  

Su 16.12. klo 14-15:30 Joulumeediotilaisuus, 10€/jäsenille maksuton,  Raija Vilppola 

Su 16.12. klo 15:45-17 Joulukahvitilaisuus, kaikki tervetulleita!