Henkinen Kehitys Kemi ry

Lämpimästi tervetuloa Henkinen Kehitys Kemi ry:n sivuille!

 

Yhdistyksen tilaisuudet ovat avoimia kaikille täysi-ikäisille. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä. Mikäli ilmoituksessa on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmiin tai osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle lähettämällä sähköpostia meille!

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja toiveet tulevista tapahtumista yhdistyksen sähköpostin kautta: henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi

Saavuthan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Lämpimästi tervetuloa!

Syyskauden ohjelma 2022

SYYSKUU

Tuula Jukola-Nuortevan vierailu Kemissä 2.-4.9.2022!

Pe 2.9.

klo 18-19.30 Yleisömeediotilaisuus Keminmaan Väyläsalilla osoitteessa Väylätie 11, Keminmaa. Liput 20 € (ei jäsen) /15 € (jäsenhinta). Ei ennakkoilmoittautumista. Huomioithan, että ovet suljetaan 10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua.

Yksityisistuntoja yleisömeediotilaisuuden jälkeen Kemissä (tarkempi osoite ilmoitetaan osallistujille). Hinta 65 € (ei jäsen) / 60 € (jäsenhinta).

Varaukset henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi.

La 3.9.

klo 10-15 työpaja Voimavaroja rakastavasta henkimaailmasta Kemissä Majakassa osoitteessa Pohjoisrantakatu 14, 2 krs. Hinta 45 € (ei jäsen) / 40 € (jäsenhinta). Työpajan kuvaus: Vahvistamme kykyjämme aistia rakastavan henkimaailman läsnäoloa, apua ja ohjausta. Henkimaailman ohjaus voi auttaa meitä katsomaan elämäntilanteitamme uudesta näkökulmasta, tarjota uusia ajatusmalleja ja auttaa päästämään irti vanhoista, toimimattomista uskomuksista ja lupauksista.  Rohkaistumme käyttämään omaa intuitiotamme  varmemmin osana jokapäiväistä elämäämme.  Vasta-alkajat kuin pidemmällekin ehtineet tervetulleita- jokainen pärjää omalla tasollaan!

Su 4.9. alkaen klo 10 Yksityisistuntoja.

Varaukset henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi. Hinta 65 € (ei jäsen) / 60 € (jäsenhinta).

 

Ilmoittautuminen työpajaan ja yksityisistuntoihin 

henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi

SYYSKUU

HUOM!

Keskiviikon 21.9. yleisömeediotilaisuus PERUTTU!

Harmiksemme joudumme ilmoittamaan, että keskiviikko 21.9. yleisömeediotilaisuus ON PERUTTU sairaustapauksen vuoksi.


Linkin takaa löydät ohjeet meediotilaisuuteen

https://www.henkinenkehitys.fi/meediotilaisuudet/ohjeita-meediotilaisuuteen