Henkinen Kehitys Kemi ry

Lämpimästi tervetuloa Henkinen Kehitys Kemi ry:n sivuille!

 

Yhdistyksen tilaisuudet ovat avoimia kaikille täysi-ikäisille. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä. Mikäli ilmoituksessa on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmiin tai osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle lähettämällä sähköpostia meille!

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja toiveet tulevista tapahtumista yhdistyksen sähköpostin kautta: henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi

Saavuthan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Lämpimästi tervetuloa!

Kevätkauden ohjelma 2023

TAMMIKUU

Yleisömeediotilaisuus

Ke 22.2.

klo 18-20 Kemissä Kulttuurikeskuksessa pienessä auditoriossa osoitteessa Marina Takalon katu 3.

Vierailijana meedio ja mediaalinen kouluttaja, henkiparantaja Anu Väisänen

Liput 15€ jäsen/ 20€ ei jäsen. Tapahtumassa käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti.

Saavuthan paikalle ajoissa. Ovet suljetaan klo 17.50.

Lämpimästi tervetuloa!

Esittelyssä Anu Väisänen,

Meedio ja mediaalinen kouluttaja, henkiparantaja

Olen toiminut 15 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaani mukaan. Istunnoissani ja meediotilaisuuksissani on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta. Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Tilaisuus aloitetaan Isä meidän -rukouksella ja henkimaailman innoittamalla puheella. Tämän jälkeen rakkaamme henkimaailmasta tuovat tervehdyksensä. Yleensä tervehtijöiden joukossa on myös eläimiä. Tilaisuuden päätös on lyhyt henkiparannushetki.

Olen saanut koulutukseni Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa!

Teen vastaanottoa Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa sekä vaihtelevasti eri paikkakunnilla ihmisten tarpeiden mukaan!

Jos tunnet, että voin auttaa sinua, ota yhteyttä!

Minut tavoittaa Highwaytoheaven@wippies.com tai txt 050-3408719