Henkinen Kehitys Kemi ry

Lämpimästi tervetuloa Henkinen Kehitys Kemi ry:n sivuille!

 

Yhdistyksen tilaisuudet ovat avoimia kaikille täysi-ikäisille. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä. Mikäli ilmoituksessa on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta. Käytössä käteismaksu sekä maksupääte. Ennakkomaksuista ilmoitus on erikseen. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmiin tai osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle lähettämällä sähköpostia meille!

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja toiveet tulevista tapahtumista yhdistyksen sähköpostin kautta: henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi

Tilaisuudet järjestetään osoitteessa Järjestökeskus Silta, Pohjoisrantakatu 14, 94100 KEMI (ent. Majakka, toinen kerros).

Saavuthan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Yleisömeediotilaisuuksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

Kevätkauden ohjelma 2024

YLEISÖMEEDIOTILAISUUS

Sunnuntaina 14.01.2024 klo 14-15.30 osoitteessa Järjestökeskus Silta, Pohjoisrantakatu 14, 94100 KEMI (ent. Majakka, toinen kerros).

Meediona Riitta Pitkänen Oulusta

Ovimaksu 15 € jäsenet / 20 € muille

Maksu käteinen ja pankkikortti.

HOX! Tulethan tuoksutta! Ovi suljetaan klo 13:50.


Mahdollisuus myös yksityisistuntoon ennen tapahtumaa. Varaathan ajan etukäteen sähköpostilla.


Riitta Pitkänen on meedio, joka on käynyt spiritualististen yhdistysten yhteisen koulutusohjelman mukaiset mediaaliset sekä perus- että jatkokurssit. Hän on myös opiskellut viestinvälitystä Arthur Findlay Collegessa Englannissa ja lukuisilla lyhytkursseilla Suomessa. Riitta on nyt aloittelemassa meediotyöskentelynsä viestinvälityksessä. Hän on toiminut useita vuosia parantajameediona ja kouluttaa henkiparannuksen kurssilla. Riitta asuu Oulussa.

Henkisen tietouden kurssit

Kaikille kiinnostuneille avoimella kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, chakrat ja energiakehot, ihmisen henkinen ja fyysinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely.


Kurssiin sitoutuminen on tärkeää. Henkisen tietouden kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua lisäopintoihin mediaalisille perus- ja jatkokursseille sekä henkiparannuskurssille.

Kurssipäivät ovat la 10.02.2024 / su 11.02./ la 17.02. ja su 18.02. Kurssipäivien kesto klo 10-18 sisältäen tunnin lounastauon. Kurssin kesto on 28 tuntia.

Ohjaajina toimivat Outi Hjelmeroos ja Riitta Pitkänen.


Kurssimaksu on jäsenille 160€ ja muille 180€. Maksuun sisältyy kurssilla tarvittava materiaali ja kahvi/tee. Kurssi järjestetään Kemissä. Lisätietoa ilmoittautumisen yhteydessä.


Ilmoittautuminen 31.01.2024 mennessä Henkinen Kehitys, Kemi ry:lle osoitteeseen henkinenkehitys_kemi@majakkatalo.fi.

Riitta Pitkänen ja Outi Hjelmeroos

Yleisömeediotilaisuus

Meedio Anu Craig (ent. Väisänen)

Ke 13.3.2024 klo 18-20. Huom! ovet suljetaan 17.50, joten olethan ajoissa paikalla.

Osoite Kemin Kulttuurikeskuksen suuri auditorio, Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi.

Osallistumismaksu jäsen 20€/ muille 25€. Käteinen ja korttimaksu.


Anun esittely

"Olen toiminut yli 10 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaani mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta. Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille.

Autan myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Kursseja olen järjestänyt useiden vuosien aikana eripuolilla Suomea.
Olen saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa!"

Tarot ja astrologia -workshop

Vetäjä Ursula Lunardakini


La 23.3.2024 klo 13-16 

Osallistumismaksu 25€ jäsenille /30€ muille. Ilmoittautuminen sähköpostitse henkinenkehitys_kemi@majakkatalo.fi viimeistään 15.3. Maksu suoritetaan ennakkoon ilmoittautumisen jälkeen. Paikat täytetään järjestyksessä, joten varaathan paikkasi ajoissa.


Tarot & Astrologia työpajan kuvaus

Mistä Tarot ja astrologia tulevat ja missä ne kohtaavat? Käymme lyhyesti läpi astrologian ja Tarotin mielenkiintoisen historian, ja sen jälkeen Iso Arkanan kortit ja niiden yhteyden astrologiaan. Lopuksi opimme miten löydämme oman, henkilökohtaisen Iso Arkana Tarot kortin, josta näemme missä olemme henkisellä polulla. Osallistujat saavat myös Tarot Iso Arkana ohjekirjasen pdf tiedostona sähköpostitse.

Ursula Lunardakini on suomalais-amerikkalainen astrologi, Tarot-tulkitsija ja esoteerikko. Hän on opiskellut astrologiaa lähinnä amerikkalaisten astrologien ja Tarot kortti opettajien monivuotisessa ohjauksessa. Hän tekee sekä lyhyitä että pidempiä astrologia ja Tarot tulkintoja joko kotitoimistossa Rovaniemellä tai etänä Zoomin kautta ympäri maailmaa.


Lisätietoja: Lunardakini-Astrologia.com

IG: ursula_Lunardakini_Astrology | F: facebook.com/lunardakini