Henkinen Kehitys Kemi ry

Lämpimästi tervetuloa Henkinen Kehitys Kemi ry:n sivuille!

 

Yhdistyksen tilaisuudet ovat avoimia kaikille täysi-ikäisille. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä. Mikäli ilmoituksessa on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmiin tai osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle lähettämällä sähköpostia meille!

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja toiveet tulevista tapahtumista yhdistyksen sähköpostin kautta: henkinenkehitys_kemi(at)majakkatalo.fi

Saavuthan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Lämpimästi tervetuloa!

Syyskauden ohjelma 2023

MEEDIOTILAISUUS

Sunnuntaina 3.9.2023 klo 15-17 Majakka-talossa osoitteessa Pohjoisrantakatu 14, 94100 KEMI.

Meedioina Outi Hjelmeroos ja Riitta Pitkänen Oulusta

Ovimaksu 10 € jäsenet, 12 € ei-jäsenet

Maksu käteinen ja pankkikortti.

HOX! Tulethan tuoksutta! Ovi suljetaan klo 14:50.


Riitta Pitkänen on meedio, joka on käynyt spiritualististen yhdistysten yhteisen koulutusohjelman mukaiset mediaaliset sekä perus- että jatkokurssit. Hän on myös opiskellut viestinvälitystä Arthur Findlay Collegessa Englannissa ja lukuisilla lyhytkursseilla Suomessa. Riitta on nyt aloittelemassa meediotyöskentelynsä viestinvälityksessä. Hän on toiminut useita vuosia parantajameediona ja kouluttaa henkiparannuksen kurssilla. Riitta asuu Oulussa.


Outi Hjelmeroos on meedio, joka on käynyt spiritualististen yhdistysten yhteisen koulutusohjelman mukaiset mediaaliset sekä perus- että jatkokurssit ja opiskellut viestinvälitystä sekä suomalaisten että kansainvälisten tutoreiden ohjaamana lyhytkursseilla Suomessa. Hän on toiminut meediona muutaman vuoden ajan sekä Kemissä että Oulussa. Outi kouluttaa tällä hetkellä Henkisen Tietouden Kurssilla. Hän asuu nykyisin Oulussa.


Riitta Pitkänen ja Outi Hjelmeroos

WORKSHOP 


Lauantaina 23.9.2023 klo 12-16 aiheena "Parantavat värit" & "Hiljentymisen taito" Majakka-talossa osoitteessa Pohjoisrantakatu 14, 94100 KEMI.


Parantavista väreistä kertoo Maikku Jokela-Räsänen n. 2 tuntia sekä "Hiljaisuuden taidosta" Kauko Räsänen 1,5 tuntia. Välissä 30 minuutin tauko, jolloin yhdistys tarjoaa kahvia ja teetä. Mukaan voi ottaa omat eväät.


Osallistumismaksu jäseniltä 20 € ja ei-jäseneltä 25 €. Maksu käteinen ja pankkikortti. Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin henkinenkehitys_kemi@majakkatalo.fi viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa 15.9.2023

(tapahtuma peruuntuu, jos osallistujia ei ole riittävästi).