Henkinen Kehitys Rovaniemi ry

Tilaisuudet pidetään Valonsalilla, Maakuntakatu 12, Rovaniemi, ellei toisin mainita.

Yhdistyksen tilaisuudet ovat kaikille täysi-ikäisille avoimia. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä (jos on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta). Ovirahastuksessa kelpaa vain käteismaksu. Tulethan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Tervetuloa!  
 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmaan ja osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle jättämällä siitä meille viestin osoitteeseen valonsali@gmail.com. 

Meedioiden yksityisistuntoajat, ilmoittautumiset workshopeihin ja muihin ilmoitusta vaativiin tilaisuuksiin tehdään puhelimitse ennen tilaisuuden alkamista ilmoituksessa olevana ajankohtana numeroon 040-3290019. Ajat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut tiedustelut vain sähköpostilla osoitteella valonsali@gmail.com.

 

Workshop- ja istuntomaksut tilillemme FI98 1134 3000 5006 20 maksetaan eräpäivään mennessä.

 

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse arkisin klo 17-21, p. 040-3290019 tai sähköpostitse mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tekstiviesti ei kelpaa. Peruuttamattoman ajan maksusuoritusta emme palauta. Maksuviitenumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä.

 

HUOM! Yhdistyksellä ei ole päivystävää puhelinta, vaan sähköposti on paras tapa ottaa yhteyttä milloin tahansa. Sähköpostit luetaan päivittäin ja vastataan kiireellisyyden mukaan mahdollisimman pian.

Ohjelma kevät 2019

TOUKOKUU 


Ke 8.5. klo 18-20 Meediotilaisuus, Jouko, 10 €/12 €. Jouko välittää meille viestejä pyyteettömän rakkauden tasolta henkimaailmasta.

 

To 9.5. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

 

Ke 15.5. klo 18-19 ÄänihealingMartin Hansen-Haug, 7 €/10 €.

 

Su 19.5. klo 15 Kevätjuhla - Yhdistyksen oma väki esiintyy. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Tervetuloa!

KESÄKUU 

 

Ti 4.6. Intuitiiviset harjoitukset, Airi ja Ilona. Harjoittelemme vastaanottamaan ajatuksia ja tuntemuksia avoimesti korkeammalta tietoisuutemme tasolta ilman rajoittavia uskomuksia ja odotuksia. 


La 8.6. klo 18-20 Näkijäilta, Outi, 10 €/12 €. Rakkaudellisia viestejä mentaaliselta tasolta.