Henkinen Kehitys Rovaniemi ry

Tilaisuudet pidetään Valonsalilla, Maakuntakatu 12, Rovaniemi, ellei toisin mainita.

Yhdistyksen tilaisuudet ovat kaikille täysi-ikäisille avoimia. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä (jos on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta). Ovirahastuksessa kelpaa vain käteismaksu. Tulethan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Tervetuloa!  
 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmaan ja osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle jättämällä siitä meille viestin osoitteeseen valonsali@gmail.com. 

Meedioiden yksityisistuntoajat, ilmoittautumiset workshopeihin ja muihin ilmoitusta vaativiin tilaisuuksiin tehdään puhelimitse ennen tilaisuuden alkamista ilmoituksessa olevana ajankohtana numeroon 040-3290019. Ajat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut tiedustelut vain sähköpostilla osoitteella valonsali@gmail.com.

 

Workshop- ja istuntomaksut tilillemme FI98 1134 3000 5006 20 maksetaan eräpäivään mennessä.

 

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse arkisin klo 17-21, p. 040-3290019 tai sähköpostitse mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tekstiviesti ei kelpaa. Peruuttamattoman ajan maksusuoritusta emme palauta. Maksuviitenumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä.

 

HUOM! Yhdistyksellä ei ole päivystävää puhelinta, vaan sähköposti on paras tapa ottaa yhteyttä milloin tahansa. Sähköpostit luetaan päivittäin ja vastataan kiireellisyyden mukaan mahdollisimman pian.

Jäsenhakemus

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi netin kautta. Alla linkki lomakkeeseen.

Ohjelma kevät 2020

Koronavirus-tiedote

Kiitos, että olet osallistunut alkuvuoden toimintaamme!

Joudumme valitettavasti toistaiseksi peruuttamaan tilaisuutemme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Valtioneuvosto suosittaa, että tartuntojen vähentämiseksi suuret yleisötapahtumat tulee peruuttaa ja lisäksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.

Toivomme, että pääsemme taas jatkamaan toimintaamme ohjelmamme mukaisesti myöhemmin keväällä.


KAIKKI TILAISUUDET ON TOISTAISEKSI PERUTTU VAROTOIMENA KORONAVIRUSEPIDEMIAN TAKIA! 


TOUKOKUU

Ke 6.5. klo 18-20 Meediotilaisuus, Outi, 12 €/15 €.

To 7.5. klo 17-20 Yksityisistuntoja, Outi, 40 €/30 min. Ilmoittautuminen 20.4. klo 20-21, p. 040-3290019. Tämän jälkeen tiedustelu vain s-postilla valonsali@gmail.com.

La 9.5. klo 10 Yleisöparannus, vaihtuva vetäjä. Tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. Tilaisuus on maksuton.

Ke 13.5. klo 18-20 Avoin kehityspiiri, vaihtuva vetäjä. Tilaisuus on maksuton.

Avoin kehityspiiri on uudenlainen piiri, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua eri harjoitustekniikoihin (psyykkiset ja mediaaliset harjoitukset). Harjoittelemme myös perinteistä kehityspiiritoimintaa, intuitiivisia harjoituksia, mielikuvamatkoja ja keskittymistä tähän hetkeen. Sopii niin vasta-alkajille kuin enemmän harjoitelleille. Jokainen ilta painottuu eri teemoihin vaihtuvan vetäjän tyylin mukaan.

Su 17.5. klo 15-17 Kevätjuhla, yhdistyksen oma väki esiintyy. Kahvitarjoilu, arpajaiset ja yhteislaulua.

KESÄKUU

La 13.6. - Su 14.6. klo 10-16 Workshop: Työskentely chakrojen kanssa joka päiväisessä elämässä, Sylvia Salow, 130 €/150 €. Tilaisuus tulkataan englannista suomeksi. Ilmoittautuminen 1.6. mennessä vain s-postilla valonsali@gmail.com.

Sylvia Salow on henkinen valmentaja, puhuja ja kirjoittaja. Hän auttaa ihmisiä astumaan korkeimpaan potentiaaliinsa ja sisäiseen voimaansa ohjaamalla heitä ruumiillistamaan sielunsa. Kaksi päiväinen työpaja on kokonaisuus, jossa keskitytään käytännön harjoituksiin, jotka opettavat sinulle, kuinka huolehtia energiakehostasi ja chakroistasi. Perinteisen työpajan sijaan, keskitymme vain tarvittavaan teoriaan, ja loput työpajasta keskittyy paranemiseen ja opetukseen työskentelemään chakrajärjestelmän kanssa. Työpaja sisältää ryhmämeditointia ja visualisointia, parantaa tukokset chakroista ja energiakehosta, sekä opetellaan eri tekniikoita chakrojen toimintatapojen tietoisuuden lisäämiseksi. Opit kohdistamaan kehosi energiakeskukset korkeamman itsesi kanssa. Työskentely energioidesi kanssa muuttaa tietoisuuttasi, vapauttaa tunnekehää ja tasapainottaa kehoasi hienovaraisesti. Työpajan tarkoituksena on opettaa työskentelyä oman chakrajärjestelmän kanssa ja miten voit sitä hyödyntää joka päiväisessä elämässäsi. Opit uusia parantamistapoja ja miten huolehdit energioistasi pyhässä tilassa.

Kaksi päiväinen työpaja on kokonaisuus, jossa keskitytään käytännön harjoituksiin, jotka opettavat sinulle, kuinka huolehtia energiakehostasi ja chakroistasi. Perinteisen työpajan sijaan, keskitymme vain tarvittavaan teoriaan, ja loput työpajasta keskittyy paranemiseen ja opetukseen työskentelemään chakrajärjestelmän kanssa. Työpaja sisältää ryhmämeditointia ja visualisointia, parantaa tukokset chakroista ja energiakehosta, sekä opetellaan eri tekniikoita chakrojen toimintatapojen tietoisuuden lisäämiseksi. Opit kohdistamaan kehosi energiakeskukset korkeamman itsesi kanssa. Työskentely energioidesi kanssa muuttaa tietoisuuttasi, vapauttaa kehoasi hienovaraisesti. Työpajan tarkoituksena on opettaa työskentelyä oman chakrajärjestelmän kanssa ja miten voit sitä hyödyntää joka päiväisessä elämässäsi. Opit uusia parantamistapoja ja miten huolehdit energioistasi pyhässä tilassa.