Henkinen Kehitys Rovaniemi ry

Tilaisuudet pidetään Valonsalilla, Maakuntakatu 12, Rovaniemi, ellei toisin mainita.

Yhdistyksen tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä (jos on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta). Ovirahastuksessa kelpaa vain käteismaksu. Tervetuloa!

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmaan ja osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla. Voit ilmoittautua postituslistalle jättämällä siitä meille viestin valonsali@gmail.com osoitteeseen.

Meedioiden yksityisistuntoaikoja aletaan myydä noin kuukautta ennen vierailua puhelimitse ilmoittautumisjärjestyksessä alla olevina päivystysaikoina. Ilmoittautumiset workshopeihin ja muihin ilmoitusta vaativiin tilaisuuksiin voi tehdä joko soittamalla päivystävään puhelimeen tai laittamalla sähköpostia valonsali@gmail.com osoitteeseen.

Aikavaraukset ja ilmoittautumiset tiistaisin klo 16:00 - 17:00. Puh. 045 267 8441.

Workshop- ja istuntomaksut tilillemme FI98 1134 3000 5006 20 maksetaan eräpäivään mennessä.

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tekstiviesti ei kelpaa. Peruuttamattoman ajan maksusuoritusta emme palauta. Maksuviitenumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä.