Henkinen Kehitys Rovaniemi ry

Tilaisuudet pidetään Valonsalilla, Maakuntakatu 12, Rovaniemi, ellei toisin mainita.

Yhdistyksen tilaisuudet ovat kaikille täysi-ikäisille avoimia. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä (jos on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta). Ovirahastuksessa kelpaa vain käteismaksu. Tulethan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Tervetuloa!  
 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmaan ja osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle jättämällä siitä meille viestin osoitteeseen valonsali@gmail.com. 

Meedioiden yksityisistuntoajat, ilmoittautumiset workshopeihin ja muihin ilmoitusta vaativiin tilaisuuksiin tehdään puhelimitse ennen tilaisuuden alkamista ilmoituksessa olevana ajankohtana numeroon 040-3290019. Ajat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut tiedustelut vain sähköpostilla osoitteella valonsali@gmail.com.

 

Workshop- ja istuntomaksut tilillemme FI98 1134 3000 5006 20 maksetaan eräpäivään mennessä.

 

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse arkisin klo 17-21, p. 040-3290019 tai sähköpostitse mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tekstiviesti ei kelpaa. Peruuttamattoman ajan maksusuoritusta emme palauta. Maksuviitenumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä.

 

HUOM! Yhdistyksellä ei ole päivystävää puhelinta, vaan sähköposti on paras tapa ottaa yhteyttä milloin tahansa. Sähköpostit luetaan päivittäin ja vastataan kiireellisyyden mukaan mahdollisimman pian.

Jäsenhakemus

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi netin kautta. Alla linkki lomakkeeseen.

Ohjelma syksy 2019

 

JOULUKUU


Su 1.12. klo 12.00-16.00 Workshop: Psyykkisiä ja mediaalisia harjoituksia, Tiina Lindfors, 40 €/50 €. Ilmoittautuminen ma 11.11. klo 20-21 numeroon p. 040-3290019. Tämän jälkeen ilmoittautuminen vain s-postilla valonsali@gmail.com.

Ke 4.12. klo 18 Avoin kehityspiiri, vaihtuva vetäjä. Tilaisuus on maksuton.  

Avoin kehityspiiri on uudenlainen kehityspiiri, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua eri harjoitustekniikoihin (psyykkiset ja mediaaliset harjoitukset). Harjoittelemme myös perinteistä kehityspiiritoimintaa, intuitiivisia harjoituksia, mielikuvamatkoja ja keskittymistä tähän hetkeen. Sopii niin vasta-alkajille kuin enemmän harjoitelleille. Jokainen ilta painottuu eri teemoihin vaihtuvan vetäjän tyylin mukaan.

Su 8.12. klo 17-19 Workshop: Kuun kierto 2020, Ursula Ward, 20 €/25 €. Ilmoittautuminen 1.12. mennessä VAIN s-postilla valonsali@gmail.com

Tutustumme miten manifestoida toiveitamme tulevan vuoden kuun kiertojen kanssa eri horoskooppi merkeissä. Teemme meditaatioita ja harjoituksia joita voimme sitten soveltaa kuun kierroksiin. Nostamme myös oraakkeli kortteja tulevalle vuodelle.

La 14.12. klo 10-12 Yleisöparannus, vaihtuva vetäjä. Tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. Tilaisuus on maksuton.

Su 15.12. klo 15 Joulujuhla, yhdistyksen oma väki esiintyy.

Ohjelma kevät 2020

TAMMIKUU

La 11.1. klo 10 Yleisöparannus, vaihtuva vetäjä. Tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. Tilaisuus on maksuton.

Ke 15.1. klo 18-20 Meediotilaisuus, Marleena, 12 €/15 €.

To 16.1. klo 18 Avoin kehityspiiri, Ilona. (vaihtuva vetäjä). Tilaisuus on maksuton.

Avoin kehityspiiri on uudenlainen piiri, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua eri harjoitustekniikoihin (psyykkiset ja mediaaliset harjoitukset). Harjoittelemme myös perinteistä kehityspiiritoimintaa, intuitiivisia harjoituksia, mielikuvamatkoja ja keskittymistä tähän hetkeen. Sopii niin vasta-alkajille kuin enemmän harjoitelleille. Jokainen ilta painottuu eri teemoihin vaihtuvan vetäjän tyylin mukaan.

Pe 24.1. klo 18.00-20.30 Luento: Energiahoito ja parantuminen, Sertifioitu Mentaalivalmentaja SHL Tapio Holopainen, 12 €/15 €. Ovirahastus.

Energiahoidon ilta tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman energiaan ja sen vaikutukseen parantumisessa sekä parantamisessa ja hoitamisessa. Saat myös näkökulman siihen, kuinka tietynlainen energia voi lopulta sairastuttaa ihmisen. Sisältö: energia, värähde, taajuus ja virtaus, huomio sairauden ja parantumisen lähteeseen. Kohotettu tunne ja sen vaikutus hyvinvointiin, avautuminen energian kanavointiin ja vastaanottamiseen. Energiakehon tavoittaminen ja energia -etähoidon toteuttaminen. Ilta sisältää harjoitteita, joista saat käytännön välineitä elämääsi.

La 25.1. klo 10-17 ja su 26.1. klo 10-15.30 Workshop: Enkelin kosketus, Sertifioitu Mentaalivalmentaja SHL Tapio Holopainen, 130 €/150 €. Ilmoittautuminen vain sähköpostilla valonsali@gmail.com 10.1.2020 mennessä. Max. 15 osallistujaa.

Enkelin kosketus workshop on rakkaudellinen, intensiivinen ja omaa voimaa lisäävä kokemus. Se opettaa löytämään läsnäolon voiman, nostamaan värähtelytasoa ja kanavoimaan enkelienergiaa. Sisältö: enkeleiden aistiminen, enkeliviestejä ja kosketuksia, hoitavan enkelienergian kanavoiminen ja vastaanottaminen, enkelien rakkaudellisen energiavirtauksen kokeminen, värähtelytason nostaminen ja ylläpitäminen, oman suojelusenkelin kohtaaminen ja kommunikointi, arkkienkeleiden kohtaaminen ja lahjojen vastaanottaminen, maadoittumiset ja energiasuojaukset, läsnäolon voiman löytäminen ja kiitollisuuden kokeminen. Sisältää harjoitteita, joista saat käytännön välineitä elämääsi.

Ma 27.1. klo 10-15 Henkilökohtainen ohjaus kohti olemisen iloa ja vapautta, Sertifioitu Mentaalivalmentaja SHL Tapio Holopainen, 65 €/1h 15 min. Ilmoittautuminen vain sähköpostilla valonsali@gmail.com 10.1.2020 mennessä. Ajat myydään neljälle ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Mentaalivalmentaja Tapio Holopainen ohjaa ihmisiä lisäämään tietoisuuttaan omasta itsestään, ajattelustaan, tunteistaan, reagoinnistaan ja toimintatavoistaan ja kokemaan sitä kautta uudenlaista vapautumista ja olemisen iloa. Tavoitteena on saada ihmiset lisäämään rohkeuttaan ja henkistä voimaansa, selviytyäkseen paremmin elämän haasteista, suruista, ongelmista ja menetyksistä.

Ma 27.1. klo 18-20 Luento: Eckhart Tollen opetuksia elämästä, Sertifioitu Mentaalivalmentaja SHL Tapio Holopainen, 12 €/15 €. Ovirahastus.

Eckhart Tolle on aikamme suurimpia henkisiä opettajia. Miljoonat ihmiset ovat tulleet tietoisiksi itsestään ja elämästään hänen opetustensa kautta ja löytäneet elämälleen uuden suunnan, sisäisen rauhan ja olemisen ilon. Sisältö: Hyväksymisen ja anteeksiannon vapauttava voima. Läsnäolon voima ja miten voit hyödyntää sitä? Kärsimyksen tarpeellisuus ja tarpeettomuus. Havahtuminen todelliseen itseesi. Mielen ylivallasta vapautuminen. Mistä löytyy sisäinen rauha? Eckhart Tollen 10 ohjetta menestymiseen. Sisältää harjoitteita, joista saat käytännön välineitä elämääsi.

Ke 29.1. klo 18 Vuosikokous jäsenille, kahvitarjoilu.

HELMIKUU

To 6.2. klo 18 Yleisöparannus, vaihtuva vetäjä. Tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. Tilaisuus on maksuton.

Su 9.2. klo 10-16 Henkiparannuskurssi 2020, pvä 1, ohjaaja Jouko Härkönen, 150 €. Maksuun sisältyy kurssilaisille oma materiaali ja kahvi/tee lisukkeineen. Lounaalla omat eväät. Ilmoittautuminen ja lisätietojen tiedustelu vain sähköpostilla valonsali@gmail.com 27.1.2020 mennessä. (Ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet). Loput kurssipäivät järjestetään 16.2. ja 23.2. Pääsyvaatimuksena jonkin spiritualistisen seuran jäsenyys ja Henkisen tietouden kurssin suorittaminen. Osallistuminen edellyttää sitoutumista säännölliseen läsnäoloon kaikkina kurssipäivinä. Henkiparannuskurssin suorittaneilla on mahdollisuus hakeutua henkiparannuksen syventävälle kurssille.

Kurssilla tutustutaan henkiparannuksen historiaan, harjoitellaan henkiparannustapoja, tehdään parannusmeditaatioita. Lisäksi käsiteltäviä asioita ovat: Ihmisen rakenne, henkiparannusmuodot, henkiparantajan kehittyminen ja vastuu, muuta henkiparannukseen liittyvää kuten eetterileikkaukset ja psyykkinen kirurgia, hoito-oppia ja ohjeita henkiparantajille. Kurssin suorittamisesta saa osallistumistodistuksen.

Ke 12.2. klo 18-20 Untuvikot esiintyy. Sisäänpääsymaksu 5 €. Ilmoittautuminen yleisöksi 9.2. mennessä s-postilla valonsali@gmail.com. Max 12 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsee mukaan.

To 13.2. klo 18-20 Sana vapaa -ilta, vaihtuva vetäjä (tarkentuu myöhemmin).

Keskustellaan henkisistä asioista kahvittelun lomassa. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen istuntoon vetäjän mukaan.

Su 16.2. klo 10-16 Henkiparannuskurssi 2020, pvä 2, ohjaaja Jouko Härkönen (Jatkoa 9.2. aloitetulle kurssille).

Ke 19.2. klo 18-20 Meediotilaisuus, yhdistyksen oma meedio (tarkentuu myöhemmin).

Su 23.2. klo 10-16 Henkiparannuskurssi 2020, pvä 3, ohjaaja Jouko Härkönen (Jatkoa 9.2. aloitetulle kurssille)

Ke 26.2. klo 18-20 Avoin kehityspiiri, Airi. (vaihtuva vetäjä). Tilaisuus on maksuton.

Avoin kehityspiiri on uudenlainen piiri, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat tutustua eri harjoitustekniikoihin (psyykkiset ja mediaaliset harjoitukset). Harjoittelemme myös perinteistä kehityspiiritoimintaa, intuitiivisia harjoituksia, mielikuvamatkoja ja keskittymistä tähän hetkeen. Sopii niin vasta-alkajille kuin enemmän harjoitelleille. Jokainen ilta painottuu eri teemoihin vaihtuvan vetäjän tyylin mukaan.