Henkinen Kehitys Rovaniemi ry

Tilaisuudet pidetään Valonsalilla, Maakuntakatu 12, Rovaniemi, ellei toisin mainita.

Yhdistyksen tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä (jos on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta). Ovirahastuksessa kelpaa vain käteismaksu. Tervetuloa!

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmaan ja osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla. Voit ilmoittautua postituslistalle jättämällä siitä meille viestin valonsali@gmail.com osoitteeseen.

Meedioiden yksityisistuntoajat, ilmoittautumiset workshopeihin ja muihin ilmoitusta vaativiin tilaisuuksiin tehdään puhelimitse ennen tilaisuuden alkamista ilmoituksessa olevana ajankohtana. Ajat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut tiedustelut vain sähköpostilla osoitteella  valonsali@gmail.com osoitteeseen.


Workshop- ja istuntomaksut tilillemme FI98 1134 3000 5006 20 maksetaan eräpäivään mennessä.

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tekstiviesti ei kelpaa. Peruuttamattoman ajan maksusuoritusta emme palauta. Maksuviitenumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjelma kevät 2019

Voit ladata ohjelman tästä linkistä OHJELMA, kevät 2019

TAMMIKUU 

Ke 9.1. klo 18-20 Meediotilaisuus, Maikku 10 €/12 €. Viestejä hyvästä henkimaailmasta. 

To 10.1. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 16.1. klo 18 Enkeli-ilta, Mirja. Ihanat enkelienergiat ovat läsnä. 

To 17.1. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 23.1. klo 18-19.30 Kirjasto auki - Untuvikkojen pienistuntoja, 5 €/15 min. ja keskustelua kahvittelun lomassa. Varaukset vain paikan päällä. Istuntojen tuotto menee lyhentämättömänä Valonsalin toiminnan tukemiseen. 

To 24.1. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 30.1. klo 18 Vuosikokous jäsenille, kahvitarjoilu.

HELMIKUU 

Ke 6.2. klo 18 Pienmeediotilaisuus, untuvikot, oviraha 5€. Viestinvälitysharjoituksia hyvästä henkimaailmasta.Illan tuotto menee kokonaisuudessaan toimintamme tukemiseen. Ilmoittaudu sitovasti ennakkoon maanantaina 28.1. klo 20-21 soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 040-1683881. Tämän jälkeen vapaiden paikkojen tiedustelu vain yhdistyksen sähköpostiin. Max. 12 osallistujaa. 

To 7.2. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 13.2. klo 18 Intuitiiviset harjoitukset, Airi ja Ilona. Harjoittelemme vastaanottamaan ajatuksia ja tuntemuksia avoimesti korkeammalta tietoisuutemme tasolta ilman rajoittavia uskomuksia ja odotuksia. 

To 14.2. klo 18 -21 Luento ja workshop: Uuden ajan ihminen, Totuudentalo, vapaa pääsy! 

Ihminen toteuttaa elämänsä aikana koko henkisen evoluution, ellei hän itse ala sitä tietämättään vastustamaan. Tässä ajassa ihmiskunta on siirtymässä järjen aikakaudesta tahdonaikaan. Muutos on valtavan iso, ja se näkyy esimerkiksi yrittäjyyden ihannointina sekä narsismin räjähdysmäisenä kasvuna. Myös aivan uudenlainen henkinen aalto on pyyhkäissyt maapallon ylitse, ja itseoivalluksia ja sielunsyntymiä on alkanut esiintyä siellä täällä. Tällä luennolla henkinen evoluutio esitetään yksinkertaisessa muodossa, esimerkkien kera. Luennon aikana tehdään pari harjoitusta, joissa  
kartoitetaan sielun tasapainosuunnat, sekä persoonallisen aikakäsityksen muodostuminen. Sielu ilmenee tähän näkyvään maailmaan energian ja ajan kautta. Luennon jälkeen sinulla pitäisi olla selvä kuva siitä, miten henkinen tie toimii, ja missä kohtaa tietä sinä olet matkaamassa. Samalla sinulle  
on selvinnyt, mitä uusi aika konkreettisesti tarkoittaa, ja mitä se vaatii, että sinusta tulee uuden ajan ihminen. Uuden ajan ihminen toteuttaa totuuden tahtoa, ei enää omaansa. Luennolla sivutaan myös  
monia muita aiheita, kuten sielun rakenne (yksilösielu, maailmansielu ja täydellinen sielu), oman tahdon ja totuuden tahdon eroavaisuudet, sekä lopulta viimeisen tuomion kautta yritetään saada selvyys armon ja karman jatkuvaan pallotteluun. 

 

Ke 20.2. klo 18 Näkijäilta - Outi, oviraha 5 €Outi välittää viestejä rakkaudellisesta henkimaailmasta. Tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen. 

To 21.2. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 27.2. klo 18-19.30 Kirjasto auki - Enkelikorttitulkintaa, Virpi 5 €/15 min ja keskustelua kahvittelun lomassa.  Varaukset vain paikan päällä. Istuntojen tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen. 

To 28.2. klo 18-20 Luento: Tunnelukot, Maikku 8 €/10 €. 

Keräämme kehoomme tunnelukkoja kohdusta hautaan. Turvattomuus, väkivalta, hylkääminen, kiusaaminen, rakkaudettomuus, puhumattomat asiat ym. aiheuttavat chakroihimme tukoksia ja vaikeuttavat jokapäiväistä elämäämme. Kaikki negatiiviset tunteemme, joita emme uskalla kohdata, jäävät kehoomme kipuina ja voivat sairastuttaa meidät ennen pitkää. Kaikki ihmisessä olevat tukokset liittyvät chakroihin. Kun avaamme tunnelukot ja harjoittelemme anteeksiannon parantavaa voimaa, elinvoimamme lisääntyy ja olomme kevenee.

MAALISKUU 

Ke 6.3. klo 18 Yleisömeediotilaisuus, 8 €/10 €. Yhdistyksemme Mediaalisen jatkokurssin meedioharjoittelijat välittävät viestejä rakkaudellisesta henkimaailmasta. 

To 7.3. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 20.3. klo 18-20 Meediotilaisuus, 10 €/12 €, Marleena. Viestejä hyvästä henkimaailmasta. 

To 21.3. klo 18 Enkeli-ilta, Mirja. Ihanat enkelienergiat ovat läsnä. 

Ke 27.3. klo 18 Kirjasto auki - Näkijän yksityisistuntoja, Outi 5 €/15 min ja keskustelua kahvittelun lomassa.  Varaukset vain paikan päällä. Istuntojen tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen. 

To 28.3. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

HUHTIKUU 

To 4.4. klo 18-20 Meediotilaisuus - Anu Väisänen, 12 €/15 €. Anu on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta. 

Pe 5.4. Yksityisistuntoja, Anu Väisänen, 55 €/45 min. Ilmoittaudu sitovasti ennakkoon ma 11.3. klo 20-21 soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 040-1683881. Tämän jälkeen vapaiden paikkojen tiedustelu vain yhdistyksen sähköpostiin. 

La 6.4.- Su 7.4. klo 11-16 Workshop: Mediaalisia harjoituksia, Anu Väisänen, 70 €/90 €. Ilmoittaudu sitovasti ennakkoon ma 11.3. klo 20-21 soittamalla yhdistyksen puhelinnumeroon 040-1683881. Tämän jälkeen vapaiden paikkojen tiedustelu vain yhdistyksen sähköpostiin. 

 

Mediaalisten harjoitusten workshopissa saat oppia kuinka psyykkinen lukeminen ja henkimaailman 

kanssa työskentely eroavat toisistaan. Saat oppia eri selväaisteista, joita ovat: selvänäkö, selväkuulo, 

selvähaju, selvämaku, selvätunto ja selvätieto. Saat oppia eron subjektiivisen ja objektiivisen 

aistimisen välillä. Saat oppia omasta vastuustasi itsesi kehittämisessä ja toisten auttamisessa. 

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. En tee sinusta meediota yhden viikonlopun kurssilla, mutta autamme alkuun itsesi kehittämisessä. Kurssi sopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille. Tervetuloa mukaan! 

 

To 11.4. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 17.4. klo 18-19.30 Kirjasto auki -  Untuvikkojen pienistuntoja, 5 €/15 min. ja keskustelua kahvittelun lomassa. Varaukset vain paikan päällä. Istuntojen tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen. 

Ke 24.4. klo 18 Intuitiivisia harjoituksia, Airi ja Ilona. Vapaa pääsy. Harjoittelemme vastaanottamaan ajatuksia ja tuntemuksia avoimesti korkeammalta tietoisuutemme tasolta ilman rajoittavia uskomuksia ja odotuksia. 

To 25.4. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

TOUKOKUU 

Ke 8.5. klo 18-20 Meediotilaisuus, Jouko, 10 €/12 €. Jouko välittää meille viestejä pyyteettömän rakkauden tasolta henkimaailmasta. 

To 9.5. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan. 

Ke 15.5. klo 18-19 ÄänihealingMartin Hansen-Haug, 7 €/10 €. 

Su 19.5. klo 15 Kevätjuhla - Yhdistyksen oma väki esiintyy. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Tervetuloa!