Henkinen Kehitys Rovaniemi ry

Tilaisuudet pidetään Valonsalilla, Maakuntakatu 12, Rovaniemi, ellei toisin mainita.

Yhdistyksen tilaisuudet ovat kaikille täysi-ikäisille avoimia. Jos tilaisuus on maksullinen, siitä on maininta ohjelman yhteydessä (jos on kaksi hintaa, pienempi on jäsenhinta). Ovirahastuksessa kelpaa vain käteismaksu. Tulethan tilaisuuksiimme tuoksuitta ja hyvissä ajoin. Tervetuloa!  
 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että ohjelmaan ja osallistumismaksuihin saattaa tulla muutoksia. Tuoreimmat ohjelmatiedot ja muutokset ilmoitetaan sähköpostitiedotteilla ja facebook-sivullamme. Voit ilmoittautua postituslistalle jättämällä siitä meille viestin osoitteeseen valonsali@gmail.com. 

Meedioiden yksityisistuntoajat, ilmoittautumiset workshopeihin ja muihin ilmoitusta vaativiin tilaisuuksiin tehdään puhelimitse ennen tilaisuuden alkamista ilmoituksessa olevana ajankohtana numeroon 040-3290019. Ajat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muut tiedustelut vain sähköpostilla osoitteella valonsali@gmail.com.

 

Workshop- ja istuntomaksut tilillemme FI98 1134 3000 5006 20 maksetaan eräpäivään mennessä.

 

Peruutukset tulee tehdä puhelimitse arkisin klo 17-21, p. 040-3290019 tai sähköpostitse mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tekstiviesti ei kelpaa. Peruuttamattoman ajan maksusuoritusta emme palauta. Maksuviitenumeron saat ilmoittautumisen yhteydessä.

 

HUOM! Yhdistyksellä ei ole päivystävää puhelinta, vaan sähköposti on paras tapa ottaa yhteyttä milloin tahansa. Sähköpostit luetaan päivittäin ja vastataan kiireellisyyden mukaan mahdollisimman pian.

Ohjelma kevät 2019

MAALISKUU 


Ke 13.3. klo 18 Yleisömeediotilaisuus, 8 €/10 €. Yhdistyksemme Mediaalisen jatkokurssin meedioharjoittelijat välittävät viestejä rakkaudellisesta henkimaailmasta.

 

Ke 20.3. klo 18-20 Meediotilaisuus, 10 €/12 €, Marleena. PERUTTU sairastumisen vuoksi!

 

To 21.3. klo 18 Enkeli-ilta, Mirja. Ihanat enkelienergiat ovat läsnä.


Ke 27.3. klo 18 Kirjasto auki - Näkijän yksityisistuntoja, Outi 5 €/15 min ja keskustelua kahvittelun lomassa.  Varaukset vain paikan päällä. Istuntojen tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

To 28.3. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

HUHTIKUU To 4.4. klo 18-20 Meediotilaisuus - Anu Väisänen, 12 €/15 €. HUOM! Tilaisuus pidetään Lähteentien pirtillä (Lähteentie 1). Tulethan tilaisuuteen ajoissa, ovet suljetaan klo 17.50. Tulethan tilaisuuteen tuoksuitta! 

Anu on toiminut meediona yli 10 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.


Pe 5.4.-La 6.4. Yksityisistuntoja, Anu Väisänen LOPPUUNMYYTY! 

  

La 6.4. klo 10-16 Workshop: Mediaalisia harjoituksia, Anu Väisänen, 45 €/55 €. Vielä paikkoja jäljellä! Ilmoittaudu sitovasti ennakkoon yhdistyksen sähköpostiin valonsali@gmail.com 

 

Mediaalisten harjoitusten workshopissa saat oppia kuinka psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan. 
Saat oppia eri selväaisteista, joita ovat: selvänäkö, selväkuulo, selvähaju, selvämaku, selvätunto ja selvätieto. Saat oppia eron subjektiivisen ja objektiivisen aistimisen välillä. Saat oppia omasta vastuustasi itsesi kehittämisessä ja toisten auttamisessa. 

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. En tee sinusta meediota yhden viikonlopun kurssilla, mutta autamme alkuun itsesi kehittämisessä. Kurssi sopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille. Tervetuloa mukaan! 

 

To 11.4. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

 

Ke 17.4. klo 18-19.30 Kirjasto auki -  Untuvikkojen pienistuntoja, 5 €/15 min. ja keskustelua kahvittelun lomassa. Varaukset vain paikan päällä. Istuntojen tuotto menee lyhentämättömänä yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

 

Ke 24.4. klo 18 Intuitiivisia harjoituksia, Airi ja Ilona. Vapaa pääsy. Harjoittelemme vastaanottamaan ajatuksia ja tuntemuksia avoimesti korkeammalta tietoisuutemme tasolta ilman rajoittavia uskomuksia ja odotuksia.

 

To 25.4. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

TOUKOKUU 


Ke 8.5. klo 18-20 Meediotilaisuus, Jouko, 10 €/12 €. Jouko välittää meille viestejä pyyteettömän rakkauden tasolta henkimaailmasta.

 

To 9.5. klo 18 Yleisöparannus, tule sellaisena kuin olet pyyteettömän rakkauden parantavaan energiaan.

 

Ke 15.5. klo 18-19 ÄänihealingMartin Hansen-Haug, 7 €/10 €.

 

Su 19.5. klo 15 Kevätjuhla - Yhdistyksen oma väki esiintyy. Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Tervetuloa!

KESÄKUU 

 

La 8.6. klo 18-20 Näkijäilta, Outi, 10 €/12 €. Rakkaudellisia viestejä mentaaliselta tasolta. 
 

Su 9.6. Kesäkirppis Valonsalilla. Tarkempi aikataulu varmistuu myöhemmin. Otetaan vastaan myytäväksi sopivaa tavaraa, vaatetta ja leivonnaisia yms. Yhteydenotot valonsali@gmail.com. Tuotto lyhentämättömänä yhdistyksen kuluja kattamaan.