Suomen Spiritualistinen Seura ry

KEVÄTKAUDEN OHJELMA 2020

Sähköposti-ilmoittautumisia kursseille otetaan vastaan ohjelman ilmestyttyä, niihin vastataan päivystyksen alettua ke 15.1.2020 alkaen. Päivystys päättyy ke 27.05.2020.

Tilaisuudet pidetään seuran Sinisessä salissa Karjalankatu 2 A, 2.krs, 00520 Helsinki, Alppitalo ellei toisin mainita. Ilmoittautuminen päivystysaikana ke klo 16 - 18 puhelimitse: 044 770 0695 (älä jätä viestiä) tai sähköpostilla: lähetä viesti osoitteeseen hesaspiri@gmail.com ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi, päivämäärä ja oletko jäsen. Sähköposti-ilmoittautumiset käsitellään päivystysaikana keskiviikkoisin sekä lisäksi maanantaisin ja torstaisin, jolloin saat myös vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Ilmoittautuminen ja maksu viimeistään mainittuna päivänä joko seuran tilille Nordea FI77 1200 3000 0439 01 tai käteisellä/pankki-/luottokortilla päivystykseen. Maksaessasi pankkiin kirjoita viestikenttään tilaisuuden nimi ja päivämäärä sekä oma nimesi, jos se on eri kuin maksajan nimi. Kuitti suoritetusta maksusta esitetään ennen tilaisuuden/yksityisistunnon/kurssin alkua. Ilmoittautuminen vain tilaisuuksiin, joissa se on erikseen mainittu. Tilaisuudet, joissa ei ole mainittu hintaa, ovat maksuttomia.

HUOM! Päivystyksestä voi kysyä vapaaksi jääneitä paikkoja ilmoittautumisajan päätyttyä.
Tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä anna sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun tarpeen tullen nopeasti yhteyttä.

VALONVÄLITYSTÄ MAANANTAISIN KLO 21.00

Tule mukaan välittämään valon energiaa maapallon puhdistumiselle, koronan väistymiselle!

Seuramme henkiparantajat välittävät maanantaisin klo 21.00 noin 15 minuutin ajan maapallolle ja kaikille maan asukkaille valon energiaa. Liity mukaan itsellesi sopivassa paikassa.

Valo tulee universaalisen maailmankaikkeuden rakkaudesta, samoista lähteistä kuin rukouksen voima. Tämä hohtavan kirkas valo, valo itsessään, siinä on kaikki, se suojaus, se puhtaus, se rakkaus, se parantava energia.

Istahda hetkeksi, luo mieleesi hiljentymisen tila, suuntaa ajatuksesi taivaallisen rakkauden vastaanottajaksi. Sinun ei tarvitse pinnistää, riittää kun olet puhdas kanava, taivaallisen valon välittäjä.

Pyydän nyt jo meidän kaikkien oppaat mukaamme; he tietävät pyynnön ja ohjaavat kauttasi valon energiaa suojaamaan maapalloa ja maan asukkaita koronalta sekä ohjaavat koronaa väistymään maapallolta tai pienentymään olemattomiin.

 

Suurella kiitollisuudella seuran puolesta

Marja Altonen

henkiparannuskurssien ohjaaja

KESÄKUU

Ti 9.6. klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa. Maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua.

HEINÄKUU

Ti 7.7. klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa. Maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua.

Liity jäseneksi!