Suomen Spiritualistinen Seura ry

Syyskauden ohjelma 2017

Päivystyksen alkaessa ke 16.8.2017 voit ilmoittautua syksyn tilaisuuksiin.

Tilaisuudet pidetään seuran Sinisessä salissa Karjalankatu 2 A 2.krs. 00520 Helsinki, Alppitalo ellei toisin mainita.
Ilmoittautuminen päivystysaikana ke klo 16 - 18 joko Sinisellä salilla, puhelimitse: 044 7700695 (älä jätä viestiä) tai sähköpostilla: lähetä viesti osoitteeseen
hesaspiri@gmail.com ja ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi, päivämäärä ja oletko jäsen. Sähköposti-ilmoittautumiset käsitellään päivystysaikana keskiviikkoisin sekä lisäksi maanantaisin ja torstaisin, jolloin saat myös vahvistuksen ilmoittautumisestasi. 

Ilmoittautuminen ja maksu viimeistään mainittuna päivänä joko seuran tilille Nordea FI77 1200 3000 0439 01
tai käteisellä/pankki-/luottokortilla päivystykseen. Maksaessasi pankkiin kirjoita viestikenttään tilaisuuden nimi ja päivämäärä sekä oma nimesi, jos se on eri kuin maksajan nimi. Kuitti suoritetusta maksusta esitetään ennen tilaisuuden/yksityisistunnon/kurssin alkua. Ilmoittautuminen vain tilaisuuksiin, joissa se on erikseen mainittu. Tilaisuudet, joissa ei ole mainittu hintaa, ovat maksuttomia. 

HUOM! Päivystyksestä voi kysyä vapaaksi jääneitä paikkoja ilmoittautumisajan päätyttyä.

Liity jäseneksi!
Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, alennuksia tilaisuuksistamme/kursseistamme sekä lainausoikeuden kirjastoomme. Vuosijäsenmaksu on 30 €, loppuvuoden jäsenmaksu on 15 €, johon sisältyy kaksi jäsenlehteä.
Jäsenmaksulomakkeen voit tulostaa 
www.henkinenkehitys.fi/yhteystiedot/suomen-spiritualistinen-seura-ry tai pyytää, että lähetämme sen.

JOULUKUU

Su 3.12. klo 16.00 - 18.00 Meediotilaisuus, Irene Nadén ja Ritva Nuotio, Balderin Sali, Aleksanterinkatu 12, ovet suljetaan klo 15.45. Lippuja ovelta 18 €/22 €.

To 7.12. klo 18.00 - 20.00 Lean ilta hiljaisuudessa, Lea Halla-aho, maksuton.

Su 10.12. klo 14.00 - 17.00 Joulujuhla jäsenille

Ti 12.12. klo 13.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa.

Ke 13.12. klo 16.00-18.00 Vuoden viimeinen päivystys

Toistuvat tilaisuudet

Henkiparannus eli healing

Henkiparannustilaisuuksiin voi tulla vapaasti hoidettavaksi. Hoitajina toimivat seuran valmentamat henkiparantajat. Parannuksessa käytetään henkimaailmasta tulevaa energiaa, joka kanavoituu henkiparantajan käsien kautta. Henkiparantaja toimii spiritualismin filosofian ja opetuksen mukaisesti jumalallisen parantavan voiman kanavana. Ihmisenä hänellä on rakkautta ja myötätuntoa lähimmäisiään kohtaan. Hoidettavaksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki apua tarvitsevat. Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.

Avoin kehityspiiri

Kehityspiirin toiminta tutuksi kaikille! Avoin piiri-ilta, joka tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja harjoitteluun rakastavan henkimaailman seurassa kokeneen meedion ohjauksessa. Annamme henkimaailmalle mahdollisuuden ilmentää itseään ja Jumalan rakkautta yhteisesti luomassamme ilmapiirissä.

Herkkyysharjoituksia

Oletko kiinnostunut kehittämään henkistä herkkyyttäsi ja psyykkisiä kykyjäsi? Kaikille avoimissa harjoitteluilloissa keskustelemme ja teemme harjoituksia, jotka tukevat omien intuitiivisten kykyjen käyttöön ottamista. Maksuton.

Mediaalisia harjoituksia

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana mediaalisia kykyjä, joita voi harjoittelemalla edelleen kehittää. Omaksuttuasi perustiedot voit psyykkisten harjoitusten jälkeen syventää yhteyttäsi henkimaailmaan kokeneen ohjaajan opastuksella.

Meediotilaisuus

Meediotilaisuuksissa meedio välittää valoisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisiltamme ja tuttaviltamme, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu meille kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja mielen virkistykseksi ja usein mukana on myös huumoria.

Yksityisistunto

Yksityisistunnoissa meedio välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisiltamme ja tuttaviltamme, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu meille kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja mielen virkistykseksi ja usein mukana on myös huumoria. Ennakkoilmoittautuminen ja maksu etukäteen.

Pienmeediotilaisuus

Pienmeediotilaisuudessa osallistujamäärä on rajattu kahdeksaan. Ennakkoilmoittautuminen ja maksu etukäteen.