Suomen Spiritualistinen Seura ry

KEVÄTOHJELMA 2022 

Sähköposti-ilmoittautumisia kursseille otetaan vastaan ohjelman ilmestyttyä, niihin vastataan päivystyksen alettua ke 12.1.2022 alkaen. Päivystys päättyy ke 18.5.2022. 

Tilaisuudet pidetään seuran Sinisessä salissa Karjalankatu 2 A, 2.krs, 00520 Helsinki, Alppitalo, ellei toisin mainita. Ilmoittautuminen päivystysaikana ke klo 16 - 18 puhelimitse: 044 770 0695 (älä jätä viestiä) tai sähköpostilla: lähetä viesti osoitteeseen hesaspiri@gmail.com ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi, päivämäärä ja oletko jäsen.Sähköposti-ilmoittautumiset käsitellään maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, jolloin saat myös vahvistuksen ilmoittautumisestasi. 

Ilmoittautuminen ja maksu viimeistään mainittuna päivänä seuran tilille Nordea FI77 1200 3000 0439 01 tai käteisellä päivystykseen. Maksaessasi pankkiin kirjoita viestikenttään tilaisuuden nimi ja päivämäärä sekä oma nimesi, jos se on eri kuin +maksajan nimi. Kuitti suoritetusta maksusta esitetään ennen tilaisuuden/yksityisistunnon/kurssin alkua. Ilmoittautuminen vain tilaisuuksiin, joissa se on erikseen mainittu. Tilaisuudet, joissa ei ole mainittu hintaa, ovat maksuttomia. HUOM! Päivystyksestä voi kysyä vapaaksi jääneitä paikkoja ilmoittautumisajan päätyttyä. Tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä anna sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun tarpeen tullen nopeasti yhteyttä. 

Liity jäseneksi! Jäsenemme saavat jäsenlehden, alennuksia tilaisuuksistamme/kursseistamme sekä lainausoikeuden kirjastoomme. Vuosijäsenmaksu on 30 €. Loppuvuoden jäsenmaksu on 15 €. Jäsenhakemuslomakkeen voit tulostaa nettisivuiltamme www.henkinenkehitys.fi/yhteystiedot/suomen-spiritualistinen-seura-ry tai pyytää, että lähetämme sen. Jäsenmaksusta tulee aina erillinen lasku. 

Sähköpostijakelulistallemme liittymällä saat tulevista tapahtumista informoivan kuukausitiedotteen lisäksi myös pikatiedotteita ohjelman muutoksista. Jakelulistalle voit liittyä lähettämällä meille pyynnön sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen Sinisellä salilla. Seuraa tapahtumatiedotteita myös Facebookissa. 

Kevään Zoom ohjelmista ilmoitamme sähköpostitse kuukausi tiedotteissa.

Liity jäseneksi!

Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, alennuksia tilaisuuksistamme/kursseistamme sekä lainausoikeuden kirjastoomme. Vuosijäsenmaksu on 30 €. Loppuvuoden jäsenmaksu on 15 €, johon sisältyy kaksi jäsenlehteä.  Jäsenmaksusta tulee aina erillinen lasku.

Jäsenhakemuslomakkeen voit tulostaa nettisivuiltamme www.henkinenkehitys.fi/yhteystiedot/suomen-spiritualistinen-seura-ry tai pyytää, että lähetämme sen.
Liity sähköpostijakelulistallemme, saat tulevista tapahtumista informoivan kuukausitiedotteen lisäksi myös pikatiedotteita ohjelman muutoksista. Jakelulistalle voit liittyä lähettämällä meille pyynnön sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen Sinisellä salilla. Seuraa tapahtumatiedotteita myös Facebookissa.

Henkiparannuksessa on kyse suuremmasta, äärettömän suuresta, maailman kaikkeuden, Jumalallisen rakkauden parantavan energian välittämisestä, sitä tarvitseville. Olla kanava, puhdas kanava, parannusvoimille, siinä ei tarvitse pinnistää, riittää kun on puhdas kanava.

Parannusmeditaatio: Tunne kuinka sisäänhengitys tuo mukanaan rauhallisen mielen, uloshengitys vie mennessään kehon jännitykset ja huolet. Tunne kuinka täydellinen rentoutuminen tuntuu vähitellen päälaelta varpaisiin asti. Olosi on rauhallinen, ajatuksesi hiljenevät.

Seisot kukkaniityllä, siellä on paljon erilaisia hyvin kauniita kukkia ja niistä nousee energia, kuin puuromainen energia, keltaisesta kukasta kaunis keltainen energia, punaisesta punainen, valkoisesta valkoinen. Ja sitten sinulle näytetään toinen kukkamaa, siellä on vain kukkien varsia ja nekin ovat kuin kastelematon kuivuuden kokenut kukkamaa. Se on sellainen, ettei se kasva mitään. Saamme siihen voiman ajattelemalla hyvää, katso hyvään ja pysy siinä, katso hyvään kukkamaahan ja kuin mielessäsi istutat sieltä kuivuneehen maahan kukkia, näin kuivunut kukkamaa alkaa kasvamaan, siitä tulee kaunis energinen kukkamaa, voimaa antava. Sinun on lupa levähtää, istahdat vierellä olevalle puiselle penkille ja tunnet siinä kuinka maailmankaikkeuden parantava energia laskeutuu ympärillesi, tuoden sinulle uskoa toivoa voimaa rakkautta, olet kuin yhtä valon kanssa, sinua hoidetaan. - - - Kiitämme tästä rauhallisesta hetkestä, hitaasti palaamme omaan fyysiseen kehoomme ja avaamme silmämme uuteen hetkeen. 

"Pidä itsestäsi hyvää huolta, ole hyvänä jokaiselle ja jokaiselle teollesi. Ole valo kuin aurinko, ole levähdys heille jotka tarvitsevat apuasi."TOUKOKUU 

Su 15.5. Klo 10.00 - 18.00 Mediaalinen peruskurssi 10/10 Irene Nadén ja Ritva Nuotio/Pia Österberg 

Ke 18.5. Klo 16.00 - 18.00 Päivystys päättyy 

La 21.5. Klo 11.00 - 16.30 Henkisen tietouden kurssi 6/6, Ritva Nuotio ja Pia Österberg, ohj.harj. Marja Altonen 

Su 22.5. Klo 12.00 - 13.30 jatkuen klo 14.00 - 15.30 Spiritualistisen Filosofian kurssi ja Spiritualistisen Filosofian syventävä kurssi, Tea Holm, LIsätietoja ohjelman lopussa ja Kurssit sivuilla. 

Ti 24.5. Klo 16.30 - 20.45 Yksityisistuntoja, Tuula Jukola-Nuorteva. 30 min/60 €. Ilm. ja maksu ke 18.5. mennessä. 


KESÄ 

Ti 7.6. Klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua. 

Ti 5.7. Klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua. 

Ti 2.8. Klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua.

SYKSYLLÄ 2021 ALKANEET KURSSIT

MEDIAALINEN PERUSKURSSI - jatkuu syksyltä, kurssi täynnä. 

Ohjaajina kurssilla toimivat Irene Nadén ja Ritva Nuotio/Pia Österberg.Muut kurssipäivät ovat la 4.12.2021, la 8.1.2022, la 29.1.2022, la 19.2.2022, la 5.3.2022, la 9.4.2022, la 14.5.2022 ja su 15.5.2022. klo 10 - 18. Kurssin kesto on 80 tuntia. Kurssin tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen, mediaalisuuden tunnistaminen ja kehittäminen, omiin henkisiin lahjoihin tutustuminen ja niiden kehittäminen ryhmässä. Lisätavoitteena on oman erityisalueen löytäminen. Kurssiin kuuluu yksilö-, pari ja ryhmätyöskentelyä sekä kotitehtäviä. Kurssista annetaan osallistumistodistus. 

Pääsyvaatimukset Voit hakea kurssille, jos olet jonkin spiritualistisen seuran jäsen, suorittanut Henkisen tietouden kurssin sekä mahdollisuuksien mukaan ollut kehityspiirissä mukana. Kurssi toteutuu, mikäli hakuehdot täyttäviä hakijoita on riittävästi (12-16 henkilöä). 

Osallistumismaksu on 80 €/päivä, joka maksetaan ennen kurssipäivää. Maksuun sisältyy ohjaus (kaksi ohjaajaa läsnä jokaisella kerralla), kurssimateriaali sekä kahvi/tee. Otathan maksukuitin mukaan. Kurssipäivä maksetaan, vaikka olisit estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään.

TURVALLISUUDESTA

Seuraamme koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista  Facebook-sivuillamme ja henkinenkehitys.fi-sivuilla.

Huolehdimme tilaisuuksissamme istumapaikkojen turvaväleistä sekä käsidesin saatavuudesta. Ota halutessasi oma kasvomaski mukaasi. Muistathan turvavälit myös lipunmyynnissä ja mahdollisissa jonotustilanteissa.

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuksiimme terveinä muut osallistujat huomioon ottaen!

Toistuvat tilaisuudet

Henkiparannus eli healing 

Henkiparannustilaisuuksiin voi tulla vapaasti hoidettavaksi. Hoitajina toimivat seuran valmentamat henkiparantajat. Parannuksessa käytetään henkimaailmasta tulevaa energiaa, joka kanavoituu henkiparantajan käsien kautta. Henkiparantaja toimii spiritualismin filosofian ja opetuksen mukaisesti jumalallisen parantavan voiman kanavana. Ihmisenä hänellä on rakkautta ja myötätuntoa lähimmäisiään kohtaan. Hoidettavaksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki apua tarvitsevat. Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton. 

Parannuspiiri Henkiparannuskurssin kävijöille 

Parannuspiiri kokoontuu 2 - 4 kertaa vuodessa. Maksuton. 

Herkkyysharjoituksia 

Oletko kiinnostunut kehittämään henkistä herkkyyttäsi ja psyykkisiä kykyjäsi? Kaikille avoimissa harjoitteluilloissa keskustelemme ja teemme harjoituksia, jotka tukevat omien intuitiivisten kykyjen käyttöön ottamista. Maksuton. 

Mediaalisia harjoituksia 

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana mediaalisia kykyjä, joita voi harjoittelemalla edelleen kehittää. Omaksuttuasi perustiedot voit psyykkisten harjoitusten jälkeen syventää yhteyttäsi henkimaailmaan kokeneen ohjaajan opastuksella. 

Meediotilaisuus 

Meediotilaisuuksissa meedio välittää valoisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisiltamme ja tuttaviltamme, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu meille kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja mielen virkistykseksi ja usein mukana on myös huumoria. 

Yksityisistunto

Yksityisistunnoissa meedio välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisiltamme ja tuttaviltamme, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu meille kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja mielen virkistykseksi ja usein mukana on myös huumoria. Ennakko-ilmoittautuminen ja maksu etukäteen. 

Pienmeediotilaisuus 

Pienmeediotilaisuudessa osallistujamäärä on rajattu kahdeksaan. Ennakko-ilmoittautuminen ja maksu etukäteen. 

Kirjallisuuspiiri 

Kerran kuukaudessa kokoontuvassa kirjallisuuspiirissä keskustellaan henkisestä ja omaan henkiseen kasvuun vaikuttaneesta kirjallisuudesta - niin proosasta, runoista kuin tietokirjallisuudestakin mm. teoksista näytteitä lukemalla. Kirjallisuuspiiriin voi osallistua säännöllisesti tai vain satunnaisesti. Tutustumme jokaisella piirikerralla myös osallistujille tuntemattomaan kirjallisuuteen käyttämällä hyväksi seuran laadukasta kirjastoa. Tervetuloa mukaan iloiseen ja avartavaan ryhmään! Maksuton.