Suomen Spiritualistinen Seura ry

KEVÄTKAUDEN OHJELMA 2021

Tilaisuudet pidetään seuran Sinisessä salissa Karjalankatu 2 A, 2.krs, 00520 Helsinki, Alppitalo, ellei toisin mainita. Ilmoittautuminen päivystysaikana ke klo 16 - 18 puhelimitse: 044 770 0695 (älä jätä viestiä) tai sähköpostilla: lähetä viesti osoitteeseen hesaspiri@gmail.com ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi, päivämäärä ja oletko jäsen. Sähköposti-ilmoittautumiset käsitellään päivystysaikana keskiviikkoisin sekä lisäksi maanantaisin ja torstaisin, jolloin saat myös vahvistuksen ilmoittautumisestasi.

Ilmoittautuminen ja maksu viimeistään mainittuna päivänä joko seuran tilille Nordea FI77 1200 3000 0439 01 tai käteisellä/pankki-/luottokortilla päivystykseen. Maksaessasi pankkiin kirjoita viestikenttään tilaisuuden nimi ja päivämäärä sekä oma nimesi, jos se on eri kuin maksajan nimi. Kuitti suoritetusta maksusta esitetään ennen tilaisuuden/yksityisistunnon/kurssin alkua. Ilmoittautuminen vain tilaisuuksiin, joissa se on erikseen mainittu. Tilaisuudet, joissa ei ole mainittu hintaa, ovat maksuttomia.

HUOM! Päivystyksestä voi kysyä vapaaksi jääneitä paikkoja ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä anna sekä sähköpostiosoitteesi että puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun tarpeen tullen nopeasti yhteyttä.


Liity jäseneksi!

Jäsenemme saavat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden, alennuksia tilaisuuksistamme/kursseistamme sekä lainausoikeuden kirjastoomme. Uudet jäsenet saavat lisäksi tervetuliaislahjakortin, joka oikeuttaa yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn vapaavalintaiseen luento- tai yleisömeediotilaisuuteen Sinisellä salilla. Vuosijäsenmaksu on 30 €. Loppuvuoden jäsenmaksu on 15 €, johon sisältyy kaksi jäsenlehteä.  Jäsenmaksusta tulee aina erillinen lasku.

Jäsenhakemuslomakkeen voit tulostaa nettisivuiltamme www.henkinenkehitys.fi/yhteystiedot/suomen-spiritualistinen-seura-ry tai pyytää, että lähetämme sen.
Liity sähköpostijakelulistallemme, saat tulevista tapahtumista informoivan kuukausitiedotteen lisäksi myös pikatiedotteita ohjelman muutoksista. Jakelulistalle voit liittyä lähettämällä meille pyynnön sähköpostitse tai täyttämällä lomakkeen Sinisellä salilla. Seuraa tapahtumatiedotteita myös Facebookissa.

 Parannusmeditaatio

 Kun sinulla on sopiva hetki istahda itsellesi mukavassa paikassa, 

 voit myös levähtää sängyssä ja laskeudu hetkeen itsesi kanssa.

 

 Hengittele hitaasti sisään ja hitaasti ulos, anna mietteitten 

 ja ajatusten mennä. Ei ole kiire, hengittele rauhallisesti.

 Anna täydellisen levon ja rentoutuneen tunteen tulla itseesi.

 Avaudu vastaanottamaan Universaalisen rakkauden parantava energia.


 Olet tähtikirkkaan, sinisen taivaan alla. On lämmin ja rauhaisa ilta.

 Taivaalta laskeutuu luoksesi kirkas valo, se on kuin säteilevä helminauha, 

 ympäröiden sinut. Hohtavan valkoiset energiat puhdistavat sielusi,

 mielesi, tunteesi ja kehosi. 

 Mitä tahansa apua tarvitset, ole avoin ja vastaanottavainen. 

 Vietä hetki tässä rakkauden parantavassa energiassa...


 Valo ympärilläsi alkaa nousta ylös, se nousee kunnes se on suuri vilkkuva 

 tähti tähtien joukossa. 

 Luo vielä silmäys ylös, ota yksi tähti sydämeesi voimaksi, tien näyttäjäksi.


 Tunne itsessäsi se kauneus, puhu aina itsestäsi kauniisti, 

 alitajuntasi kuulee sen, ja säilyttää kauneutesi.

  

Rakkaudella Marja


HEINÄKUU

Ti 6.7. Klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua.

Ti 3.8. Klo 18.00 Henkiparannustilaisuus. Tervetuloa vastaanottamaan rakkauden parantavaa energiaa, maksuton. Tulethan ajoissa ennen tilaisuuden alkua.

LOKAKUU

Henkiparannuksen Syventäväkurssi Helsingissä 2021


Kurssipäivät ovat lauantaina 2.10.21 ja 17.10.21 klo 11-15 yhteensä 8 tuntia.

Ohjaaja Marja Altonen ja Hanna Harilainen

Henkiparannukseen valmistautumiseen kuuluu rentoutuminen, hiljentyminen ja rukous/taivaan isän valon pyytäminen, joka antaa parannusenergian välittäjälle suojauksen ja nostaa hänen tietoisuutensa yhä ylemmäs henkisille tasoille.

Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat:

Ihmisen neljä ulottuvuutta

Ihmisen energiakenttä

Haraulottuvuus

Uudestisyntymisilmiö saman elämän aikana

Ydintähtiulottuvuus 

Hara- ja ydintähtiharjoitukset

Ajatuksen voima  

Transsista, mitä transsi on

Osallistuminen edellyttää suoritettua Henkiparannuskurssia sekä jonkin Spiritualistisen seuran jäsenyyttä. 

Ilmoittautuminen Ke 22.9.2021 mennessä sähköpostilla marja.altonen@golface.fi ilmoita nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet.

Osallistumismaksu on 60€  maksu Ke 22.9.2021 mennessä, Suomen Spiritualistinen seura ry:n tilille Nordea FI77 1200 3000 0439 01 Maksuun sisältyy kurssilaisille oma materiaali ja kahvi/tee. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Lisätietoja Marja Altonen/040 8461209

Lämpimästi tervetuloa!


MEDIAALINEN PERUSKURSSI  - Aloitus marraskuussa 2021


Ohjaajina kurssilla toimivat Irene Nadén ja Ritva Nuotio/Pia Österberg.

Mediaalinen peruskurssi on siirretty alkavaksi viikonloppuna la 20. - su 21. marraskuuta 2021.

Muut kurssipäivät ovat la 4.12.2021, la 8.1.2022, la 29.1.2022, la 19.2.2022, la 5.3.2022, la 9.4.2022, la 14.5.2022 ja su 15.5.2022. klo 10 - 18. Kurssin kesto on 80 tuntia.

Kurssin tavoitteena on itsetuntemuksen lisääminen, mediaalisuuden tunnistaminen ja kehittäminen, omiin henkisiin lahjoihin tutustuminen ja niiden kehittäminen ryhmässä. Lisätavoitteena on oman erityisalueen löytäminen. Kurssiin kuuluu yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä kotitehtäviä. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Pääsyvaatimukset Voit hakea kurssille, jos olet jonkin spiritualistisen seuran jäsen, suorittanut Henkisen tietouden kurssin sekä mahdollisuuksien mukaan ollut kehityspiirissä mukana. Kurssi toteutuu, mikäli hakuehdot täyttäviä hakijoita on riittävästi (12-16 henkilöä).

Osallistumismaksu on 80 €/päivä, joka maksetaan ennen kurssipäivää. Maksuun sisältyy ohjaus (kaksi ohjaajaa läsnä jokaisella kerralla), kurssimateriaali sekä kahvi/tee. Otathan maksukuitin mukaan. Kurssipäivä maksetaan, vaikka olisit estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään.

Ilmoittautuminen 

Palauta hakemus la 30.10.2021 mennessä joko sähköpostitse hesaspiri@gmail.com tai kirjeitse osoitteeseen: Suomen Spiritualistinen seura ry, Karjalankatu 2A, 2. krs, 00520 Helsinki. Merkitsethän kuoreen tai viestin aiheeksi 'Hakemus MPK 2021'. Ohjaajat suorittavat osallistujavalinnan. Hakulomakkeen löydät täältä. Voit myös pyytää hakulomakkeen sähköpostilla hesaspiri@gmail.com tai noutaa päivystysaikana Siniseltä salilta. Saat kirjallisen vahvistuksen osallistumisestasi sähköpostiin viimeistään ti 9.11.2021.


VALONVÄLITYSTÄ MAANANTAISIN KLO 21.00

Tule mukaan välittämään valon energiaa maapallon puhdistumiselle, koronan väistymiselle!

Seuramme henkiparantajat välittävät maanantaisin klo 21.00 noin 15 minuutin ajan maapallolle ja kaikille maan asukkaille valon energiaa. Liity mukaan itsellesi sopivassa paikassa.

Valo tulee universaalisen maailmankaikkeuden rakkaudesta, samoista lähteistä kuin rukouksen voima. Tämä hohtavan kirkas valo, valo itsessään, siinä on kaikki, se suojaus, se puhtaus, se rakkaus, se parantava energia.

Istahda hetkeksi, luo mieleesi hiljentymisen tila, suuntaa ajatuksesi taivaallisen rakkauden vastaanottajaksi. Sinun ei tarvitse pinnistää, riittää kun olet puhdas kanava, taivaallisen valon välittäjä.

Pyydän nyt jo meidän kaikkien oppaat mukaamme; he tietävät pyynnön ja ohjaavat kauttasi valon energiaa suojaamaan maapalloa ja maan asukkaita koronalta sekä ohjaavat koronaa väistymään maapallolta tai pienentymään olemattomiin.

 

Suurella kiitollisuudella seuran puolesta

Marja Altonen

henkiparannuskurssien ohjaaja

TURVALLISUUDESTA

Seuraamme koronatilannetta ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista  Facebook-sivuillamme ja henkinenkehitys.fi-sivuilla.

Huolehdimme tilaisuuksissamme istumapaikkojen turvaväleistä sekä käsidesin saatavuudesta. Ota halutessasi oma kasvomaski mukaasi. Muistathan turvavälit myös lipunmyynnissä ja mahdollisissa jonotustilanteissa.

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuksiimme terveinä muut osallistujat huomioon ottaen!

Toistuvat tilaisuudet

Henkiparannus eli healing

Henkiparannustilaisuuksiin voi tulla vapaasti hoidettavaksi. Hoitajina toimivat seuran valmentamat henkiparantajat. Parannuksessa käytetään henkimaailmasta tulevaa energiaa, joka kanavoituu henkiparantajan käsien kautta. Henkiparantaja toimii spiritualismin filosofian ja opetuksen mukaisesti jumalallisen parantavan voiman kanavana. Ihmisenä hänellä on rakkautta ja myötätuntoa lähimmäisiään kohtaan. Hoidettavaksi ovat lämpimästi tervetulleita kaikki apua tarvitsevat. Ei ennakkoilmoittautumista. Maksuton.

Avoin kehityspiiri 

Kehityspiirin toiminta tutuksi kaikille! Avoin piiri-ilta, joka tarjoaa mahdollisuuden hiljentymiseen ja harjoitteluun rakastavan henkimaailman seurassa kokeneen meedion ohjauksessa. Annamme henkimaailmalle mahdollisuuden ilmentää itseään ja Jumalan rakkautta yhteisesti luomassamme ilmapiirissä. Maksuton.

Parannuspiiri Henkiparannuskurssin kävijöille

Parannuspiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Maksuton.

Herkkyysharjoituksia

Oletko kiinnostunut kehittämään henkistä herkkyyttäsi ja psyykkisiä kykyjäsi? Kaikille avoimissa harjoitteluilloissa keskustelemme ja teemme harjoituksia, jotka tukevat omien intuitiivisten kykyjen käyttöön ottamista. Maksuton.

Mediaalisia harjoituksia

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana mediaalisia kykyjä, joita voi harjoittelemalla edelleen kehittää. Omaksuttuasi perustiedot voit psyykkisten harjoitusten jälkeen syventää yhteyttäsi henkimaailmaan kokeneen ohjaajan opastuksella.

Meediotilaisuus

Meediotilaisuuksissa meedio välittää valoisia viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisiltamme ja tuttaviltamme, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu meille kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja mielen virkistykseksi ja usein mukana on myös huumoria. 

Yksityisistunto

Yksityisistunnoissa meedio välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisiltamme ja tuttaviltamme, joskus muiltakin. Viestit on tarkoitettu meille kannustukseksi, lohdutukseksi, opastukseksi ja mielen virkistykseksi ja usein mukana on myös huumoria. Ennakkoilmoittautuminen ja maksu etukäteen.

Kirjallisuuspiiri

Kerran kuukaudessa kokoontuvassa kirjallisuuspiirissä keskustellaan henkisestä ja omaan henkiseen kasvuun vaikuttaneesta kirjallisuudesta - niin proosasta, runoista kuin tietokirjallisuudestakin mm. teoksista näytteitä lukemalla. Kirjallisuuspiiriin voi osallistua säännöllisesti tai vain satunnaisesti. Tutustumme jokaisella piirikerralla myös osallistujille tuntemattomaan kirjallisuuteen käyttämällä hyväksi seuran laadukasta kirjastoa. Tervetuloa mukaan iloiseen ja avartavaan ryhmään! Maksuton.