Ohjeita meediotilaisuuteen osallistujalle

Meediotilaisuuteen tarvitaan kolme osapuolta: henkimaailma, meedio ja läsnä oleva yleisö. Jotta tilaisuus on mahdollisimman onnistunut ja harmoninen, on syytä ottaa huomioon seuraavat seikat ja ohjeet.

Tule tilaisuuteen ajoissa. Pieni hiljentyminen, rauhoittuminen on paikallaan myös sinulle. Myöhästyneenä et voi saapua paikalle, sillä ovet suljetaan täsmällisesti, jotta meediolle taataan työrauha.

Tule tilaisuuteen avoimin mielin. Älä odota yhteydenottoa tietyltä henkimaailmaan siirtyneeltä läheiseltäsi, sillä niin voit estää muiden tulon.

Sulje puhelimesi. Tästä yleensä muistutetaan vielä tilaisuuden alussa. Jotta viestien välitys tapahtuisi mahdollisimman häiriöttömässä tilassa, pelkkä äänettömäksi laittaminen ei riitä. Kiitos, että huolehdit näin omalta osaltasi tilaisuuden onnistumisesta.

Meedion kautta henkimaailma ei ruodi julkisesti yksityistä elämääsi, ja saatatkin saada viestiä joskus myös symboliikan avulla, jonka vain sinä ymmärrät.  Henkimaailma ei puutu elämääsi, vaan olet itse vastuussa elämästäsi ja valinnoistasi. Voit kuitenkin saada lohtua ja ohjausta suurella rakkaudella.

Koska aika on rajallinen tilaisuuksissa, kesto on yleensä noin 1 ½ tuntia, kaikille meedio ei valitettavasti ehdi välittää henkilökohtaista viestiä. On hyvä kuitenkin tiedostaa, että myös muille tulevia viestejä kannattaa kuunnella, sillä usein niissä on sanomaa kaikille läsnäolijoille. Paikalla on paljon henkimaailman edustajia, vaikka kaikki heistä eivät saakaan omaa vuoroaan. Henkimaailmassa on oma järjestyksensä. Meedio eikä yleisö voi valita tulijoita.

Meedioilla on erilaisia työskentelytapoja, joista he kertovat itse yleensä tilaisuuden alussa lyhyesti. Meedio pyytää aina luvan, saako välittää viestin henkimaailmasta sinulle.

Vastaa meediolle riittävän kovalla, kuuluvalla äänellä, sillä ääni helpottaa linkittymistä oikean vastaanottajan ja viestiä tuovan hengen välillä.

Älä nyökyttele tai pudistele päätäsi.

Jos joku asia ei tunnu oikealta, voit sanoa: "en ymmärrä sitä nyt".

Kiitos on paikallaan, kun saat henkilökohtaisen viestin. Henkimaailman tulija on saattanut odottaa kauankin, ennen kuin pääsee tuomaan sinulle viestin, joten on kohteliasta kiittää lopuksi.

Meedion työskentelylle on ominaista virittäytyminen herkkään vastaanottavaan tilaan, joten kunnioitathan myös tilaisuuden päättyessä hänen työrauhaansa. Paikalla olevia yhdistysihmisiä voit aina halutessasi jututtaa tilaisuuden jälkeen.

Transsimeediotilaisuuksissa, jotka mainitaan ilmoituksissa etukäteen, meedion herkkyystila on erityisesti huomioitava. Näissä tilaisuuksissa taputtaminen on ehdottomasti kielletty.

Kiitos, että huomioit nämä tärkeät asiat!