Henkiparannuksen syventävät kurssit

Helsinki

Henkiparannuksen syventäväkurssi

Kurssipäivät 22.11.2020 ja 29.11., klo 11-15, yhteensä 8 tuntia.

Ohjaaja Marja Altonen ja ohjaajaharjoittelijana Hanna Harilainen.

Henkiparannukseen valmistautumiseen kuuluu rentoutuminen, hiljentyminen ja rukous/taivaan isän valon pyytäminen, joka antaa parannusenergian välittäjälle suojauksen ja nostaa hänen tietoisuutensa yhä ylemmäs henkisille tasoille. Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat: ihmisen neljä ulottuvuutta, ihmisen energiakenttä, haraulottuvuus, uudestisyntymisilmiö saman elämän aikana, ydintähtiulottuvuus, hara- ja ydintähtiharjoitukset ja ajatuksen voima, lisäksi käsitellään transsia.

Pääsyvaatimukset Osallistuminen edellyttää suoritettua Henkiparannuskurssia sekä jonkin Spiritualistisen seuran jäsenyyttä.

Osallistumismaksu 60 € sisältäen materiaalin ja kahvin/teen.

Ilmoittautuminen ja maksu 16.11.20 mennessä hesaspiri@gmail.com tai päivystysaikana Sinisellä salilla tai p. 044 770 0695 (älä jätä viestiä) Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi sekä kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Tampere

Henkiparannuksen syventäväkurssi

Kurssipäivä 6.2.2021 klo 10−18, yhteensä 8 tuntia. Kurssi pidetään Helmisalilla, Sumeliuksenkatu 18 A, 33100 Tampere

Ohjaajat Marja-Leena Altonen, Sirkka Sulonen sekä ohjaaja-harjoittelijat Eija Kylänpää ja Riikka Ojastenmäki. Henkiparannukseen valmistautumiseen kuuluu rentoutuminen, hiljentyminen ja valon pyytäminen, joka antaa parannusenergian välittäjälle ja suojauksen sekä nostaa hänen tietoisuutensa yhä ylemmäs henkisille tasoille.

Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat: Ihmisen neljä ulottuvuutta, Ihmisen energiakenttä, haraulottuvuus, uudestisyntymisilmiö saman elämän aikana, ydintähtiulottuvuus, hara- ja ydintähtiharjoitukset, ajatuksen voima lisäksi käsitellään transsia; mitä transsi on ja harjoitus.

Pääsyvaatimuksena on jonkin spiritualistisen seuran jäsenyys sekä Henkiparannuksen kurssin suorittaminen

Osallistumismaksu 80 €, maksetaan käteisellä kurssipaikalla. Maksuun sisältyy materiaali ja kahvi/tee. Kurssin suorittamisesta annetaan osallistumistodistus.

Ilmoittautuminen 22.1.2021 mennessä sähköpostilla helmi@helmisali.fi ilmoittamalla nimesi, puhelinnumerosi, kurssin nimi ja minkä seuran jäsen olet.

Lisätietoja helmi@helmisali.fi tai 045 332 4092.