Henkisen tietouden kurssit

LAHTI

HENKISEN TIETOUDEN KURSSI LAHDESSA TAMMIKUUSSA 2020

Kaikille avoin kurssi alkaa lauantaina 18.1.20 (klo 10:00-17:00). Muut kurssipäivät ovat lauantaisin 8.2. ja 7.3. Kurssin kesto on 28 h. Ohjaajina toimivat Tuija Asikainen ja Riitta Korhonen.

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin.  Opiskelun osa-alueina ovat mm. spiritualismin perusteet, henkisyys arjessa, itsetuntemus, meditaatio, chakrat ja energiakehot, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely.  Opiskelun ja hedelmällisten keskustelujen ohella teemme monipuolisia harjoituksia.

Kurssiin sitoutuminen on tärkeää. Henkisen tietouden kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua lisäopintoihin mediaalisille perus- ja jatkokursseille sekä henkiparannuskurssille.

Osallistumismaksu on jäsenille 180 € ja muille 200 €. Maksuun sisältyy kurssilla tarvittava materiaali sekä kahvi/tee. Kurssimaksu maksetaan 13.1. mennessä tilille FI23 4212 1220 0869 65, Lahden seudun henkinen kasvu ry, käytä maksaessasi viitettä 100120. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä. Kurssin suorittamisesta annetaan osallistumistodistus.

Ilmoittautumiset 8.1.2020 mennessä Riitta Korhoselle ensisijaisesti sähköpostilla hiekkakello@gmail.com tai puhelimitse puh. 040 752 9294.

 

TAMPERE

Henkisen tietouden kurssi

 

Kurssipäivät 26.10., 9.11. ja 16.11. klo 10-18 HELMISALILLA

 

Ohjaajat Sari Marttila ja Riikka Ojastenmäki sekä mahdollisesti harjoittelija.

 

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, tsakrat ja energiakehot, ihmisen fyysinen ja henkinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely. Säännöllinen läsnäolo on oleellista. Kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua lisäopintoihin Mediaaliselle perus- ja jatkokurssille sekä Henkiparannuskursseille. Kurssin suorittamisesta annetaan osallistumistodistus. 

 

Osallistumismaksu on 150 €. Maksuun sisältyy kurssilla tarittava materiaali ja kahvi/tee lisukkeineen. Lounaalla nautitaan omista eväistä. 

 

Ilmoittautuminen Tämä kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoittautua voit helmi@helmisali.fi  

ilmoittamalla nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi 12.10. mennessä. 

Lisätietoja p. 045-3324902