Henkisen tietouden kurssit

HENKISEN TIETOUDEN KURSSI TAMPEREELLA 2019

alkaa lauantaina 30.3.2019 HELMISALILLA klo 11-18. Seuraavat kurssipäivät ovat 31.3., 13.4. ja 14.4.2019 Kurssin kesto on 28 tuntia.

 

Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille ja toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on riittävästi. Ilmoittautua voit kati.hietanen@nic.fi ilmoittamalla nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi viimeistään 13.3.2019 mennessä. 

 

Ohjaajina toimivat Kati Hietanen ja Katja Fraktman sekä harjoittelijana Sari Marttila. 

 

Osallistumismaksu (koko kurssi) on 150 €. Maksuun sisältyy kurssilla tarvittava materiaali ja kahvi/tee lisukkeineen. Lounaalla nautitaan omista eväistä. 

 

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, tsakrat ja energiakehot, ihmisen henkinen ja fyysinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely. 

 

Säännöllinen läsnäolo on oleellista. Kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua lisäopintoihin Mediaaliselle perus- ja jatkokurssille sekä Henkiparannuskursseille. Kurssin suorittamisesta annetaan osallistumistodistus. 

Henkisen tietouden kurssi Oulussa 2019

Kaikille avoin kurssi järjestetään tänä keväänä la 4.5., la 11.5. ja la-su 18.-19.5. Kaikki päivät ko 10-17, yhteensä 28 h. Paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille ennen kurssin alkua. 

 

Ohjaajina toimivat Raija Vilppola sekä mediaaliselta jatkokurssilta valmistuneet ohjaajaharjoittelijat.  

 

Henkisen tietouden kurssilla tutustutaan spiritualismin keskeisiin käsitteisiin. Käsiteltäviä asioita ovat mm. spiritualismin perusteet ja historia, henkisyys arjessa, meditaatio, chakrat ja energiakehot, ihmisen henkinen ja fyysinen taso, itsetuntemus ja sen vahvistaminen, henkiparannus, psyykkinen ja mediaalinen työskentely sekä piirityöskentely.  

 

Säännöllinen läsnäolo on oleellista. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on riittävä määrä.  

 

Henkisen tietouden kurssin suorittaminen tarjoaa jäsenille mahdollisuuden hakeutua lisäopintoihin mediaalisille perus- ja jatkokursseille sekä henkiparannuskursseille.  Kurssin suorittamisesta annetaan todistus.  

  

Osallistumismaksu on jäsenille 180 € muille 200 €. Kurssimaksun voi suorittaa erissä sopimuksen mukaan. Maksuun sisältyy kurssilla tarvittava materiaali ja kahvi/tee.  Omat eväät mukaan.  

  

Ilmoittautuminen  15.4.2019 mennessä oulunhenkinenkehitys@gmail.com tai 044 252 2175.