Mediaalinen peruskurssi

MEDIAALINEN PERUSKURSSI LAHDESSA SYKSYLLÄ 2018

Kurssin järjestää Lahden seudun henkinen kasvu ry

Kurssi alkaa lauantaina 25.8.18 (klo 9:30 - 17:30). Ohjaajina toimivat Unna Nuutinen ja Riitta Korhonen sekä ohjaajaharjoittelijana Tuija Asikainen, myös vierailevat ohjaajat ovat mahdollisia.

Kurssin tavoitteena on mediaalisuuden tunnistaminen ja kehittäminen, itsetuntemuksen lisääminen, omiin henkisiin lahjoihin tutustuminen ja niiden kehittäminen ryhmässä. Lisätavoitteena on oman erityisalueen löytäminen. Kurssiin kuuluu yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä kotitehtäviä. Kurssista annetaan osallistumistodistus.

Voit hakeutua tälle kurssille, jos olet suorittanut Henkisen tietouden kurssin ja olet jonkun spiritualistisen seuran jäsen. Kurssi toteutuu, mikäli hakuehdot täyttäviä hakijoita tulee riittävästi (12 - 16 henkilöä). Lisätietoja kurssista saat ohjaajilta Unna Nuutiselta puh. 050 434 9036 tai Riitta Korhoselta 040 7529 294.

Syksyn loput kurssipäivät ovat la 15.9., la 27.10., la 17.11. ja la 8.12.18. Kevään kurssipäivät ilmoitetaan myöhemmin. Kurssin pituus on 80 tuntia.

Kurssille hakeudutaan hakulomakkeella, jonka voit tulostaa tästä (hakulomake) tai pyytää Riitta Korhoselta (hiekkakello@gmail.com). Palauta hakemuksesi 5.8.18 mennessä joko sähköpostilla tai postitse osoitteella: Riitta Korhonen, Patomäentie 7a, 15610 Lahti.

Merkitse kuoreen tai viestiin "hakemus".

Ohjaajat suorittavat osallistujavalinnan, jonka jälkeen kutsu kurssille osallistumisesta lähetetään 12.8. mennessä.

Osallistumismaksu on 90 € päivältä, ja siihen sisältyy ohjaus (kaksi ohjaajaa läsnä jokaisella kerralla), kurssimateriaali sekä kahvit/teet päivän aikana. Kurssimaksu maksetaan aina ennen kurssipäivää. Kurssipäivä maksetaan, vaikka olisit estynyt osallistumasta johonkin kurssipäivään.