Tervetuloa ISF:n seminaariin Espooseen! 

Tänä vuonna meillä on ilo järjestää kansainvälisen ISF:n (International Spiritualist Federation) yhdistyksen seminaari Suomessa 10.–17.8. 

Tämä on kolmas seminaari Suomessa, aikaisemmat seminaarit ovat olleet Levillä 2004 ja Helsingissä 2013.

Toivomme mahdollisimman paljon myös suomalaisia mukaan tekemään seminaarista upeaa henkimaailman kanssa työskentelyä.  Valo tulee pohjolasta! 

Tule kokemaan yhdessäolo ja oppimaan uutta.  Ohjelmassa on transsia, henkiparannusta, työpajoja ja meediotilaisuuksia mahtavien ihmisten kanssa.  Ohjaajina on spiritualisteja ympäri maailmaa.  Olet sitten alkutaipaleella tai konkari, annat panoksesi seminaarille, tulet pärjäämään kouluenglannilla ja kanssakulkijat auttavat.

Arpajaisissa voit voittaa yksityisistunnon meedioille ja viikon uurastuksen jälkeen viimeisenä iltana on disko. 

Voit ilmoittautua joko koko viikoksi tai yhdeksi päiväksi.  Yhden päivän kävijöille on tarjolla työpajapäivä keskiviikkona 14.8.  Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät ISF:n sivuilta:  https://www.theisf.com/event/helsinki-2024/

Hotelli Korpilampi sijaitsee luonnonläheisellä paikalla lammen rannalla, jossa voit nauttia elokuun upeista päivistä ja illoista. Hotellin sivuilta www.korpilampi.fi löydät matkustusvinkit.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä harriet.isfederation@gmail.com


Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Harriet Piekkola, ISF:n johtokunnan jäsen

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.